Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 9
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abe 'neata! dau si eu o ciocolata calda! eu azi sunt mai bine, mai am doar nasul infundat, sper sa scap azi si de asta Claudinna e fantastic Razvanel! pune link-ul cu finutii din nou babytza bun venit in club! noi de la 10 luni avem programul asta. lapte la 1-2 si apoi lapte la 4-5-6 in functie de numai-ea- stie ce. nocom cum ai dormit? revin si eu din doua in doua luni cu vesnica mea intrebare: mai e cineva doar cu 6 dintisori? e ok oare?? ar trebui sa-i fac niste analize poate? stiu de nusha, dar vad ca nu-i prin zona...anyone else? mami de Maria si 13+ |
abe noi am iesit din randul "nedintosilor"are 8 dinti 4 sus si 4 jos si surpriza aseara cand il gadila taica-su si radea cu gura mare mare i-am detectat 2 masele sus nu ne venea sa credem si sunt iesite bine de tot...cred ca de asta nici nu a mancat asa bine,stiti ca ma plangeam eu...acum de vreo cateva zile mai mananca cate un castron cu ciorbita
de David si 19+
nushulica spune:
vedeti daca nu citesc tot din urma....acum am vazut veste cea mare
FELICITARI ALEXAM!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS CA ROSCOVANUL TAU!!!
si pt cine intereseaza legat de indemnizatie,se pare ca nu ne da 6 mil ci se va scade 15% http://www.realitatea.net/lavinia-sandru-nu-vrea-subventie-pentru-pampersi-dar-vrea-indemnizatie-de-85prc-din-venit-pentru-mame_713293.html
de David si 19+
piolica spune:
Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa Elsei, habar nu am unde a invatat sa danseze asa, eu ii pun muzica in fiecare zi de cind era mica, de foarte mult timp da asa din fundulet. Iar cu mincatul vad ca e din ce in ce mai bine, de doua zile maninca mincare cu bucati la cresa. De mincat singura, asta o face de mult, nu mai vrea sa ii dam noi decit daca ii e foarte, foarte foame si nu pridideste, dar asta se intimpla rar.
Anca. merci frumos pt detalii ref analize anemie. O mai las putin pe Elsa ca vad ca s-a pus pe mincat.
Anamona, imi pare rau ca nu ne putem vedea, o lasam pe altadata.:) Sau mai bine veniti voi in Franta!:)
Babytza, duamna, ce vise aveti! :)
Nocom, 100 de bile albe pt sotul tau. Cum mai esti?
Multa sanatate boboceilor bolnaviori.
O zi buna va doresc!
Nerantula spune:
Am intrat pe topicul cu organizarea de mitinguri si proteste ale mamicilor, nu ma pot opri din plans! E clar ca si hormonii astia are killing me softly
Si mi-e ciuda ca nu pot veni si eu pe 17 la miting
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
abe spune:
nusha felicitari pentru masele si pt ca au iesti usor! abia astept sa vad si eu asa ceva.
da, ar fi relativ ok sa ne scada doar cu 15%.
pio e duuulce rau Elsa! si e mortala cum danseaza si cum cere inghetata!
pana la urma e stabilita intalnirea pentru luni, 17? la ce ora? si unde ati zis?
nerantula ma bucur ca nu se mai trezeste Gruia noaptea.
da, ii mai dau D3. cred ca intrerup totusi pe timp de vara.
babytza mai da de unde ti-o venit tie visul ala? de la vremurile astea de rahat sa fie oare?
multumesc pentru raspunsurile cu dintocii, mai astept vreo luna dupa care daca nu se intampla nimic ii fac niste analize.
mami de Maria si 13+
abe spune:
nerantula lasa ca mai bine ca nu te poti duce...si pe mine ma batea gandul dar prefer sa stau linistita ca la cat sunt de suparata si nervoasa cred ca mi-ar plesni burta acolo in fata ministerului
mami de Maria si 13+
Nerantula spune:
Abe, daca nu era amnio, sigur m-as fi dus ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
gaia.nevia spune:
mai semnati petitia care mai vreti.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html
Eu tot incerc sa mor cu dreptatea in mana... si anume, daca se modifica ceva, nu e corect, legal, cinstit sa se aplice retroactiv! Normal ar fi sa se aplice doar dosarelor inca neaprobate, sau depuse dupa data aprobarii motiunii.
Mimihoo spune:
he he Nerantula, asa sa faci! dar sa fie o pancarda ca sa stie toti sa nu se atinga de Sofia :))
Vai de capul tau, de la 5?!!!
Tu cum te mai simti?
Felicitari Alexa! Sa fie sanatos bb mic!
Nocom, mie tusea mi-a trecut cu eurespal, dar fetei ii dau Humex expectorant
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
denisa.g spune:
Cristinescu - noi suntem prin zona dornici sa va vedem daca vreti si voi. Dati-ne un PM cand vreti si poate facem o plimbare impreuna.
Laura - semnat - pupici pt voi
Pupam fetele si insanatosire grabnica bebelusilor bolnaviori.