Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 22
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia nu, n-o trimit Ne intalnim in parc si facem schimb de memory stiksuri. |
ok. da' tu ce ziceai ca dai la schimb?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Paula-Laura Ada, imi pare rau ca si voi sunteti cu otita Vorba Luminitei, bine macar ca a fost descoperita din vreme. Problema mea e ca Mihnea, dupa 2 doze de augmentin face kk imprastiat rau de tot. Si tot nu vrea sa manance mare lucru. Daca insist si cu mancare de regim, nu mai mananca nimik |
si noi la fel am patit. nu e obisnuit organismul cu antibioticul... da-i si Biotics daca ai cum sa il strecori prin ceva. noua dupa 48 de ore ne trecea de la sine, usor-usor se obisnuia cu nemernicia de antibiotic.
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui luminita2008 ada, sanatate multa si insanatosire rapida lui Teo! frate, urasc cuvantul asta 'otita' si nush cum se face, dar tot mai des aud de el. si de ce fac copiii otite o data dusi la gradi? noi, Teo, Mihnea... o gramada din ce-am mai citit pe net... de ce? ca de racit racesc si au muci oricum, si inainte de gradi, vezi si exemplul lui Teo, cel mai elocvent. nu pricep......... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
E doar o viroza mai moderna. Ele virozele evolueaza si sunt din ce in ce mai rele. Adica virusurile, vreau sa zic.
Evident ca in colectivitate virusurile sufera mutatii mai misto decat in alte parti, pentru ca depinde de imunitatea fiecaruia, le iau pe rand, le dau din nou... se lupta, se apara, si se dezvolta pentru supravietuire ca orice "vietuitoare"
bleaxxxx
gaia.nevia spune:
io dau la schimb stick ca sa nu plec acasa cu sticku tau
glumesc. daca vrei, am un volum sau doua din Djuvara facute mp3 de TL.
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia io dau la schimb stick ca sa nu plec acasa cu sticku tau glumesc. daca vrei, am un volum sau doua din Djuvara facute mp3 de TL. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
io ma pregateam sa te intreb daca e cu sare, mac, susan... de-astea. eu nu stiu ce-ai zis mai inainte, da' am retinut doar ceva de sticksuri.
cum sa vreau doamna ceva la schimb? glumeam, zau...
ieditez: Djuvara le am pe toate in format MP3. sa-mi zici daca le vrei, iti fac un CD/DVD cu tot ce am. acu' nu glumesc.
gaia.nevia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
io ma pregateam sa te intreb daca e cu sare, mac, susan... de-astea. eu nu stiu ce-ai zis mai inainte, da' am retinut doar ceva de sticksuri. cum sa vreau doamna ceva la schimb? glumeam, zau... ieditez: Djuvara le am pe toate in format MP3. sa-mi zici daca le vrei, iti fac un CD/DVD cu tot ce am. acu' nu glumesc. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
uau, asa oferta nu se refuza
Tie ce ti-a zis dr de iesit afara si otita, si de reluat gradi? Ca mie nu mi-a mai ars sa intreb...
luminita2008 spune:
hm... dupa 4 zile de spital si antibiotic IV a zis nu baie (adica avut grija sa nu intre apa la urechi, deci dus da) si nu afara pana se faceau cele 7 zile de antibiotic IV. apoi l-a vazut iar si i-a mai dat 7 zile de antibiotic pe cale orala, si mi-a zis ca pot sa-i fac baie si sa-l scot afara fara probleme. la 2 saptamani din acel moment (deci 3 cu totul, de cand l-am internat), mi-a dat liber ptr cresa. noi am terminat cu antibioticul intr-o marti si lunea umratoare as fi putut sa-l duc la cresa.
se zice ca dupa vindecare, sa-l mai tii o saptamana, sanatos, acasa, chiar daca-l scoti afara, sa aiba timp organismul sa-si revina cat de cat. asta e valabil cam ptr orice tip de afectiune.
la noi a contat si gravitatea bolii si evolutia, ca noi n-am avut o simpla otita. cred ca 2, maximum 3 saptamani cu totul e suficient in cazul vostru, sigur, in functie de cum evolueaza treaba...
sanatate!
claudinna spune:
Teo, Mihnea, insanatosire grabnica!!!
mergem si noi la dr in seara asta, de control, sa vedem daca luam ceva Ca, Fe, Vigantol...cat, cum...ca am cam pierdut sirul
Lumi, titulatura acum e expirata...am fost "mama daga" si acum sunt "mama 'cumpa!"...am plecat intr-o zi pana la masina si el alerga plangand dupa mine strigandu-ma: "mama 'cumpaaaaa"
ma lesina cupilu asta
sa nu va zic ca acum lua telefonul si vb: alo, dotolu, vinee, bate vatu...
claudinna spune:
citat din mesajul lui Nocom Baietii mei au castigat!!!!!! Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
wowwwwwwwwww!
da nu stiu de ce eram sigura ca vor castiga