Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 13
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Ce ma amuza cel mai tare e ca la odisee ne spunea cum sotul ei e expat, iar acum bang... era pe contract local in Ro. De risu' plinsu', se cam pierde in minciunele. :) Dar noi sa fim sanatosi. Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Piolica, daca tot consideri ca spui adevaruri, citeste atunci din urma, daca ai timp. Am afirmat in nenumarate randuri ca sotul meu a trecut pe contract local si tocmai de aceea am decis sa venim in Franta. Daca era expat ramaneam inca ani buni la Bucuresti contractul expat expirase-probabil stii ca e doar de 3 ani cu prelungire inca 3, nu e pe viata in aceeasi tara, si a trecut in contract local doar de dragul meu, ca nu vroiam sa plec. Sotul meu vroia sa plecam de mult dar am insistat sa nasc acasa, asa cum va amintiti toate discutiile cum ma incurajati voi "hai Eva ca va fi bine veti mai ramane, nu plecati acum". Asa ca nu e cazul sa vorbim si nu avem ce. A fost expat niste ani apoi a trecut in contract local. Care e problema, unde este minciuna, si cu ce schimba asta viata ta?
Eu mi-am facut aici, pe forum, prieteni extraodinari, nu prieteni de Odisee sau oameni cu care doresc sa ma vad doua ore in parc, ci prieteni pe viata, oameni care mi-au intrat in suflet, pe care ii iubesc sincer si cu care voi continua sa ma vad cu drag, cu care vorbesc zilnic, care ma cunosc, stiu viata mea a fir de par, si nu are sens sa insir aici un carnat aiurea asa cand stiu ei, cei care conteaza in fond, cine sunt si cam cata coloana vertebrala am. Mai ales cam cat mint eu, defel, stiu ei cel mai bine. Pacat as spune ca sunt prea sincera, mai mereu.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)
luminita2008 spune:
hop si noi, mai pe seara,
ne vazuram cu med de fam al lui Mimihoo si am hotarat: va fi si al hunilor! ne-a placut tare de el si ma bucur ca i-a mai scos din gargauni sotului. poate veni si acasa ca suntem in zona lui, totu-i ok.
hunii au in continuare muci, subtirei si albi, dar cam din abundenta. acu' vad ca sunt si subfebrili, 37.8... stau ca pe ghimpi. med de familie (acum pot sa-i spun asa) zice sa nu le dau nimic deocamdata, doar in caz de febra sau daca se schimba culoarea si consistenta mucilor. de aspirat, daca se poate, da. stiti si voi cum se poate...
analizele de pipi inca nu-s gata, cred ca ne paste o infectie.
paula, ada, uff prin cate mai treceti, sanatate multa baietilor!
paula, merci de pontul cu ursuletul, o sa incerc sa ii contactez, desi eu i-am cumparat prin ianuarie...
babytza, de vreo 3 zile avem si noi, din nou, programul asta minunat, cu trezire la 5-6, laptic, si apoi nani pana pe la 07.30. e biiiiine, sper sa-i tina.
esti mortala cu visul tau!
paula, vad ca te-au lamurit fetele cu regimul, sper sa va reveniti curand.
ada, si eu tot asa ii aspir de huni. la mine e mai greu cu celalalt fratica... el de obicei se agita rau pe langa noi in astfel de momente. ieri ba il mangaia pe fraticul urlator pe cap, ba ma tragea pe mine de mana cu care il aspiram pe fratica, ba venea sa-i bage apa de mare in nas...
nocom, cum mai esti azi cu tusea? cum e Daria?
succes la concurs!
mimihoo, imi pare tare rau ca aveti giardia, sper sa functioneze tratamentul rapid.
nerantula, ma bucur ca l-ai gasit pe ursulet!
dya, am fost putin prinsa, smotru, apoi vizita dr, apoi iesit afara, abia acum m-am adunat. hunii sunt tot muc(i)osi, se pare ca febra se instaleaza si ea usor-usor... vedem cum trecem de noaptea asta.
laura
abe, noi suntem la canini acum, 3 la Edi si 2 la Robi, le-au iesit primii dinti pe la 9 si respectiv 10 luni, nu au lipsa de Ca, tocmai ce i-am intepat. vorbeste cu dr.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia Lumi, se poate sa ii dam si lui Toby din povestile lui Duni? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
io ma pierd, cine-i Toby? si cum sa-l ajute Duni?
luminita2008 spune:
nici noi nu putem ajunge la intalnire, Pio. eu in Tineretului n-am cum ajunge cu hunii, iar sa va pun pe toate sa veniti in IOR, mi se pare prea mult. plus ca o sa fiu cu soacra sau cu socrul din dotare (care o fi de serviciu atunci), si astia isi cam dau ochii peste cap la intalniri de-astea...of. imi pare rau
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Nerantula "Sunt un bebe mic si sunt inca la mami in burtica; mai am un fratior mai mare cu care abia astept sa ma joc. Nu inteleg de ce de cateva zile mami plange si vorbeste cu tati de facturi si datorii si e din ce in ce mai suparata. Oare eu sunt de vina?" - tocmai a citat reporterul de la Realitatea din scrisoarea unei mamici ... Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
mami, nu vrei tu sa mai mergi o data cu sotul si cu G la munte? sau undeva? dupa ce aflati rezultatele bune de dupa 17 mai. zau, pui prea mult la suflet, mami, si nu e bine, tot nu rezolvi mare lucru daca te zbati asa...
o imbratisare mare, mare pentru tine!
apropos de ce vorbeati mai devreme, de a face sau nu copil in functie de cat te plateste statul in CIC... eu sunt una dintre cele care au amanat momentul bb3 (si) din cauza asta. cand am ramas gravi nu stiam cat e indemnizatia, stiam ca e f mica, stiam ca vreau sa stau 2 ani acasa si ca vreau un copil. si atat. Dumnezeu mi-a dat doi - ce fericire! - si da, imi doresc din suflet inca unul, dar vreau in acelasi timp sa am ce le pune pe masa. si CAND sa fac asta. sigur ca pot face bebele si ma pot reintoarce la job imediat, insa asta inseamna sa nu-mi mai vad copiii decat cand dorm.
caz particular, desigur, nu luati personal. in momentul de fata, din indemnizatia asta amarata traim 4 persoane. sotul e bugetar, n-a avut niciodata un salariu cu 4 cifre (de-astea noi). iar acum, dupa toate reducerile, o sa ia putin peste 500 ron. cam asta...
Mimihoo spune:
Lumi, ma bucur ca-ti place si tie de el. Are un fel de-a fi care te linisteste :) hunii sa le treaca!
dya, pio, Eva, hai ma fetelor! nu va mai intepati atata, nu merita. Chiar ma bucuram cand a reinceput Eva sa scrie aici ca totul e ok
pe toate sa va treaca!
Ada, cum mai sunteti? Nocom?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
Hai ma fetelor, nu va certati! Veniti in Germania ca aici toti copiii primesc alocatie indiferent de nationalitate sau veniturile parintilor. Si daca veniti cu copii cu tot mai intinereste putin populatia. Hai, luati pipa pacii si linistiti-va ca in final fiecare e cu ciorba lui fie ea bogata sau nu!!!
EvaF spune:
citat din mesajul lui Nerantula Eva, treaba cu certificatul si giardia e ca o mamica e sigura ca fetita ei a luat giardia de la Gruia undeva in jurul varstei de 6 luni, cand G inca nu coborase bine din sling, nu mergea de-a busilea, nu si-a bagat mainile in gurita niciodata, era alaptat exclusiv ... pe la un anisor si ceva i-am facut coproparazitologic din 4 probe, a iesit negativ, insa din exces de zel i-am facut si analiza de sange, acolo a iesit ff slab pozitiv .. iar de aici suspiciunea ca, mai bine de jumatate de an in urma de la acel moment, doar daca ii zambeai si erai contaminat! |
Nerantula, hahaha, daca ii zambeai, erai contaminat, am lesinat de ras.
Mai ales cat de frumos zambeste Gruia, cred ca a facut clar sute de victime.
Inteleg.
Uite eu cand eram micuta am avut giardia, stiu sigur ca am facut mamei interogatoriu complet cu ce boli am avut. Asa ca, ce sa zic, daca tot sunt suspiciuni pentru Gruia ca ar fi sursa eu cred ca mai sigur e sa fie sursa oficiala declarata MOI. Ma desconspir. Eu am fost.
Banuiesc ca odata avuta boala asta esti purtator ever, nu stiu sigur dar banuiesc. Asa ca ora adevarului... Si l-am transmis via internet, de la IP la IP
Si cu asta io v-am pupat, dulce dulce, si iar iau o pauza luuuunga, cred, m-am saturat de m**i in fasole, si vorbim, dragele babei, in privat.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)
gaia.nevia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
io ma pierd, cine-i Toby? si cum sa-l ajute Duni? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
El e Toby, prietenul lui Teo inca de cand era de varsta hunilor, incarca MP3 la el in burtica, dar nu gasesc povestile de le stie Duni...
abe spune:
citat din mesajul lui Nocom Fetelor, de unde pot lua si eu Toy Story???? Imi trebuie neaparat azi sa va zic de ce... Matei si tati au participat la un concurs pe disney channel pentru a putea fi vocea unor personaje in toy story 3 si au ajuns in finala. Maine e finala si sunt 3 finalisti. Insa vor trebui sa raspunda si la niste intrebary din toy story... pe care noi nu l-am vazut!! Daca am sa am doua vedete acasa, o sa va anunt maine!!!! LE: da fept nu a fost un concurs ci o preselectie, caci au trebuit sa imite vocea unor diverse personaje... Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
pe youtube ai incercat? poate gasesti cate ceva...
sau vreun torent?
sau la carrefour...
mami de Maria si 13+