Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si ca spirit de gluma, sa nu trezeasca un anumit segment al populatiei sa dea navala in Fr ca iau copiii lor niscaiva lovele, conditia sine qua non e ca enfant-ul sa aiba nationalitate franceza.

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cititi cu atentie mai sus ca e scris pentru noi din moment ce apare la bobocei de sept-oct.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

draga mea, fara mistouri, ca nu tine! Acea alocatie se numeste PAJE, e in valoare de 177,95 € si se da numai in anumite conditii, trebuie sa ai veniturile sub un anumit plafon. Noi nu-l avem / nu l-am avut, pt ca eram expati la Budapesta! asa ca nu ma aviza, ca de cind sint aici cunosc tot ce inseamna CAF si CPAM!

Pt mine alocatie pt copil inseamna ca nu se iau in calcul veniturile parintilor. O adevarata alocatie este cea incepind de la al doilea copil, cind se da by default fara sa se ia in considerare cit cistigi.

Mergi la inceput

Pio nu te supara ca nici macar nu sunt mistouri asta e stilu si cu asta basta.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Diana, nu sint deloc suparata ca nu am de ce, stiu foarte bine ce se intimpla in Franta si ce drepturi am. Mi-a placut cum userul Evaf ma aviza, in bold, cu litere mari, sa nu cumva sa nu vad, ca de obicei fac scroll down la astfel de postari. Eu chiar am crezut ca o sa fie liniste si pace pe aici, dar se pare ca nu.
Ce ma amuza cel mai tare e ca la odisee ne spunea cum sotul ei e expat, iar acum bang... era pe contract local in Ro. De risu' plinsu', se cam pierde in minciunele. :) Dar noi sa fim sanatosi.

Si cu asta am incalecat pe o sa si v-am spus au revoir (ca Elsa)! Sa ne vedem cu bine in Ro! Poate mai intru, insa nu sint sigura, totul depinde de cit timp o sa mai am. Pupicei! Abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

Pio daca stai sa cauti la odisee sunt multe miniciunele cum le zici tu eu le-as spune minciuni mari.
Va dorim drum bun si ne pare rau tare ca nu avem ocazia sa cunoastem o domnisoara atat de frumoasa si delicata.Sa aveti un sejur placut in tara si asteptam cu nerabdare poze de la intalnire.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, treaba cu certificatul si giardia e ca o mamica e sigura ca fetita ei a luat giardia de la Gruia undeva in jurul varstei de 6 luni, cand G inca nu coborase bine din sling, nu mergea de-a busilea, nu si-a bagat mainile in gurita niciodata, era alaptat exclusiv ... pe la un anisor si ceva i-am facut coproparazitologic din 4 probe, a iesit negativ, insa din exces de zel i-am facut si analiza de sange, acolo a iesit ff slab pozitiv .. iar de aici suspiciunea ca, mai bine de jumatate de an in urma de la acel moment, doar daca ii zambeai si erai contaminat!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

"Sunt un bebe mic si sunt inca la mami in burtica; mai am un fratior mai mare cu care abia astept sa ma joc. Nu inteleg de ce de cateva zile mami plange si vorbeste cu tati de facturi si datorii si e din ce in ce mai suparata. Oare eu sunt de vina?" - tocmai a citat reporterul de la Realitatea din scrisoarea unei mamici ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Pio daca citesti cu atentie mai sus vei vedea ca in Franta primul copil ia alocatie.

Diana

Dragelor, avizul pentru curiosi era pentru mesajul de mai sus. Nu obisnuiesc sa raspund decat atunci cand cineva mi se adreseaza sau vorbeste despre mine. In postul citat se vorbea despre mine.

Si da, copilul meu ia alocatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Pio daca citesti cu atentie mai sus vei vedea ca in Franta primul copil ia alocatie.

Diana

Dragelor, avizul pentru curiosi era pentru mesajul de mai sus. Nu obisnuiesc sa raspund decat atunci cand cineva mi se adreseaza sau vorbeste despre mine. In postul citat se vorbea despre mine.

Si da, copilul meu ia alocatie

Banuiesc ca tot pentru mine era si mesajul urmator cu un anumit segment al populatiei.
La fel cum acum un an si ceva impreuna cu o alta mamica de pe aici va era tare mila de copilul meu ca are o asemenea mama.(te rog sa nu te obosesti sa negi ca informatia o am de la cealalta mamica)Se pare ca tu ma cunosteai pe mine si iti permiteai sa emiti asemenea judecati.
SA ITI FIE RUSINE!!!

Diana

Mergi la inceput