Bobocei de sept-oct 2008 (284)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Yellow,
Anca, . Asa e, lasa ca vor veni vremuri mai bune si la voi, trebuie.
Multa sanatate, Sofia de Mimihoo.
Care e treaba cu certificatul acela Nerantula? Hm, pai giardia se ia din apa, pamant (mai ales, si copiii au mania sa mai pape pamant sau sa bage mana in gura in parc) adica poti sa te duci cu 14 certificate ca esti clean ca sunt inutile, cam toti suntem purtatori, apropos. Fara sa stim, deci, pericolul e peste tot.Beware!
Daca va face sa va simtiti mai bine, eu nu iau indemnizatia pt mame ca nu am lucrat inainte sa nasc in Fr, dar ia fi-miu alocatie cateva sute de euro, asa ca departe nu suntem.
Ada,
Legat de dinti, fi-miu a inceput tarziu, un incisiv la 8 luni, apoi la 1 an avea doar 2 parca, nu mai stiu sa ma uit in jurnal da putini, sau 4, 2 jos doi sus, in decembrie la 15 luni avea 5, iar acum are toti dintii, caninii, si vreo 4 masele, daca nu or fi mai multe ca au dat toate odata, acum e invazie in gurita lui. El nu are simptome, febra, burtica ceva asa ca ne trezim cand rade ca inca o masea a iesit, asa le descoperim. Asa ca fiecare copil cu ritmul lui, cand dau mai tarziu oricum vin gramada.
ClaudiaH, f frumoasa fotografia cu puii tai tinandu-se de mana. F tare Lucia cum se anunta la toaleta si la somn. Bravo ei. Noi inca nu am demarat nici operatiunea olita, o am in casa, se aseaza pe ea, stie despre ce e vorba dar e inca rece sa il las in scutec prin casa si pana il dezbrac deja a facut ce avea de facut. Cred ca la vara demaram. Fi-miu si el se anunta in felul lui, pune mana pe scutec si apoi la nas.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)
dyanira spune:
Eu sunt la scoala am o fereastra lunga pana la 18 m-au ajutat elevii sa ma relaxez
Nerantula mi-a placut tare atitudinea ta!luptatoarea noastra.
Nocom ce sot de nota 1000 ai!!Si sa stii ca am vazut pozele imi place mult cea cu familia Nocom.
Babytza ce vise ai!!!Imi pare tare rau ca si la voi e o perioada grea.E bine ca ati reusit sa mai eliminati din snackuri asta incerc si eu ca sa ii fie si lui foame.
Mimihoo multa sanatate Sofiei bine ca ne-ai spus ce are ca poate se transmite si la distanta
Abe si eu zic sa ii dai Ca chiar daca nu ii faci analize eu zic ca e nevoie daca nu i-au iesit inca toti cei 8 dinti.Si eu vreau sa ii dau lui A o tura de 10 zile ca se chinuie de 2 luni si ceva cu maselele de sus ultimele care nu ii mai ies odata.Eu nu i-am facut analize lui A niciodata dar Ca i-am dat 3 cure de 10 zile pana acum la recomadarea pediatrei noastre in care am mare incredere e una din cele mai cunoscute din tara.
Lumi ce faceti?Pe unde sunteti?
Laura ma bucur ca ati avut o noapte linistita.
Pio dar ce salariu ai avut tu???Asa de curioasa sa vad de ce ai speriat garda financiara din tara vecina...E o dulce Elsa mie imi place tare cum mananca inghetata eu nu i-am dat niciodata lui A inghetata din cauza ca e tare sensibil la gat dar cred ca o sa incerc.
Ada cum se mai simte Teo??Deci te intorci la 1 august?
Despre masurile astea anticriza ce sa mai zic ca eu sunt afectata tare si asa am un salariu mic sa imi mai scada si cu 25% mi se pare strigator la cer, se pare ca din 31 mai intram in greva generala si boicotam examenele nationale.Sper sa se tina sindicatele de cuvant si sa fie asa cum ne-au anuntat azi adica GREVA GENERALA desi prevad ca intotdeauna in invatamant vor fi spargatori de greva care vor strica totul.
Sunt prin zona daca tot nu am ce face pana la 18 ma gandesc sa nu planga azi A si sa doarma pana la 18 cand poate ajunge tati ca bua se necajeste tare cand il vede ca plange.Nici nu v-am zis ca bua a plecat la Bucuresti doar 2 zile ca sa poate sta cu el, e o femeie tare de treaba si il iubeste tare.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
mda, asta cu facutul copii numai daca ne da statul bani e cam aiurea. ma refer strict la renuntat sa mai faci copii. (Bineinteles ca e de preferat sa stai acasa si sa-ti cresti copilul, iar statul sa te ajute, mai ales la ce impozite ai platit cit ai lucrat). Cel putin asa mi se pare mie, iar eu vorbesc de pe pozitia unei persoane care-si doreste foarte mult mai multi copii fara sa-mi dea statul nimic. in Franta nu exista alocatie la primul copil, de ex, numai de la al doilea, de parca pe primul nu l-ai creste (in schimb exista alocatii pt familiile cu venituri sub o anumita suma. Plus de asta multe mamici se intorc la lucru dupa citeva luni, pt ca nu au concediu de maternitate platit (e o suma mica oricum, in primele 4 luni au 100% din salariu), cu toate astea Franta e pe primul loc in Europa la numarul de nasteri pe cap de locuitor.
dyanira spune:
Pio daca citesti cu atentie mai sus vei vedea ca in Franta primul copil ia alocatie.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Vorbeam cu mamicile de la albinute despre probelemele la picioare (platfus & co) si o mamica ne-a dat linkul acesta:
www.youtube.com/watch?v=4dmQ4e1h_KM" target="_blank">"testul apei"
Dupa vizionare apar alte trimiteri la video cu explicatii despre tipurile de calcaturi: overpronator si supinator, vedeti si voi daca va intereseaza.
Eu cu Teo ne-am distrat cu www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=2062979&id=1444203850" target="_blank">testul apei la noi acasa, am mai scazut o febra rebela in felul acesta.
piolica spune:
Diana, scuze, dar chiar nu pot sa ti-l spun, pt mine salariul e confidential, mai ales ca am lucrat intr-o firma privata, o corporatie americana care avea un centru de competenta la Budapesta, eu fiind managerul al acelui centru de suport pentru toata zona EMEA. Imi dau seama ca nu o sa mai pup un astfel de job aici si un astfel de salariu, pt ca la Budapesta eram expat, aici sint de-a lor:)
Nocom, mult succes!!!!! eu nu le am pe astea cu desenele animate, asa ca daca cistigati sa-mi spui si mie cu se se maninca:)
Mimihoo spune:
Da, da, vedeti sa nu se ia prin biti sau bytes :))
Sofia e bine merci "merge" din brate in brate si am inceput sa-i cert sa nu o mai ia ca e vai de capul meu cand ajung acasa.
Ma tot uit pe net dupa info despre giardia si candida intestinala si intradevar avem tratamentul adecvat ... nu ca as fi vrut sa-l verific pe doctor, am vrut sa vad doar info si pe langa am gasit si tratament.
Si-mi pun intrebarea, o mai duc la gradinita sau astept rezultatul negativ ... hmmm
Am semnat petitia, mama lor de hoti.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Pio daca citesti cu atentie mai sus vei vedea ca in Franta primul copil ia alocatie. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
depinde de venituri, noi le avem peste plafon. de la al doilea copil, nu mai iau un calcul veniturile, copilul primeste alocatia.
EvaF spune:
Hahaha, bineinteles ca primul copil ia alocatie, aviz curiosilor,daca tatal nu e impozabil in Fr TOT ANUL ANTERIOR. Noi ne-am mutat aici in august, si se iau in calcul veniturile cu un an in urma depunerii dosarului, ale mamei si ale tatalui. Tatal era impozabil in Romania, nu avea venit in Fr ci era in contract local la Bucuresti. Asa ca primul copil ia alocatie, da, daca intra in schema de calcul. Al meu IA!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)