Bobocei de sept-oct 2008 (284)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Abe, daca nu era amnio, sigur m-as fi dus, e important ca fiecare dintre noi sa facem ceva ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

da, ai dreptate fiecare tre' sa incerce sa faca ceva...doar ca eu acum nu ma simt in stare sa ma duc acolo si sa ma enervez si mai tare...

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Aaaa, Abe, nu era o morala pentru tine sau altcineva, iar m-am exprimat aiurea , doar ca eu asa simt acut nevoia, sa fiu acolo! Ti-am mai zis situatia noastra, ma arde sa fac ceva, orice, sa mor luptand, vorba aia! (metaforic, of course, daca are cineva dubii )

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
ma arde sa fac ceva, orice, sa mor luptand, vorba aia! (metaforic, of course, daca are cineva dubii )

Ce draguta ai fost! Bravo viteazule:) Pupici

Eu va sustin din toata inima, sper sa nu va taie din drepturi. Eu am mai nimica toata acum din Budapesta, ca de cind a facut Elsa 6 luni nu a mai fost calculat ca % din salariu, ci o forma ciudata pe salariul minim + niste compensari pt ca am platit f mari impozite cit am lucrat, dar e praful de pe toba = 300 de euro, care oricum zac intr-un cont din Ungaria ca la ce comisioane sint, prefer sa-mi iau toti banii odata (mai ales ca am vreo doua luni de vacanta, iar astea vor fi platite de catre firma, adica exact pe salariul meu ceea ce e super, duper, asa ca in septembrie voi fi super bogata:):):))

Mergi la inceput

Abe, e vorba de parcul tineretului, ora nu a fost inca stabilita. Fetele, cind stabilim ce si cum? Bbaytza, Ada, eu o sa va trimit voua un sms sa-mi spuneti si mie cind ne vedem, ca nu stiu daca o sa intru pe forum simbata / duminica, ca o sa fim in petreceri cu familionul / prietenii.

Mergi la inceput

nerantula esti mortala! n-am luat-o ca pe o morala ,nu te-ai exprimat deloc aiurea

pio
daca ne fac astia 600 ron indemnizatia, apai tu vei fi rege cu cei 300 de euro ai tai

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Abe, 600 de ron chiar ca-i praful de pe toba. acum e 85% din salariu fara niciun plafon?
In Ungaria suma nu e plafonata, e 75% din salariu in primele 6 luni, iar la mine a fost de risu'plinsu', cind mi-au varsat prima luna de plata maternitate cei de la fisc au trimis garda finaciara la firma unde lucram pt ca li s-a parut enorm cit imi dadeau. Dar ca am platit ani de zile sume imense ca si impozit nu au mai trimis nicio garda sa verifice ca intr-adevar ala era salariul meu. :(

Mergi la inceput

nu-mi vine deloc sa fac bagajele, adica nu pot sa pun hainute subtirele de vara, aici sint 12 grade, insa temp resimtita e cu mult mai mica, sta sa ploua si e fff nor, iar eu ar trebui sa pun haine pentru 25 - 28 de grade:), si eu nu vad decit hainutele groase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

exista plafonare, este minimum dintre 85% si 4000 ron.

asa am zis si eu, 12 ani am platit luna de luna ditamai impozitul, iar la Teo nu am stat in concediu pentru ca nu m-as fi descurcat cu 600ron.
Pana la urma, decat sa-mi mananc ficatii si sa plang tara asta de rahat, ma bucur ca am putut sta cu ei acum. Asta e.
Pe 1 aug se implinesc fix 2 ani de cand am intrat in concediu... ce ironie sa ma intorc chiar atunci. As mai fi avut de stat pana la 22 octombrie. Desigur, pe 600ron n-as sta.

Pe de alta parte vad ca se discuta intens pe tot felul de forumuri ideea ca n-ar trebui sa mai faci copii daca nu-ti da statul 85%
Pai sorry, da, e adevarat ca nu am stat acasa cat era oferta de 600 ron dar asta nu m-ar fi impiedicat sa-l fac pe Teo, sau pe Radu.
Cand am ramas insarcinata cu Radu era tot 600 ron indemnizatia, nu am facut acest calcul.
Si inca o data daca as ramane insarcinata, n-as renunta pe motiv ca nu-mi da statul destui bani.
Nu cred ca o astfel de decizie ne poate opri sa facem copii, sa avem familii...

Mergi la inceput

eu as fi facut/as face copil oricum, cu sau fara cei 85% dar ii inteleg si pe cei care amana venirea copilului pana la vremuri mai bune...cu toate ca am vazut si cazuri in care din motive de cariera/bani/casa a fost amanat momentul iar atunci cand s-a luat decizia de a face copilul acesta n-a mai venit...din pacate

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor, de unde pot lua si eu Toy Story???? Imi trebuie neaparat azi

sa va zic de ce... Matei si tati au participat la un concurs pe disney channel pentru a putea fi vocea unor personaje in toy story 3 si au ajuns in finala. Maine e finala si sunt 3 finalisti. Insa vor trebui sa raspunda si la niste intrebary din toy story... pe care noi nu l-am vazut!!

Daca am sa am doua vedete acasa, o sa va anunt maine!!!!

LE: da fept nu a fost un concurs ci o preselectie, caci au trebuit sa imite vocea unor diverse personaje...

Mergi la inceput