Gradinita deschisa pe perioada verii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

se asigura si transport la alba ca zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui martha78

se asigura si transport la alba ca zapada?

Darius Teodor's page

da au...dar platesti. Mai bine suni si intrebi. Directoarea e tare draguta si i-ti da toate detaliile. Eu am fetita acolo...a fost grupa mica si din toamna va fi la grupa mijlocie.
www.albacazapada.ro

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mai este si Little London in Pipera

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Buna .Pentru cine este interesat,in sectorul 6 sunt deschise urmatoarele gradinite de stat:
-in iulie-250,273 si 309
-in august-273

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si gradinita unde merge Alexei e deschisa pe timpul verii, este particulara. Tinkerbella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Muuh, si eu sunt in cautarea unei gradinite pentru perioada verii. Poti sa povestesti putin despre gradinita Tinkerbella? Multumesc !

Mergi la inceput

anemona noi am ales-o pentru "filosofia" lor educativa. Nu se folosesc pedepse si recompense, nu avem scaunul rusinii, etc. Copii nu sunt obligati sa faca ceea ce nu le place (ex.: daca Alexei azi nu are chef sa picteze este liber sa nu picteze atat timp cat nu ii deranjeaza pe ceilalti copii si daca ii deranjeaza atunci isi poate alege o alta activitate). Am avut voie sa stau cu el pana s-a acomodat, eu nu cred in teoria cu lasat sa planga ca asa se obisnuiesc. Educatoarele sunt blande si calme, le-am urmarit cat am stat acolo o luna zi de zi pentru acomodarea lui Alexei. Directoarea are propriul copil in gradinita si ca atare este receptiva si deschisa la sfaturi si sugestii. Sunt putini copii (au fost maxim 8 in grupa) si mult personal (2 educatoare, 1 profesoara de engleza, 1 ingrijitoare la care sa adauga secretara si contabila care mai dau si ele ocazional o mana de ajutor)
In rest spatiul nu e unul chiar fabulos dar e bine impartit, desi destul de mic nu da senzatia de inghesuit. Curte au putina spre deloc. Eu personal nu ma omor dupa psiholoaga dar Alexei nu s-a plans de ea, e adevarat ca nici nu are nimic de povestit despre ea.
Mancarea de pranz li se aduce de la o firma de catering, dupa parerea mea cateodata e ok alteori nu imi place.
Mai intreaba-ma tu ce ai vrea sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Multumesc, Muuh!
Eu am nevoie doar peste vara de o gradi si am cerut intre timp oferta la Tinkerbella, care depaseste ca tarif cu destul de mult alte oferte. Fetita mea intra la scoala din toamna, asa ca mari asteptari nu am, decat sa fie in siguranta si sa petreaca un timp placut acolo. Am mai gasit cateva gradinite in zona, dintre care una foarte aproape de serviciul meu - Cuibusorul Zanelor - si cred ca o sa mergem acolo, intrucat este si la un pret mai bun si cu un program de summer school foarte atractiv. Sincer, conteaza si pretul in zilele noastre, mai ales ca e ceva foarte temporar.
Sa vad ce decid zilele urmatoare, ca as vrea sa incepem dupa 15 iunie.

Mergi la inceput

Ah sigur ca pretul este important mai ales ca e vorba de ceva temporar. Succes la scoala si la Cuibusor (simpatic nume)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Eu am avut fetita la 209,anul acesta merge la scoala dar am vazut la avizier anunt pt perioada verii,500 ron pe luna plus 11 ron pe zi hrana.Noi am fost multumiti in privinta gradinitei,a educatoarelor si a hranei,noi am avut acolo fetita de 4 ani.
Sincer,nu stiu cum este pe perioada verii dar te poti interesa.

Mergi la inceput