Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Roxana, ma bucur ca ai gasit cateva minute sa ne scrii si sa ne pui pozici! Sunt minunati copiii, Daria a fost ffff eleganta la serbare. Pictura de pe fata tu ai facut-o? E foarte reusita!!!
Victorasul e simpatic foc cum impinge la carut, cred ca va fi un tatic si un sot de nota 20!
Vroiam sa te intreb de ce acte ai avut nevoie pentru pasaportul Dariei, cat te-a costat si in cat timp ti l-a facut. Multumesc mult pt raspuns.
Trebuie sa ii fac si eu Mariei acum, cand venim si vreau sa am totul pregatit.
Am uitat sa ma laud cu progresul fiica-mii la toaleta: ieri a fost prima zi cand nu a mai facut deloc pe ea.
Sper s-o tina tot asa!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
Lexi, multumim de laude! Pe daria am facut-o la un loc de joaca , doar ca acolo nu aveau sclipici si am dat-o eu cu sclipirici si ruj
. Iar de victor, ce sa zic, i-am facut pozele alea ca ii cumparasem chilotei si era prima data cand purta chiloti fara pampersi , asa ca eu vroiam sa se vada ce fundutz sexos are
, pana la tatic si familist ma astept sa faca ravagii printre fete![]()
Pentru pasaport am avut nevoie de pasaportul vechi al dariei, buletine (al meu si al sotului) - copie si original, certificat de nastere - copie si original si chitantele platii la cec a taxelor (nu mai stiu ecat cat, pana in 300 lei). plus ca trebuia sa fim amandoi parintii si copilul acolo, nu se mai accepta cu poza copilului si sa semnezi tu ca el e in poza.
Itzy, ce mai faci? Cand ne faci o surpriza si ne vizitezi? ne este dor , tare dor de voi!
pupam toate fetele!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Rox, multumesc mult pentru raspuns!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute