Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

http://www.cotidianul.ro/o_mama_invinge_ordonanta_mamelor_promovata_de_alianta_d_a-42163.html

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Am toate deciziile primite de judecatoarea de la Olt si o sa le obtin si pe cele de la Bucuresti, fiind info de interes pb dupa ce se scoate informatia cu caracter personal...asa ca o sa folosesc si motavatia tipei din articol. Sunt decisa, am toate sansele sa castig zic eu, vin din sistem si stiu cum gandesc judecatorii; sunt ff multi judecatori femeie care se pun usor in situatia mea si au interesul sa produca practica in acest sens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Onitza stateam si ma gandeam ca ce avem noi sigur e candida la cum arata si la ce ne-a dat sa ne tratam. Eu am facut candida de cateva ori si am trata-o cu succes cu iaurt...daca poti sa crezi, o sa ma dau si pe sfarcuri sa vedem are vreun efect? ca rau nu are ce sa imi fac zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

http://www.cotidianul.ro/o_mama_invinge_ordonanta_mamelor_promovata_de_alianta_d_a-42163.html

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Am toate deciziile primite de judecatoarea de la Olt si o sa le obtin si pe cele de la Bucuresti, fiind info de interes pb dupa ce se scoate informatia cu caracter personal...asa ca o sa folosesc si motavatia tipei din articol. Sunt decisa, am toate sansele sa castig zic eu, vin din sistem si stiu cum gandesc judecatorii; sunt ff multi judecatori femeie care se pun usor in situatia mea si au interesul sa produca practica in acest sens!

Catalutza mami de Irina

iti tin pumnii!
(asta-i pt trifoiul din palarie)
HAI CATALUTZA!

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Miremia,am primit colacelul multumim Din pacate nu-l putem folosi azi pana nu primim solutia de desinfectat cada
Am vazut ca spunea Lorex ... daca vrei si e nevoie, iti pot trimite si eu cumva dovada platii Multumim inca o data Abia astept sa-l folosim

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Si al nostru e rotund Dar nu-i nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Miremia,am primit colacelul multumim Din pacate nu-l putem folosi azi pana nu primim solutia de desinfectat cada
Am vazut ca spunea Lorex ... daca vrei si e nevoie, iti pot trimite si eu cumva dovada platii Multumim inca o data Abia astept sa-l folosim

Sa-l stapaniti sanatosi!
Nu-i nevoie, am primit banii de la toate fetele care i-au pus.
Toti colaceii albastri au venit cu forma rotunda.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Cata, mersi, vazusem raspunsul tau catre cris.d si m-am gandit io ca asa ar trebui sa fie, dar daca tot erai pe aici... Eram si cu creierii zob de la urletele Irinei, n-a mai facut de mult asa ca azi, nu stiu ce-a fost cu ea, ca n-am mancat nimic neobisnuit. Poate n-o sa fie cazul de dat in judecata, sa vedem ce-or decide astia...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Off...am comis-o si eu, la baitza..
am intors-o cu fata in jos si intr-un moment de neatentie a intrat cu nasul in apa..
Si acum suspina si ofteaza!

Am vazut ca se taie si din pensia de veteran de razboi, care si asa era de kkt...bunicul sotului a luptat pe front si are 100 de lei pensie de veteran...de tot rasul..si-i mai ia si din aia....o sa-i bata Dumnezeu ca-si bat joc de batrani! Of...unde esti tu Tepes-doamne!

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Miremia, eu iti mai multumesc inc-o data pentru ca ne-ai transformat baita in distractie. Azi a invatat cum sa se intoarca de pe spate pe burtica si invers in apa. Era asa fericit, dupa ce ieri a invatat sa se impinga cu forta.

Nik0le, ms. Sper sa treaca agitatia Irinei.

Catalutza si pe mine ma bate gandul de proces.

Azi am facut peste la cuptor cu capere (am gasit in sfarsit la mega image). Delicios si Montignac pe deasupra. Maine tre sa fac biscuiti ca azi am tot rontait ciocolata. Nu e bine...

Decenuela pe unde umbla?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Eu cred ca ma apuc de afaceri cu butoaie ca sa supravietuiesc! Macar pt. mine cu reducere.

Mergi la inceput