Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Nora e ok, sa zicem, a urlat o ora pe ceas pana adineauri. A tacut la rasul bebelusului de ni l-a pus lorex. lorex, multe multumiri!

O sa-i pun in vedere Irinei sa invete dansuri de societate. Acum urla iar.

Plimbare placuta!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Dupa cum vedeti eu am demarat campania "ANTIDEPRIMARE/ANTIBUTOI"
Asa ca am mai trimis ceva pe mailul comun.

PS: Cand am vazut poza m-am gandit la cris.mario

Mergi la inceput

bobitza mea cred ca e putin traumatizata de vaccin ca la 5 minute incepe sa planga (prin somn)

Mergi la inceput

ati plecat la miting????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

I-am raspuns si lui Cris.d mai devreme, din urma nu pot cere banii inapoi sau dc nu i-ati primit sunt obligati sa vi-i dea la cuantum de 85%, asa ca Nic0le primesti pe mai si aprilie banii la nv de 85%.

De cand intra in vigoare din pacate...
Eu sunt hotarata sa ii dau in judecata, inca ma gandesc la cum sa argumentez cerere, dar fiind pe litigiu de munca, nu platesc taxe de timbru, deci nu pierd nimic . O prima idee ar fi ca sunt prejudiciata, eu nevrand sa fac copil decat pt ca pot primi banii astia, pt ca vreau sa stau cu ea acasa. Plus principiul contributiei sociale, indemnizatia pt mame nu este un ajutor social, deci trebuie sa fie raportat la rata de contributie la asigurarile sociale.

Sunt plina de dracii aia cei mai mari!!! Si asa mie imi plafona la 40 mil....asa ca oricum nu primeam 85% din net, dar sa imi dea 6 mil............E PREA MULT!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Vorbeste Base acum pe Protv, in caz ca vreti sa vedeti ce ne mai minte

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Nu-l suport! Nici pe el nici pe nici unul din guvern...
Sunt satula pana peste cap de minciunile si mish-mashurile si de nesimtzirea lor!
Ii doare-n c.. de tzara asta! Si de noi...orice-am face, nu ne vor lua in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

I-am raspuns si lui Cris.d mai devreme, din urma nu pot cere banii inapoi sau dc nu i-ati primit sunt obligati sa vi-i dea la cuantum de 85%, asa ca Nic0le primesti pe mai si aprilie banii la nv de 85%.

Eu sunt hotarata sa ii dau in judecata, inca ma gandesc la cum sa argumentez cerere, dar fiind pe litigiu de munca, nu platesc taxe de timbru, deci nu pierd nimic . O prima idee ar fi ca sunt prejudiciata, eu nevrand sa fac copil decat pt ca pot primi banii astia, pt ca vreau sa stau cu ea acasa. Plus principiul contributiei sociale, indemnizatia pt mame nu este un ajutor social, deci trebuie sa fie raportat la rata de contributie la asigurarile sociale.

Sunt plina de dracii aia cei mai mari!!! Si asa mie imi plafona la 40 mil....asa ca oricum nu primeam 85% din net, dar sa imi dea 6 mil............E PREA MULT!!!!!!!!!!

Catalutza mami de Irina

eu am fost f calma cand am aflat vestea pt ca ma asteptam pe undeva .... recunosc sincer ca si eu m-am gandit sa-i dau in judecata. asta tb facuta la stasbourg?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

eu am fost f calma cand am aflat vestea pt ca ma asteptam pe undeva .... recunosc sincer ca si eu m-am gandit sa-i dau in judecata. asta tb facuta la stasbourg?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Acolo de abia cand nu mai ai nicio cale de atac pe dreptul intern...

Mergi la inceput
Mergi la inceput