Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

In legatura cu ce s-a discutat, totusi indemnizatia de 85% din salariu nu s-a dat decat de vreun an si jumatate ...nu cred ca ea a saracit bugetul...mai bine isi faceau guvernantii calculele cum trebuie, caci noi totusi nu avem acces la buget si vedeau cum stau.Macar nu o dai daca peste un an o iei inapoi...pentru ca oamenii isi fac si ei niste planuri, niste calcule...nu te poti juca asa cu cifrele.plus ca eu nu cred ca in vreo tara din EU sa se aplice legi de pe o zi pe alta... hai ca iti dau, stai ca iti iau...dupa care se trezeste unul sa spuna ca cine vrea sa faca copii sa se gandeasca bine si sa fie potent financiar...adica si copii au ajuns un lux in tara asta?ni-i permitem numai daca suntem miliardari?

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Suntem o tara saraca, asta e realitatea! Chiar faptul ca suntem atatia scandalizati de indemnizatia asta arata ca suntem saraci!

E mai usor, din pacate, sa taie indemnizatiile si alte drepturi acordate prin ordonante decat cele acordate prin legi, unele chiar organice! Asta e iar impotriva noastra.

Din pacate, in situatii de criza asa se iau deciziile in mai toate tarile... s-a intamplat si in Franta cand au fost miscari sindicale majore, si in SUA unde s-au micsorat unele ajutoare sociale dar s-au ajutat mati companii cu subventii...
Adevarul e ca tot ce inseamna ajutor social e numai povara si nu produce nimic pe termen scurt si nici mediu...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Liliana tu spui ca e vina noastra a tuturor. tu crezi ca s-a ajuns in situatia asta pentru ca (virgula) cateva gravide si-au luat concediu medical fara sa fie cazul?sau liber?in conditiile in care un director la stat are salariu de mii de euro pe luna problema era o gravida care pleaca si ea acasa cateva zile si ii plateste angajatorul care in general tot privat este nu de stat salariu??parerea mea e sa nu ne mai lasam prostiti in halul asta ca nu din cauza unor batranei sau a unor gravide s-a ajuns in situatia asta, si nu problema sunt pampersii copiilor...lucrurile sunt mult mai grave si sunt oameni care si-au indesat adanc mainile in"sacii bugetari"...eu sunt in domeniul privat, sa zicem ca nu sunt imediat afectata,dar nedreptatea asta ne va lovi pe toti.Iar ceea ce ma deranjeaza este ca tot amaratul ala care fura o paine ca ii mor copii de foame se simte cu musca pe caciula, nu la de umbla cu Q7 (si lista poate continua) din banii populatiei...

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Clabuc, tare frumos numele.
Fetelor care au probleme la numele de baieti - propun nume de baieti la schimb cu nume de fetita!!
Noi suntem inca in impas total. Mie-mi plac Arina, Smaranda si, poate, Sabina, iar la sfinti inclin catre Ioana sau Andreea, husbandu' stramba din nas la astea, dar nu este in stare sa vina cu o propunere decenta - cica Dariana . Mie nu-mi place. Vlad a votat pentru Andreea... Deci suntem in copac . Noroc ca mai avem ceva timp sa ne hotaram...

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

abe, multumesc mult !

Deocamdata am pus-o pe colega mea sa sune la nr pe care mi l-a dat Ionela
Sper sa se linisteasca

Fetelor, va asteptam cu vesti foarte bune de la echo astazi !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Clabuc, tare frumos numele.
Fetelor care au probleme la numele de baieti - propun nume de baieti la schimb cu nume de fetita!!
Noi suntem inca in impas total. Mie-mi plac Arina, Smaranda si, poate, Sabina, iar la sfinti inclin catre Ioana sau Andreea, husbandu' stramba din nas la astea, dar nu este in stare sa vina cu o propunere decenta - cica Dariana . Mie nu-mi place. Vlad a votat pentru Andreea... Deci suntem in copac . Noroc ca mai avem ceva timp sa ne hotaram...

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Kiti si sotului meu i s-a pus pata pe Ariana care inseamna cea sfanta, dar mie nu prea imi place asa mult. De sfant nici nu mai vorbesc ca nu stiu, poate Maria.
Eu tot sper ca o sa gasesc un nume si mai frumos.

20+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu sunt curioasa daca bebe o sa ne arate "bijuteria". Sunt curioasa

Da, cred ca o sa imi faca bine sa merg la eco, ma voi mai binedispune putin, prea sunt daramata cu toate vestile astea de tot ...

Imi doresc vesti bune de la eco si sa dea DD sa le si avem

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Clabuc, foarte frumoase numele

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

De acord cu ideile tale, office, eu spun insa ca nu poti arunca cu pietre si sa spui ca e urat ca altii arunca cu pietre...

Medicale fara temei, pensii de boala, de handicap, venituri care nu exista inventate pe doar cateva luni... chestiunea are destula amploare, dar nu asta conteaza, ci ca avem aceeasi atitudine ca cei pe care-i blamam, atat.

Se pare ca va ramane un procent totusi... inca nu e sigur cat.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

De acord cu ideile tale, office, eu spun insa ca nu poti arunca cu pietre si sa spui ca e urat ca altii arunca cu pietre...

Medicale fara temei, pensii de boala, de handicap, venituri care nu exista inventate pe doar cateva luni... chestiunea are destula amploare, dar nu asta conteaza, ci ca avem aceeasi atitudine ca cei pe care-i blamam, atat.

Se pare ca va ramane un procent totusi... inca nu e sigur cat.

21+

Stii ce as vrea eu sa te intreb..? De ce oamenii isi iau concedii fictive, isi inventeaza venituri pentru cateva luni, etc? De bine? Sincer nu cred. Se apeleaza la toate aceste smecherii tocmai pentru ca sistemul nu ofera nimic si fiecare isi ia cum poate.. Culpa aici nu este comuna, pentru ca daca sistemul ar functiona corect nici noi, cetatenii nu am apela la tertipuri ca sa ducem o viata..decenta.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput