Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Lora, din cate stiu, eu si Kiti mergem azi la eco

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Bafta Ionela si Kiti! Sa veniti cu vesti bune musai, sa ne povestiti totul in detaliu, sa ne mai descretim fruntile!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daca as sti sigur ca vor respecta ceea ce spun, adica vor aplica masurile astea incepand cu 1 iunie pana pe 31 dec si de la anulvor reveni la ce a fost, m-as enerva dar cumva mi-ar trece...as face un calcul si as vedea ca dupa terminarea celor 126 zile de sarcina si lehuzie imi vor ramane doar 2-3 luni de luat 600 lei....Problema e ca nu baga nimeni mna in foc ca de la 1 ian isi vor reveni...

Si eu am crescut-o pe Bia cu 600 lei+200 alocatie dar era euro vreo 2.7-3 lei ...era acu multi ani, cand cu banii astia puteam face ceva...nu cred ca mai incape comparatie.
Si eu am una din rate de 650 euro...in conditiile astea ar tb sa ma intorc la servici dupa ce nasc si eventual sa-mi mai iau un job...daca nu vreau sa pierd casa...

Imi vine sa mor nu alta...

18+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

luy eu mai merg cateodata la o clinica privata, gynecoland se numeste, e pe langa rondul cosbuc, are site daca vrei sa te uiti. au mai multi medici si de regula gasesc loc pentru ziua urmatoare sau cel tarziu a treia.

ionela eu nu am auzit de situatii in care sa nu se ia in calcul marirea de salariu...dar vezi in lege, poate scrie ceva

fetelor incercati sa nu va mai stresati, nu rezolvam nimic, si eu sunt cu ochii pe realitatea poate mai zic ceva, dar incerc sa nu ma stresez inca. am timp sup-aia destul

bafta celor care merg la eco azi!

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Luy, ti-am rasp.
Am facut tot ce am putut, sper sa te ajute

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Si pe mine ma afecteaza si mie imi e ciuda ca nu am facut nimic sa beneficiez pana acum de ceva, ca in ultimii ani nu am avut un concediu medical, ca asa ca si office nici nu mai retin cum e sa mergi la spitalele de stat pentru care platesc... si cand in sfarsit sa beneficiez si eu, iacata!

Dar ne intrecem in sfaturi de cum sa inselam statul, asta spun. Nu spun ca e vina lui X sau Y, am zis ca e o chestiune generala la noi, o chestiune de mentalitate...
Ca tu sau altul nu are vreo vina personala, evident, caci orice regula are exceptiile ei.

In toamna stiu ca plangeam ca vine criza peste noi... dar inca speram sa ma ocoleasca. Ei bine, cu asta da si in mine.
Ma gandesc totusi ca poate-poate...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Clabuc esti o dulce.
Fetelor eu am semnat petitia.

20+

crina cu

Mergi la inceput

Am incercat si eu, dar nu merge sa o semnez... apare casuta de cod in care nu vad nimic...

21+

Mergi la inceput

Spunea cineva ca poate de la anul... din pacatre s-a anuntat deja ca asupra masurilor luate anul aceste nu se va reveni in cursul lui 2011...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Decizia finala privind cuantumul indemnizatiei va fi decis miercuri.
Pana atunci ramane sa ne rugam...

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

si eu am semnat petitia

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput