Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Vaaaai asa de nervoasa sunt pe guvernantii astia!!!! Serios ca astia n-au minte nici cat o gaina beata!! Nu le doresc nimic altceva decat sa ajunga ei sa traiasca din 600 de roni pe luna.!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele,
in principiu, se taie 15% din cei 85%,adica raman 70% din venitul pe ultimele 12 luni.

Mergi la inceput

fetelor nu stiu cat ajuta, dar macar incercam. Semnati petitia!!

http://www.petitieonline.ro/petitie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html

15+

Mergi la inceput

Vass, consiliera premierului Emil Boc: Se discuta reducerea alocatiei pentru mame. Cel mai probabil va scadea procentul de 85%
de Redactia Economic HotNews.ro
Mar#355;i, 11 mai 2010, 9:47 Actualitate | Esen#355;ial

Andreea Vass
Foto: Hotnews Andreea Paul Vass, consiliera premierului Emil Boc, a afirmat marti, la Realitatea FM, ca Ministerul Muncii analizeaza variantele pentru reducerea alocatiei pentru mame, declarand ca ea va scadea in mod cert, solutia cea mai probabila fiind reducerea procentului de 85% din media venitului pe ultimele 12 luni.

Consiliera nu a avansat insa nicio cifra concreta.

"Se va diminua, asta este o certitudine, procentul se va diminua, dar nu stim inca sa va spunem exact cu cat pentru ca aceasta analiza de impact se face la Ministerul Muncii si asteptam pana maine o astfel de decizie", a afirmat ea.

Potrivit datelor inregistrate de Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, in luna martie, la nivelul intregii tari erau aproape 200.000 de persoane care beneficiau de indemnizatia pentru cresterea copilului.

Reprezentanti ai Ministerului Muncii au confirmat, pentru HotNews.ro, ca in acest moment se discuta despre diminuarea alocatiei, dar nici ei nu au vorbit despre un procent concret.

Incepand cu 1 ianuarie 2009, indemnizatia pentru mame a fost stabilita la 85% din media veniturilor nete lunare obtinute in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, dar nu mai mult de 4.000 de lei.

Indemnizatia se acorda timp de doi ani de la nastere sau trei ani, in cazul unui copil cu handicap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

fetelor nu stiu cat ajuta, dar macar incercam. Semnati petitia!!

http://www.petitieonline.ro/petitie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html

15+

E o petitie neintemeiata pentru ca Guvernul INCA nu a luat nicio decizie. Sa asteptam intai sa vedem ce decizie se ia..parerea mea.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

nu se poate face petitie pt ceva ce nu exista ,inca.

Mergi la inceput

Da Klarisse ai dreptate, dar macar asa am si eu impresia ca m-am "rasculat" public. Si sunt constienta ca poate sa adere si intreaga Romanie la petitia asta, daca ei hotarasc sa scada indemnizatia asta, o scad si cu asta basta.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

of of of, sper sa nu taie in carne cu procentul ala, sau mai grav, sa faca iar 600 lei

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Na, ca revenii de la dr. de familie...cam la fel cum m-am dus. Cica pare sa fie varicela, dar lipsa altor simptome o cam dau peste cap pe dr...ca nu are febra, nu are nimic in gat...dar astea eu am citit ca pot aparea si dupa 2-3 zile de la debutul bolii sau nu pot sa mai apara, nu e musai. Na, 'om vedea, i-a dat trimitere pt. maine la contagioase, sa confirme ei. In cazul in care confirma, de maine voi intra in medical sa stau cu fie-mea acasa - vad si eu partea buna, petrecem mai mult timp impreuna.
Si daca tot ne iau astia din bani, am intrat intr-un magazin de bebei si i-am mai luat fie-mii o bluzita si-un costumas, ca nu se stie de la toamna de-oi mai avea cu ce...glumesc, logic...sper sa am!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare!

Lora multa sanatate fetitei tale Si Doamne ajuta sa se rezolve toate cu bine!

Ghiocela m-a bucurat foatre tare optimisumul tau si ma bucur pentru asta!

Felicitari pentru semnaturile noi fetelor!

Ionela sa vii colorata!

Anna-Ivan si Kitti bafta si voua! Sa aduceti vesti minunate

Eu astept vesti concrete in legatura cu indemnizatia ca daca nu pana atunci as ajunge fara par in cap si saracu bebe din burtica ar trece si el prin niste crize emotionale...

Pupici

-----------------------------

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput