Bazar Umanitar (15)

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu astept un semn de la:
danyalo
mistral
veronicach
valentina22
ana_i
alex@sara
mari-paun
nushulica
valenita
georgipuia
crissis
cand platiti ?
sa stiu cum pregatesc coletele ... 1. pt ca n-am bani de colete si 2. pt ca mai tre` sa eliberez din spatiu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

daca nu cer prea mult,imi poate verifica si mie finalizatele,sa nu le incurc,eu am numarat 17 produse ,daca am scapat ceva,dati de stire sa ma reapuc de numarat.Iar daca o sa castig si sandalutele azi,vor fi 18 .daca va ajuta,va dau link-urile Mersic anticipat

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Ti le numar eu, iti scriu pe messenger.

ACTUALIZEZ si MODIFIC.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

mamagiuliei,eu azi cred ca o sa platesc tooot ce am de plata ,am asteptat sa se termine licitatiile sa fac totalurile

apoi o sa iti trimit adresa,si pt mine e chiar ok daca pui cu transportul ramburs,nu ma falimenteaza

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am platit si eu ieri rochita asta: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5466621254801006930

Dovada e pe mail.

Si am si primit-o.

mistral, ellinia, danyalo, JuliaSM, valentina_22, georgipuia, am nevoie de adresele voastre.

mamagiuliei, am uitat sa-ti las adresa, sunt cam obosita si parca se invarte casa cu mine... La mine e deja foarte cald, am 26 de grade in casa, si surplusul de kg se simte cu atat mai mult...

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Selene, astept cuminte adresa ta

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu am de expediat colete catre:
Piatra-Neamt:
Laura25, ellinia

Constanta:
Georgipuia, Simonapro
(ti-am trimis ieri PM, caci am vazut ca ai achitat catre Ledi si a fost confirmata plata);

Cu fetele din Bucuresti:
Inapopescu, Flowers (?), Alex@Sara (Voluntari), stabilim pe PM cum sa ne intalnim, dupa ce sunt confirmate si platile lor.

Va rog sa-mi trimiteti pe PM datele de expeditie pentru fetele din Constanta si Piatra Neamt, eventual sa-mi scrieti daca pot trimite doar un colet catre Constanta si unul catre Piatra-Neamt, daca aveti cum sa va intalniti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Si eu vreau un semn de la kokiy si mihaela770 pentru hainutele licitate si platite nu de alta dar nu vreau sa ma fac de cacao fata de colega mea care a licitat si platit, mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Nici mie nu mi-a confirmat kokyi ca a primit coletul...

blue_rain, am preluat coletul returnat, il retrimit impreuna cu cele pe care le pregatesc.

Daria, trimis adresa.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu am platit azi tot ce m in finalizate, de abia am ajuns la serviciu, cand ma eliberez un pic scanez chitantele. Trimit si adresele, imediat ce mi se confirma.
Si da, puteti trimite pentru mine si pentru Laura la un loc, pe adresa mea, Laura nu cred ca are timp sa intre azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Eu am platit azi tot ce m in finalizate, de abia am ajuns la serviciu, cand ma eliberez un pic scanez chitantele. Trimit si adresele, imediat ce mi se confirma.
Si da, puteti trimite pentru mine si pentru Laura la un loc, pe adresa mea, Laura nu cred ca are timp sa intre azi.

Ellinia, te rog sa-mi trimiti si mie pe PM adresa ta, daca nu va deranjeaza pun pachetul la posta marti, am weekendul tare aglomerat! Sper sa fie si Laura25 de acord!

Mergi la inceput