Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 38
diana2242 spune:
Da este Rares in pozele toate este cu un cercelus doar si parul era lungut ca asa era el dar acum nu mai este:)
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Da este Rares in pozele toate este cu un cercelus doar si parul era lungut ca asa era el dar acum nu mai este:) Diana, mami de Rares Bazar general pe DC |
Are cercel ? Adevarat ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
diana2242 spune:
Am mai trimis si eu cateva hainute pt bazar si am o intrebare daca fac plata on line de acasa pt Bogdan am de facut poti sa mi-o confirmi tu Dodo?ca imbatranesc daca astept sa se termine licitatia lui R221 si supralicitez G114-8 lei
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
diana2242 spune:
da il are de la 3 luni a fost damblaua noastra cercelul,mai tarziu daca nu ii place il scoate el.
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
mikaeela spune:
Am trimis si eu azi pachetul Mihaelei77si am retrimis si pachetul luiCrisis
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
diana2242 spune:
vin si eu cu o petitie:)
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html?msg_ok=1
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
ursuleata spune:
Buna, am depus si eu banutii pt adidasi puma, N30 de la mikaeela, 50 ron. Ce trebuie sa fac? cum trimit dovada?
diana2242 spune:
scanezi sau fotografiezi chitanta si o trimiti pe mail la Bazargeneral@gmail.com si spui de la cine este plata si ce ai platit cu cod sau link.
Diana, mami de Rares
Bazar general pe DC
mikaeela spune:
Ursuleata o sa confirm si eu imediat ce-mi apar banii in cont pe net si sa-mi trimiti adresa ta pe PM ptr a-ti trimite adidasi
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
Dodo-pui spune:
actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!