Bazar Umanitar (15)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am inteles fetelor, mi se pare ff ciudat, cine sa va fi facut sesizarea?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ancutza, le-am mutat pe cele 2 la Bogdan, dar am lasat si bluzita de la Kay acolo, am inteles ca, in caz ca iti raspunde, o vei plati si pe ea

am confirmat plati si pentru allexa06. astept sa le faca cineva si pe ale mele

Bazar DC

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

am inteles fetelor, mi se pare ff ciudat, cine sa va fi facut sesizarea?

oare nu tot ce-i din banca au "raportat" ca li se pare?!Zicoricum am pregatit si eu hartiile doveditoare pentru BogdanCRETINIIIIII

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Raportarea la Agentia de spalare a banilor se face tot de catre banca. Dar in mod normal se face pt tranzactii muuult mai mari.

Sotul meu zice ca e posibil sa fie ceva in regulamentul lor intern referitor chiar si la incasari mici dar frecvente.

oricum

dupa ce ca sunteti suparate si vai de capul vostru...sa mai vina si vreo matrapazlaca sa va ia la intrebari stupide

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Arcadia ma speriasem contul ing este al meu brd este al lui Alex si am vb cu Selene despre caciulita.nu faceam prostii ne autorizate.Ma voi revansa eu fata de Robi

Diana2242 mami de Rares-30.04.2009
pozele noastre http://picasaweb.google.ro/misu7930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Fetelor cat despre chestia cu bancile mi se pare o aberatie dar daca tot ati ajuns la directori in audienta ce nu le-ati spus sa faca si ei cate o donatie pt copii ca tot sunteti clienti vechi si fideli si vi se folosesc conturile.Eu asa as fi procedat sa vezi cum nu mai cereau ei detalii si nu stiau cum sa va inchida gura cu explicatii frumoase.

Diana2242 mami de Rares-30.04.2009
pozele noastre http://picasaweb.google.ro/misu7930

Mergi la inceput

Diana2242, sunt

Pt semnatura, ca sa iti apara colorat, selectezi culori din pagina de raspuns, dar ai grija sa fie un tag la inceputul textului si celalalt la sfarsit, ex: [ red ]Mami de Rares[ / red ] dar fara spatii, am scris cu spatii ca sa vezi. La fel pentru bold. Ca sa ascunzi un link sub un cuvant, scrii [ url = " linkul " ]cuvantul[ / url ] tot fara spatii. Daca nu iti iese, zi-mi cum vrei sa arate si iti fac eu semnatura.

In sfarsit

Bazar DC

Mergi la inceput

Licitatii finalizate: Dodo-pui, Alex@Sara, ymca, nushulica, valenita, mari_paun, Tanti Zavaidoc. Felicitari

Bazar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Inchid 15 minute albumul L - Imbracamminte femei pt maintenance (batch resize la poze). Nu mutati, nu licitati, please!

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai eu am citit ce ati scris voi 2 aici, Adica Leditia si Mihaela si am senzatia de greata si de...o banuiala. S-ar putea sa fie doar o coincidenta dar eu tot o sa vi-o povestesc.
Saptamana trecuta am facut 3 plati, una la Transilvania si 2 la BRD. Pentru David si Ionela, ati ghicit.
Prima plata a fost pentru Satmareanu, ma intreaba tanti de acolo ce reprezinta suma respectiva eu ii spun "pai bazar" si e ma intreaba daca cumpar ceva. Eu zic "oarecum, e cu scop umanitar" si ea "Deci e comert sau donatie?" si eu ii zic "donatie". Se lumineaza toata la fata si incepe sa ma laude in gura mare ca uite ca mai sunt si oamnei buni pe lumea asta, in vremurile astea. etc.
Urmeaza Negus. Ea: si asta-i tot donatie?
Eu: da
Ea: aceiasi suma?
Eu: Nu, Aici depun ...nici nu mai stiu cat era, oricum mai mare decat prima
Ea: dar de ce asa?
Eu: ????? nu zic nimic ma uit la ea si ma simt ciudat...apoi imi vine in cap sa spun ca aici cazul e mai urgent. Si incepe iar sa ma laude in gura mare, cumva ostentativ, mi-era si jena si cred ca aveam si o fata mai tampa asa, ca nu stiam ce are baba (ca baba era, ce mai incoace si-n colo).
Si uitasem povestea asta daca nu va auzeam pe voi doua acum ca ati patit asta.
Credeti ca-i doar asa coincidenta? De nume, de banca, de durata timpului si simultaneitatea sesizarilor si toate acele intrebari si laude care nu-si aveau rostul?
Eu nu stiu daca mai am chitanta, nici nu am scanat-o sau fotografiat-o ca atunci nu am avut ap foto si mi s-au confirmat aici pe forum platile dar este interesant de vazut cum o chema pe tanti.
Asa de control sa stim si noi.

Mergi la inceput