Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 30
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mikaeela
Da Essea si pe mine m-au chemat ieri l-a banca ,m-a chemat directoarea bancii la ea in birou si m-a interogat vreo 20 min,ziceai ca-s la politie.Tot ma intreba, ca sigur am copilul bolnav si i-am dus azi un teanc de acte de-ale Ionelei si apoi imi spune ca sa ma duc si la financiar sa declar banii din cont ca trebui sa platesc impozit pe ei,ca sa vezi faza.Am ramas uimita. BAZAR GENERAL PE DC AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/ |
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Off topic, scuze.
Mihaela, sper ca nu te uiti in gura tampitilor, cu faza cu impozitul pe donatie.
Lua-i-ar....dupa ce ca iau comisioane la greu...ah, ce nervi am.
I-am zis si lu' barbati-miu ca lucreaza intr-o banca de tampiti
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Retrag din bazar R145, R146,R147 (cele 2 care au ramas nelicitate).
Poti ajuta si tu!
mihaela77O spune:
deci,citesc si ma minunez....Doamne,mare ti-e gradina....Doamne in ce tara de rahat traim????
urmez eu cu siguranta,ca doar eu primesc in fiecare luna contravaloarea terapie....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
mihaela77O spune:
cand aveti timp,va rog scoateti aceste produse I78,I80 si L203,le-am dat cuiva care avea nevoie!
va multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
arcadia spune:
umblu la mail ca pe la topic nu a ramas mare lucru boticelina
diana2242, nu mai retin daca ai vorbit cu Selene sa transferi caciulita C162 de la Robi la Alex? am mutat-o deocamdata la Alex.
unde ai gasit contul de ING pentru Alex? eu nu il vad pe nicaieri.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
buna seara...
"buna
ok, sigur. dar cum sa fac, anunti tu fetele sa modifice pe acolo pe la bazar?
astept adresa ta, caci eu sunt din iasi."
mesajul de la Kriss79...este de acord sa redirectioneze produsele pt Bogdan...mai departe cum fac? ii spun sa imi trimita hainutele?
merci
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Leditia spune:
Eseea,pe mine m-a chemat tipa la banca.Eu o cunosc pe tipa respectiva de cand mi-am facut cardul de indemnizatie,ca acolo imi intra mie indemnizatia..In fine,tipa ma cunoaste,il stie si pe David.
M-a sunat si m-a intrebat,cu scuzele de rigoare,ca au primit o sesizare pe numele meu,ca intra niste bani de la diferite persoane in cont si trebuie sa vorbim despre acei bani.I-am explicat ca stiu ce bani intra si ca am copilul bolnav de fibroza chistica,ca statul nu ofera decat un medicament compensat si de fapt nici pe ala si ca eu ca parinte trebuie sa suport atatea cheltuieli pe care nu mi le permit,caci daca se uita in cont,vede si mareata mea indemnizatie de 6mil.Mi-a zis ca are nevoie de acte doveditoare si i-am zis k o sa-i duc.Apoi am sunat-o eu inapoi si i-am zis k nu pot pleca in momentul ala,ca trebuie sa-i fac aerosolii lu' fii-miu si daca pot sa-i trimit e-mail cu scrisori medicale si testele care atesta boala.I-am trimis email si a zis ca trimite si ea mai departe pt a mi se inchide dosarul...Din ce mi-a zis e vorba de Agentia de spalare a banilor,ei sunt interesati de mine si de banii care-mi intra in cont.
A zis ca ma tine la curent..
PS:nu cunosc detalii,cine pe cine a sesizat,dar vad ca mi s-a intamplat doar mie si Mihaelei,noi avand conturi la BRD.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
arcadia spune:
Ancutza, te rog da-mi codurile (produsul neprimit si cele inlocuitoare) sa fac modificarile.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Ancutza, te rog da-mi codurile (produsul neprimit si cele inlocuitoare) sa fac modificarile. Bazar DC Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009) |
C37 - bluzita pe care nu am primit-o
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruBogdan#5437855270215072034
C115 si C116, produsele pe care le vreau in loc
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5458812628849956882
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!