Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 29
diana2242 spune:
acum cine ma invata sa imi fac si eu o semnatura din asta smechera in culori si cu sait de poze sub denumire?este f greu?
Diana2242 mami de Rares-30.04.2009
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Am rugamintea pt cei ce depun bani in cont sa specifice k este donatie. Multumesc. A trebuit sa trimit acte ca dovada a bolii copilului la banca,caci Agentia de spalare a banilor a zis ca sunt suspecta,cu banutii primiti/donati in acel cont. Multumesc. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Si eu Leditia am patit la fel.M-au chemat cei de la banca cu actele Ionelei si m-au intrebat de unde provin acei bani in cont si de aceea as ruga si eu pe totii ce depun bani in contul nostru sa specifice ca este donatie.Multumesc.
Ajutor ptr Ionela-http://ionelasamareanu.wordpress.com/
valentinag spune:
Ledi,imi pare rau,eu am citit dupa ce am depus banii!Data viitoare stiu!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
iriss27 spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5469677006591847346 As vrea si eu sa licitez pt pantalonii acestia.
boticelina spune:
Irino, uelcome, you're in, si la cat mai multe bunuri luate de la bazar
Vezi ca ti-am scris si la pepenasi despre masinuta de calarit
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Eseea spune:
Leditia, Mari, hai ca m-ati dat gata!!! Voi vb serios?? azi vi s-a intamplat asta? Ce agentie e asta? si ce bani spalati voi? Adica cum, cum ati devenit suspecte? ca primeati cate 5, 10. 20 de lei in cont de la persoane diferite? nu v-au dat amanunte cei de la banca? banca a sesizat agentia asta sau cum? si de ce ? parca suntem pe vremea raposatului cand se controlau leii de la CEC. scuze de offtopic dar chiar m-ar interesa amanunte!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Leditia, Mari, hai ca m-ati dat gata!!! Voi vb serios?? azi vi s-a intamplat asta? Ce agentie e asta? si ce bani spalati voi? Adica cum, cum ati devenit suspecte? ca primeati cate 5, 10. 20 de lei in cont de la persoane diferite? nu v-au dat amanunte cei de la banca? banca a sesizat agentia asta sau cum? si de ce ? parca suntem pe vremea raposatului cand se controlau leii de la CEC. scuze de offtopic dar chiar m-ar interesa amanunte! Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Da Essea si pe mine m-au chemat ieri l-a banca ,m-a chemat directoarea bancii la ea in birou si m-a interogat vreo 20 min,ziceai ca-s la politie.Tot ma intreba, ca sigur am copilul bolnav si i-am dus azi un teanc de acte de-ale Ionelei si apoi imi spune ca sa ma duc si la financiar sa declar banii din cont ca trebui sa platesc impozit pe ei,ca sa vezi faza.Am ramas uimita.
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
arcadia spune:
ma apuc de actualizat.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)