Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 28
diana2242 spune:
ufffffffff nu este nimeni sa verifice situatia mea?stau cu frica acum si nu ma ridic de aici pana nu aflu solutia.
mari_paun spune:
.,kl vb[vm m
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Am rugamintea pt cei ce depun bani in cont sa specifice k este donatie. Multumesc. A trebuit sa trimit acte ca dovada a bolii copilului la banca,caci Agentia de spalare a banilor a zis ca sunt suspecta,cu banutii primiti/donati in acel cont. Multumesc. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
ce chestie! zici ca ai rulat miliarde de euro...
tristete mare in tara asta!!!
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 17+ si mami de Ema
Leditia spune:
Mari,nu e exclus ca toti cei ce au conturi si primesc donatii sa pateasca la fel.Cei de la banca au zis ca trimit actele mai departe pt a mi se inchide dosarul..Dosarul,da?Am dosar..Ma ia rasu-plansul,ca nu as dori nimanui sa treaca prin ce trecem noi..Copilul meu haraie oribil,e incarcat in caile respiratorii,imi vine sa ma impusc..am dat ieri 13mil pe 2 cutii de pulmozyme,sa-l ajut un pic..imi ajung 12 zile..
Ma intreb daca de conturile satrelor se ia careva,sau ale manelistilor,sau ale parlamentarilor,etc etc..ca nu pot crede k ei au vile de milioane de euro si conturi si masini luate din salariu propriu care e de 40mil pe hartie..nu?(parca presedintele Basescu,are 60)
In fine,scuze de offtopic,sunt tare suparata..nu din cauza asta,ci ca David nu e ok :(
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
arcadia spune:
Am platit si eu cele 26 de produse din finalizate
Pozez chitantele si trimit pe mail.
Voi pune si banii de transport in contul unuia dintre copii dupa ce numar cate colete am de primit
Ledi, uf, n-am apucat sa citesc ce ai scris si nu am precizat ca e donatie, dar fac data viitoare
of, ce rau imi pare ca David se simte rau
e strigator la cer ca nu mai sunt fonduri pt pulmozyne
diana2242, zi codul de la camasa in cauza si caut.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
mari_paun spune:
citat din mesajul lui Leditia Mari,nu e exclus ca toti cei ce au conturi si primesc donatii sa pateasca la fel.Cei de la banca au zis ca trimit actele mai departe pt a mi se inchide dosarul..Dosarul,da?Am dosar..Ma ia rasu-plansul,ca nu as dori nimanui sa treaca prin ce trecem noi..Copilul meu haraie oribil,e incarcat in caile respiratorii,imi vine sa ma impusc..am dat ieri 13mil pe 2 cutii de pulmozyme,sa-l ajut un pic..imi ajung 12 zile.. Ma intreb daca de conturile satrelor se ia careva,sau ale manelistilor,sau ale parlamentarilor,etc etc..ca nu pot crede k ei au vile de milioane de euro si conturi si masini luate din salariu propriu care e de 40mil pe hartie..nu?(parca presedintele Basescu,are 60) In fine,scuze de offtopic,sunt tare suparata..nu din cauza asta,ci ca David nu e ok :( POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Ledi, iti doresc rabdare si sanatate multa atat tie cat si printului tau
daca statul s-ar fi implicat nu se ajungea la conturi de donatii
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 17+ si mami de Ema
boticelina spune:
citat din mesajul lui Adee Boticelina, imi masori te rog E 317 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5468990930634434258 Merci |
Maneca de la umar la marginea mansetei 25 cm, lungime totala 31 cm (de la umar la baza), bust 30 cm (masurat sub rascroitura manecii, la subrat)
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Am actualizat pana aici, da' io pe Diana nu stiu s-o scot la lumina
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
arcadia spune:
am gasit licitatia ta la pag 42 din capitolul trecut, pe 10/05/2010 ora 13:28:12. Rhyanna a licitat la pag 24 din capitolul asta la ora 14:02, deci dupa ce s-a incheiat licitatia, deci o trec la finalizate.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
diana2242 spune:
ok mercic mult.Scuze ca a trebuit sa cauti asa in urma cautam eu daca stiam si te ajutam cu detalii.Deci este ok este si platita este totul ok.
Diana2242 mami de Rares-30.04.2009