Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 25
dandusa spune:
Carmina,
am ridicat salopeta,f draguta,multumesc
Valenita,
am ridicat coletul,mutumim de bonusuri,au picat la fix.eram in masina,in drum spre casa cand am desfacut pachetul.nu mai aveau rabdare asa ca la vederea jucariilor s-au calmat instant
azi am trimis pachete spre Ana si Valenita![]()
mami de Crinuta si Raducu
anna-mama spune:
Buna,
Ma daduseti disparuta?
Laura, i-am raspuns lui allexa06 ca o sa-i trimit produsul dupa ce face plata in contul lui David. Mai am de trimis si altcuiva? 
Edit: am ridicat coletele de la nushulica si alexandrina, mulumesc 
e simplu, doar sa vrei!
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Buna, Ma daduseti disparuta? Laura, i-am raspuns lui allexa06 ca o sa-i trimit produsul dupa ce face plata in contul lui David. Mai am de trimis si altcuiva? ![]() Edit: am ridicat coletele de la nushulica si alexandrina, mulumesc ![]() e simplu, doar sa vrei! |
Nu cred, e ok, multumim!

Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diana2242 spune:
MamaGiuliei,Anca_27,Ledi si Kid pun si banii de transport in conturile copiilor sau daca nu sa imi ziceti cum facem eu as vrea sa virez si astazi ceva banuti.
diana2242 spune:
Ymca daca esti mai sigura decat mine ca iti vine ti-o las,cam ce dimensiuni ai daca vrei sa imi zici eu nu stiu daca imi va veni.
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
stiti ceva de lizzy? Saptamana trecuta a scris una dintre fete ca e ocupata cu job-ul, dar as vrea sa stiu totusi daca mai intra sau nu pe dc? Am un produs de la ea si nu as vrea sa-l pierd.
Pup
Ramona
de
Diana (20.07.2009)
ymca spune:
sunt de 1.80 si 75kg....nici eu nu sunt prea sigura ca-mi vine. daca o voi castiga si nu-mi vine, o repun la bazar. daca o castigi tu, sper sa-ti vina bine...si daca nu, eu sunt aici![]()
szivarvany spune:
Boticelina, sigur ii vin bermudele si sunt faine si Giulia m-a aprobat ![]()
(pe mine sa ma scuzati azi, desi sunt acasa, sunt in butoi si decat sa incurc, mai bine nu ma bag la ajutat).
NU ARE nimeni sandale albe masura 30-31 ?
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela