Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 25
dandusa spune:
Carmina,
am ridicat salopeta,f draguta,multumesc
Valenita,
am ridicat coletul,mutumim de bonusuri,au picat la fix.eram in masina,in drum spre casa cand am desfacut pachetul.nu mai aveau rabdare asa ca la vederea jucariilor s-au calmat instant
azi am trimis pachete spre Ana si Valenita
mami de Crinuta si Raducu
anna-mama spune:
Buna,
Ma daduseti disparuta?
Laura, i-am raspuns lui allexa06 ca o sa-i trimit produsul dupa ce face plata in contul lui David. Mai am de trimis si altcuiva?
Edit: am ridicat coletele de la nushulica si alexandrina, mulumesc
e simplu, doar sa vrei!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Buna, Ma daduseti disparuta? Laura, i-am raspuns lui allexa06 ca o sa-i trimit produsul dupa ce face plata in contul lui David. Mai am de trimis si altcuiva? Edit: am ridicat coletele de la nushulica si alexandrina, mulumesc e simplu, doar sa vrei! |
Nu cred, e ok, multumim!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diana2242 spune:
MamaGiuliei,Anca_27,Ledi si Kid pun si banii de transport in conturile copiilor sau daca nu sa imi ziceti cum facem eu as vrea sa virez si astazi ceva banuti.
diana2242 spune:
Ymca daca esti mai sigura decat mine ca iti vine ti-o las,cam ce dimensiuni ai daca vrei sa imi zici eu nu stiu daca imi va veni.
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
stiti ceva de lizzy? Saptamana trecuta a scris una dintre fete ca e ocupata cu job-ul, dar as vrea sa stiu totusi daca mai intra sau nu pe dc? Am un produs de la ea si nu as vrea sa-l pierd.
Pup
Ramona de Diana (20.07.2009)
ymca spune:
sunt de 1.80 si 75kg....nici eu nu sunt prea sigura ca-mi vine. daca o voi castiga si nu-mi vine, o repun la bazar. daca o castigi tu, sper sa-ti vina bine...si daca nu, eu sunt aici
szivarvany spune:
Boticelina, sigur ii vin bermudele si sunt faine si Giulia m-a aprobat
(pe mine sa ma scuzati azi, desi sunt acasa, sunt in butoi si decat sa incurc, mai bine nu ma bag la ajutat).
NU ARE nimeni sandale albe masura 30-31 ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela