Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Mamagiuliei, blugii Next H206 sunt de fata? Daca nu imi dai si mie niste masuratori la ei? Multumesc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Sunt categoric de baieti, L crac interior = 40 cm, talie reglabila L = 25 * 2 cm, lungime la popou-spate = 25 cm. Pe eticheta scrie 4 ani, 104 cm.
No, am fo` precisa ?
Este un blug dur, merge toamna, are un croi baietos. Nu are pete, defecte.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Dodo-pui spune:
Flowers a transmis
"Multumesc mult ,Kid! Poti sa-i lasi tu ,te rog, adresa mea de mail sa-mi trimita adresa?La fel si Dianei, am inteles ca si ea a achitat caciula ren.Mai am si eu de primit de la Ada_coman 3 produse E 289 David,E273Alex si E282Marius.Daca poate sa-mi lase un nr de tel sau o adresa de mail sa-i dau adresa.Cei de la RDS au zis ca revin saptamana insa nu ma bazez pe ei.Inca o data mii de multumiri!"
Bazar general pe DC
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Flowers, ai primit pantalonasii scurti pana la urma ???
Retrag C142 - caciulita.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Fetelor am primit de la o prietena un mail cu urmatoare petitie de semnat: http://www.petitieonline.ro/petitie/propunere_de_politica_publica_in_educatia_copiilor_cu_tulburari_din_spectrul_autismului_tsa-p16706050.html Si ea este mamica unui copil cu autism si este si membra DC. Va rog sa o semnati nu dureza mult! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
semnat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
anca_27 spune:
Hi, hi, clar, sunt addicted, am prins putin net...
Inainte de-a pleca, ieri, am luat de la posta pachetelele cu cele 3 tricouri (simonapro), sandalutele (deja e iesita la plimbare cu ele)+bonus (ducky) si colierul pictat manual (valentina_22), de-abia astept sa ajung acasa, sa vad la ce-l asortez. Multumesc, fetelor!
Intru in dulapurile maica-mi-i sa vad ce mai gasesc de cand eram fata.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Ancutza_Bro spune:
neatza...am trimis si eu niste chitante pe mail si am semnalat o mica problema, daca imi poate confirma cineva platile si raspunde la intrebare as fi recunoscatoare.
multumesc, va pup
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Dodo-pui spune:
Confirm platile facute de Ancutza_Bro si Mari_paun
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!
boticelina spune:
Neata,
Licitez F123, 8 lei pt Ionela
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"