Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

andreeacc ai dreptate si imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat
Eu trebuie sa va las ma duc cu sotul pana la tara
pe burtici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, parca ati discutat mai demult despre vacante. Caut un sejur in Turcia, imi recomanda si mie cineva care a fost acolo o agentie de turism?

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si initial Basescu declarase ca vezi Doamne de indemnizatie si de handicapati nu se atinge... astia vor sa suga tot ce se mai poate din tzara asta pe ultima suta de metri inainte sa intre in faliment. Nu e vorba de salvarea tarii sau de evitarea unui nou imprumut (care sigur se va face) ci de ingrasat ultimele conturi si averi cu putinta... cand te-ai obisnuit 20 de ani sa furi e cam greu sa te opresti pentru asa un mic impediment cum e falimetul altora...

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

hello

sunt si eu inscrisa pe aici, doar ca nu prea apuc sa scriu...dar si voi, va plangeti ca nu sunteti active si scrieti un capitol pe zi!!???!!

joy

cercei nu i-am facut Mariei in maternitate si nu cred ca-i mai fac pana nu cere

parca in capitolul trecut intreba cineva de gimnastica pentru gravide. eu am facut gimnastica acvatica cu moasa Vania Limban si recomand tuturor acest tip de miscare in sarcina. e super!

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

an revenit fetelor...am avut probleme cu netul, acum e ok...am de recuperat 2 capitole plus poze

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vai astia ne ingroapa...Eu tre sa ma intorc rapid la servici daca se anuleaza cu 85% din salariu. Ca nu am din ce creste puficii.

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Este penibil. Azi dimineata ascultam speech-ul lui Basescu cum ca indemnizatiile raman la fel.

Realitatea este ca traim in tare care o meritam. Pentru ca luati in grup nu zicem nimic. Se mai trezesc cativa rataciti cu spirit civic dar in rest, per asnamblu suntem ca o turma care se lasa condusa si supusa.

Asa ca nu este de mirare ca si peste 10 ani vom veni cu anestezia in traista, mie asa mi s-a cerut acum 7 ani, desi am contizat la sange pentru sanatate.

Noi nu suntem solidari in primul rand.

Ma gandesc cu groaza sa ajung sa ma intorc la munca pentru ca statul nu imi da ceea ce mi se cuvine.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Dap, garantat nu suntem singurele 3 mamici care se vor intoarce brusc la munca... si cine stie ce implicatii va mai avea si asta...
A.. si miruna... apropos de solidaritate... am intrat pe forum pe un subiect unde se discuta despre treaba asta si ghici ce? Sarisera tot felul de mame ca lasa ca e bine ca ne taie indemnizatia daca statul nu isi mai permite pentru ca nici ele nu au beneficiat inainte de 2009... yupiiii moare si capra vecinului!

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

acum in urma:camrynna imi pare f f rau pt pierdere....suntem alaturi de tine..
noile viitoare mamici de ursuleti bine ati venit..
superbe pozele de la intalnire iar copiii si mai si.de abea astept sa facem intalnire cand vin in tara..mi-a fost dor de voi ..ce sa fac..addicted..mai revin cand imi mai aduc aminte ce am citit

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor, parca ati discutat mai demult despre vacante. Caut un sejur in Turcia, imi recomanda si mie cineva care a fost acolo o agentie de turism?

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Buna Burtici!

Am revenit si eu de la control. Am vazut pe bebilica, care e maricel, are deja 5 cm, 146 de batai pe minut, 10saptamani si 5 zile si e tare vioi, dupa spusele doctoritei. Eram atat de entuziasmata cand l-am vazut: cu manute,inimioara, picioruse, are coloana vertebrala, de vis, mi se parea ca sunt intr-un vis. A primit nota 10 pentru cum se prezinta, mai ales ca e cam maricel, se pare ca seamana cu tatelul ca el destul de inalt. Eu una ma bucur acum, sa vad cum o sa ma bucur la nastere, dc o tine asa in crescut! O sa fie rasul-plansul.

Le urez si eu bun-venit celor 2 fete care s-au joinit azi, le urez bebei la termen si sarcini usoare!

si acum, JOY- iti recomand agentia de turism Voyager - http://www.voyager-tourism.ro/. Eu o sa plec tot in Turcia, in concediu la sf. lui iulie, si am primit o oferta ft tare de la ei, si sunt sinceri in ceea ce priveste ofertele. O alta agentie ok este TravelArt: http://www.travelart.ro/despre-travelart
Si cu ei am mers prin diverse vacante si am fost multumita.

Fetelor, sunt bucuroasa ca in sf am putut manca si eu ceva pe ziua de azi, pana la 19.00 mancasem o rosie si niste chefir. Mai veniti cu idei de papa, ca poate imi mai faceti vreo pofta.

Va pup!

Madalina10+

Mergi la inceput