Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
alinushca spune:
celesta, eu citesc si din presa internationala. mai ales in momente din astea dubioase. chiar de acolo am aflat ca FMI-ul are bani "investiti" de germania cu scopul de a-si usura nitel greul pe spinarea celorlalti... nu se gasesc genul asta de informatii la noi in Romania.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
lalala13 spune:
mersi mult
fetelor oare putem face ceva? sa ne adunam maine undeva? cat mai multe? burtici si mamici? va dati seama numai pe dc cate suntem?
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
anya2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Simona, am semnat si probabil vom semna toate. Dar nu va fi suficient. Trebuie mai mult. Petita de azi dimineata si pana acum are 450 de semnaturi dar nu va fi suficient... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Am semnat si eu si am dat mai departe..dar e o picatura intr-un ocean, nu ia nimeni in seama asemenea petitii. Sa devina oficial, sa stiu o treaba, ma duc si-mi pun minimul pe economie pe cartea de munca si fac eu ceva pe Statul Roman. Masurile astea nu fac decat sa incurajeze plata la negru. Pentru ce sa platesti atatea taxe daca n-ai nici o protectie sociala in caz de nevoie??? Deci nu sunt suficiente emticoanele astea sa-mi exprime indignarea si tonele de nervi.
Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Pe forumul miresici se organizeaza miting. Fetele au depus actele pt inregistrarea mitingului, spera sa fie pe 17 mai, luni, la ora 16, in fata la Cotroceni. Pe siteul Realitatea apare stirea cu indemnizatia si la comentarii gasiti link cu miresicile! Symo 15+ |
te rog eu mult da mesajul asta pe odisee, aspirante si pe unde mai crezi...o sa mai dau si eu..
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 [quote]citat din mesajul lui MSymo Pe forumul miresici se organizeaza miting. Fetele au depus actele pt inregistrarea mitingului, spera sa fie pe 17 mai, luni, la ora 16, in fata la Cotroceni. Pe siteul Realitatea apare stirea cu indemnizatia si la comentarii gasiti link cu miresicile! Symo 15+ |
Simona, am cautat si nu am gasit. Poti sa pui please link-ul . Eu merg siguri, oricand, oriunde. Eu zic sa punem link-ul la alte subiecte doar dupa ce obtin autorizatia...
Pe mine ma distruge... va fi un lux sa stau acasa 2 luni, ce 2 ani!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
claudit@ spune:
Buna
Probabil ca ti-a mai raspuns cineva dar sunteti foarte harnice si nu am apucat sa citesc tot :)
Eu am un nr 0724464646 de la clinica Fortis. Dr Iosup mai este si la CMU dar la CMU il gasesti mai greu. Eu am maine programare la eco la el si fac si dublu test. Sper din suflet sa fie totul ok.
Pupici.
allexxia_m spune:
Buna tuturor!
Am semnat si eu petita ...
Este jalnic ....
Eu nu am salariu asa mare deci nu ma afecteaza cu prea mult reducerea la 800 ron dar nu mi se pare corect, chiar deloc.
Inteleg decizia lor pentru ca normal ca mamele cu salarii mari se vor intoarce la seviciu repede si lor le convine ca vor plati in continuare la stat avand salariu.
Insa astia ataca exact pe cei pe care nu trebuie.
Stau si ma intreb, au trecut 21 de ani de la revolutie, chiar am uitat care este puterea poporului?
Chiar trebuie sa inghitim tot ce vor astia de la putere?
Chiar nu mai suntem in stare sa facem concret ceva?
14+
ukume24 spune:
Fetelor ma supara enorm ceea ce vad si citesc prin ziare despre reducerea indemnizatiei.Inteleg ca suntem in criza si ca trebuie sa platim toti pentru asta dar sper din suflet sa nu se reducachiar in asemenea hal incatsa se ajunga la 6-8 milioane. Poate se reduce ca si salariile sau pensiile cu 15 %. dar chiar sa ne intoarcem unde am fost n-ar fi drept.
Pe de alta parte eu zic sa asteptam sa vedem... pentru ca acum se fac si foarte multe speculatii pentru a incuraja lumea sa iasa in strada. Eu zic ca trebuie sa asteptam pana se ia o decizie si dupa aceea sa vedem ce putem face. sau macar sa avem versiunea oficiala.
Pana atunci nu are rost sa ne facem rau noua si bebelusilor din burtica...
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!