Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata ce faceti?
ce stiti de rocsy a nascut?

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Noi suntem relativ bine, am avut week-end lung si ne-am tot distrat... am iesit prin parcuri. Printre ploicele...

Dar Matei are mucii pana la genunchi, Stefan ia antibiotic pentru o usoara infectie in gat (asa a iesit la hemoleucograma din deget, ca e usoara... se vedea in gat ceva, microbian parea... asa ca are 10 zile de Ospen; astea plus ASLO marit). IN rest cam greu ne revenim, Matei a dat trezirea la 5!! dimineata...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

A nascut R_ocsy si e ok
19.05 - Ana Sofia - cezariana la 38+ s./3300 gr/51 cm/ Apgar 9 de r_ocsy

Eu inca ma chinui sa tin tensiunea sub control Daca nu si nu Luni pe 31 ma interneaza si s-a zis cu nasterea mea naturala.
In rest totul bine am fost si noi ieri la o iarba verde si m-am cam bronzat pe labute si pe moaca. Acu is ca un rac
Maine ma duc iar la control si sa vedem ce ne mai zice.

toate fetele,

Bia

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fetele. am tras chiulul, dar is asa de fara chef! a fost si vremea nasoala, asa ca-n weekend-ul asta am facut un maraton de filme.
Rocsi cred ca a plecat la-ntalnirea cu . Sper ca-s bine, de-abia astept vesti de la ea.
Vineri l-am vazut si eu pe Jr E acolo, se-nvarte si el ))). Are 1 cm, 8sapt 3 zile. speram sa mearga bine si de-acum inainte.
Fetelor, stiti ce ma enerveaza pe mine cel mai mult? ca trebuie sa asteptam 9LUNI pt bebe. Eu n-am rabdare!!! Nu putea fi doar o luna?(hai 2, treaca de la mine).Ufff. Bine ca n-avem gestatia ca elefantii, 2 ani !!!
Va pup ,sanatate.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Acum am vazut - Yupiiii, bravo Rocsi, felicitari.
Sa fiti sanatoase amndoua.Bine ai venit Ana-Sofia! Recuperare rapida, mamico. Te astptam cu povesti frumoase.
Multumim de vesti bia!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

NICO imi pare rau de copii ca sunt bolnaviori, dar trece. Uite de la mine sa va faceti bine cat mai repede.

BIA grija mare cu tensiunea, eu am avut-o prea mica si tot nu a fost bine, am ajuns la cezariana.
Si lasa bronzatul, ca nu fac bine razele astea, plus disconfortul creat de ele daca nu te protejezi. Asteptam vesti bune maine.

FOXY felicitari pentru Jr. Asa eram si eu, nerabdatoare, bine ca mi-am ocupat timpul cu serviciul si doctoratul.
Oricum, o sa uiti perioada asta, cat de lunga este, atunci cand iti tii fluturasul in brate. Si atunci o sa vrei sa se scurga timpul cat mai incat, sa te poti bucura la maxim de fiecare moment din viata lui.

BIA multumim de vestile bune.

ROCSY sa-ti traiasca minunea Ana-Sofia, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

rocsy.......
sa-ti traiasca mamaruta..
te asteptam cu vesti despre voi..poop

fetelor noi suntem binisor..adica avem contractii nedureroase cam dese..marti mergem la doctor sa vedem ce mai zice..
sa speram ca este totul ok..
bebe misca de zor.. dimineata intr-o parte seara in cealalta..nu inteleg cum migreaza el asa..

27+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna fetelor !
Multumim ca ati intrebat de noi . Suntem bine , sanatoase , acasuca de sambata.
Prima zi a fost horror, cu tipete multe si nu stiam ce sa ii mai facem.
Acum ne-am obisnuit unii cu altii, incepem sa ne cunoastem . Smecheria e in tot, nu pot sa cred ca inca de la cateva zile ii duce capul la diverse trucuri . Fiecare zi este la fel si totusi diferita , pentru ca in fiecare zi descopera ceva nou si incearca sa foloseasca acel lucru in avantajul ei !
Am sa atasez cateva poze pe mail ( Enick fa tu transferul te rog ) .
Va pupam !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bine ati venit acasa, fete frumoase!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.
R_ocsy ma bucur foarte multa ca sunteti bine.
Sa va bucurati de ea sa fiti sanatosi sa o cresteti.Asteptam pozici

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput