Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine daca au anuntat ceva concret referitor la indemnizatie - ca eu ieri n-am prins informatii despre asta.

S-a decis ca revine la 6 mil?!?!

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...
Nu au decis inca decat ca trebuie disponibilizati 250000 de oameni,sa se impoziteze salariile cu 16%,sa mai i-a din pensii,sa fie mai putine scoli,mai putine spitaleasa ziceau la Pro tv...dar de indemnizatie au zis decat ca e in discutie

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

se umbla si la indemnizatie
au spus acum la realitatea

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Laurita, din pacate daca se revine la un cuantum fix, de 6 mil sau alt cuantum, toate mamicile aflate in CIC sunt afectate. deci degeaba intram noi pe legea asta cu 85% din venituri, din clipa in care legea se modifica, se modifica si indemizatia primita .

Corina, eu n-am auzit nicaieri ca s-ar reveni chiar la 6 mil, e un subiect aici pe DC - -pe la generale care sustine ca la atat s-ar reveni, dar nu am vazut nici acolo vreo sursa citata. doar la stiri au zis ca e inevitabil sa se revina la suma fixa, indiferent de venituri, asa cum era inainte. dar care ar fi suma aia fixa, nu stiu, azi sau maine o sa aflam ceva mai multe.
offf, ce "bafta" am si eu, ca la primul copil am stat 1 an acasa si atunci tot pe suma derizorie. cum am inceput eu serviciul, cum s-a modificat legea si s-au dat 85%. acum sa se revina la ce a fost...e ghinion clar .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

pt mamicile cu 85% vor stabilii o suma fixa

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Felicitari, Nana, bun venit printesei! Felicitari si pentru Flory, bun venit si printesei tale.
Aglomeratie mare la fetite, voi vedeti? Din tot listoiul de liliac imbobocit sunt 6 baietei si 17 fetite, iar azi se mai nasc 2 printese!
Nastere usoara Mirei si lui Remy!

Ania, ce bine ca avem vesti de la voi, bine ca v-ati externat si sunteti ok. Cum e acasa?

Artu, cum mai stati cu febra? Felicitari pentru somnic!

Onana, voi v-ati facut mai bine?

Laura, ce bine ia Ilinca in greutate - 950 gr in 3 saptamani e foarte bine. ALaptezi sau formula?

Noi raportam 2 nopti fantastic de bune, nici nu-mi vine a crede.
alaltaieri: baita la 9, papa, somn pana la 1.30, papa, somn pana la 5.30, papa, ochi pana la 6.30 si nani iar pana la 9 dimineata.
asta noapte: baita la 9.30, papa, ochi pana pe la 10.30-11, nani pana la 3, papa, nani in continuare pana aproape la 6. Apoi a stat si el treaz putin pana pe la 9 si acum doarme dus iarasi.
Asa ca suntem privilegiati de 2 zile incoace.

Vad ca si voi cedati uneori si alaptati la o ora-o ora si jumatate. Ma simteam cam vinovata ca fac asta, dar uneori nu se linisteste altfel. Nu poate adormi, se frichineste, mai si regurgiteaza cate ceva, mai si sughite si mai da afara in timpul sughitului si apoi i se face fomita. Si trebuie sa-i dau...

ce ne fac astia cu indemnizatia, fetelor? se joaca cu nervii nostri? Te bazezi pe 20 milioane si faci un copil si il cresti cu 6? sunt sanatosi la cap? In secunda 2 tre' sa te intorci la serviciu, nu? altfel mori de foame cu copil cu tot. Ce porcarie! Mi-e sila, pe cuvant!

va pup!

Mergi la inceput

in toata nebunia asta cu indemnizatia, eu vad si niste parti bune:
- o sa ne oblige sa alaptam . pai stiti voi ca o cutie de lapte formula, care nu este sub 20 de lei (chiar nu mai stiu, ca nu prea am folosit) iti ajunge numai 4-5 zile??? deci in decurs de o luna, numai laptele formula costa cam 150 de lei.
- o sa ne oblige sa ne interesam cel putin cum e cu scutecele eco refolosibile . pai la un calcul simplu, daca dau 60 de lei pe un bax de 80 de bucati (care imi ajung cam 10 zile, maxim 2 saptamani in primele luni de viata) - gata 120-150 de lei si din asta;
- daca n-ati luat carut inca - poate va uitati dupa un sling . carut gasiti de pe la 500 de lei pana la 3000 de lei...chiar de l-ati lua pe cel mai ieftin, tot e o cheltuiala .

fac si eu haz de necaz, dar chiar e socant, ca acum o saptamana nu discuta nimeni de situatia atat de grea in care suntem noi, ca natie, si acum aflam, deodata, ca brusc nu mai avem bani deloc...

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

in toata nebunia asta cu indemnizatia, eu vad si niste parti bune:
- o sa ne oblige sa alaptam . pai stiti voi ca o cutie de lapte formula, care nu este sub 20 de lei (chiar nu mai stiu, ca nu prea am folosit) iti ajunge numai 4-5 zile??? deci in decurs de o luna, numai laptele formula costa cam 150 de lei.
- o sa ne oblige sa ne interesam cel putin cum e cu scutecele eco refolosibile . pai la un calcul simplu, daca dau 60 de lei pe un bax de 80 de bucati (care imi ajung cam 10 zile, maxim 2 saptamani in primele luni de viata) - gata 120-150 de lei si din asta;
- daca n-ati luat carut inca - poate va uitati dupa un sling . carut gasiti de pe la 500 de lei pana la 3000 de lei...chiar de l-ati lua pe cel mai ieftin, tot e o cheltuiala .

fac si eu haz de necaz, dar chiar e socant, ca acum o saptamana nu discuta nimeni de situatia atat de grea in care suntem noi, ca natie, si acum aflam, deodata, ca brusc nu mai avem bani deloc...

_

Vivela, ce bine ai rezumat tu situatia

Eu eram deja 100% hotarata pe toate astea.
Acum doar caut cele mai avantajoase/ieftine variante de scutece refolosibile - cel mai probabil voi fac o comanda in strainatate, ca la noi vad ca sunt considerate inca o "moda" (lucru care mi se pare cel putin bizar, avand in vedere ca si noi, ca sa nu mai vb de parintii si bunicii nostri, am fost crescuti astfel ) si costa pe masura...

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Mergi la inceput

Corina, sa ma anunti si pe mine daca gasesti vreo firma din afara pt scutece refolosibile ceva mai accesibile ca pret (eu am gasit pe la noi in jur de 25-30 lei/bucata, in conditiile in care ai nevoie de 18-20 de bucati, deci investitia initiala e cam maricica, mai ales daca nu stii ca ti se potriveste metoda). poate facem o comanda impreuna si impartim cheltuielile cu transportul .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola fetele

Felicitari Nana!! Bine ai venit iubirice dulce! sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii!!

Discordia, nu ma supar absolut deloc, imi poti da sms ma poti suna la orice ora

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in36 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Waw Nana felicitari. Bine ai venit pe lume Adelina. Nana refacrere rapida si te asteptam cu vesti.

Noi nu suntem bine. Iustina are hernie inghinala, azi am fost la chirurg, mi-a dat o fasa sa o tin legata acolo, iar dupa varsta de 6 luni se pare ca o va opera. In rest si noi avem muci la greu si nu mai stiu cu ce sa ii scot, avem nopti nedormite un palmares intreg, fetele au luat bine in greutate, Ekaterina are 3.300 si Iustina 2.900. Alex e in continuare mucioasa. Asteptam vremuri mai bune.

Va pup.

Mergi la inceput