Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
discordia spune:
Corinasmile si Aleesicoo, am luat numerele voastre de telefon sa va anunt cand voi naste. Sper ca nu va suparati.
mamica de fetita si
38s+ cu 
AMR 9 zile sau chiar mai putin 
Vivela spune:
Neata,
Felicitari, Nana, refacere rapida, mult laptic in tzitzi, iar iubiricei tale mult noroc si o viata minunata 

.
si pe mine ma atinge rau de tot daca or sa reduca indemnizatia de la 85% la 6 mil.....
. hai, inteleg ca e criza si trebuie redusa, as intelege, chiar daca nu mi-ar conveni, daca s-ar reduce si asta cu 25%, dar chiar pana la 6 mil???? e strigator la cer!!!! m-am culcat aseara cu un gust amar din cauza vestii, imi facusem si eu niste socoteli, care se duc pe apa sambetei...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Reallaura spune:
Nana s-a grabit iubiricea!! Felicitari pentru Adelina de nota 10...se pare ca ai nascut natural pana la urma! Felicitari! Asteptam poze si detalii!
Vivela buna replica!
tare enrvanti sunt bagaretii astia plini de sfaturi!
Nati f misto caciulita, ai talent!
Flory bine ca a fost ceza si s-a terminat cu bine...
Cusa, ce frumoase apartamente are fata ta!!
lauriciu Am vazut poze frumoase: ce copii frumosi!
teophilina ce frumos ati pregatit si voi camera copilului! Ce mi-as fi dorit si eu asa ceva, dar nah, la doua camere, nu am avut parte la nici un copil
Artu si Ilinca mea are program de noapte, fornaie, face ca toate alea...si credeam ca am scapat de fornait ca baieteii sunt mai fornaiti, dar de unde! Cred ca are si colici totusi, nimic nu o linisiteste...Oricum, bine ca ai reusit sa prinzi 4 ore de somn...pt laptic zic...![]()
Noi am fost ieri la pediatru, suntem ok, am luat 950 gr in 20 de zile ceea ce e f bine si nu are nimic la plamani...buricul inca nu a cazut de tot - pe bucati asa
-= si i-a dat cu nitrat sa se usuce. sper sa nu mai fie nevoie sa mergem iar pentru asta.
Gata ma duc sa fac mancare ca sa iesim devreme in parc!
PS cu legea cu 85 %...mare nemernicie, dar sper sa intram toate pe legea asta ca retroactiv nu o vor putea aplica...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Cris, tu nu mai nasti? Chiar pe 13 implinesti 40 de sapt sau deja ai depasit termenul? ![]() mamica de fetita si 38s+ cu ![]() AMR 9 zile sau chiar mai putin ![]() |
Pe 13 mergem la doctor sa vedem "cum mai stam",poate o sa-mi provoace.

poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
lenabum spune:
FELICITARI NANA
BINE AI VENIT PE LUME
BEBE ADELINA
+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin
cris_09 spune:
Fetele cu veste de la Nana nu am servit si noi cafeluta
![]()
Ce curioasa sunt de ce peripetii a avut parte,totusi nu cred ca a nascut natural daca era programata la cezariana
Sper sa avem vesti proaspete cat mai repede,si de la ea si de la Mira si Remy
poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
dunemaire spune:
Na ca mi-a luat-o Rocsy inainte cu postatul mesajului de la Nana
Felicitari si aici dragelor 
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 38+
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Corinasmile si Aleesicoo, am luat numerele voastre de telefon sa va anunt cand voi naste. Sper ca nu va suparati. ![]() mamica de fetita si 38s+ cu ![]() AMR 9 zile sau chiar mai putin ![]() |
Cu mult drag!

Corina
33s+ cu Maria
AMR - mai putin de 7s si apoi...
corinasmile spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine daca au anuntat ceva concret referitor la indemnizatie - ca eu ieri n-am prins informatii despre asta.
S-a decis ca revine la 6 mil?!?!

Corina
33s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 7s si apoi... 
Virgi17 spune:
FELICITARI NANAAAAA !!!!

BINE AI VENIT PE LUME , MICUTA ADELINA !!

Nana, asteptam cu viu interes povestea nasterii iubiricii tale!
Recuperare cat mai usoara si muuuult laptic !
Virginia 37+ Ioana