Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
Onana spune:
Asa, am revenit un pic..
Flory, felicitari pt nastere, sa creasca mare si sanatoasa mica printesa, sa va aduca muuuulte bucurii

!
Anca, te rog mult mai spui o data ce cosmetice bio iei pt bebe
Stiu ca ai mai spus, dar am uitat
Te intreb pt ca as vrea sa-l trec si pe Tudor pe cosmeticale fara parabeni si alte minuni, de fapt si pt Matei ma gandesc ca n-ar fi rau..Si am vazut ca tu ai studiat in domeniu..
Monica, uite niste 

sa te mai ajute un pic sa uiti de butoi
Se vede ca azi e cuminte Tudor si Matei e inca la bunici, una-doua hop la voi![]()
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani
Virgi17 spune:
Mult succes fetelor care nasteti maine !! Va tin pumnii si Doamne Ajuta sa fie totul bine, sa va tineti pruncii in brate sanatosi si veseli si ...necolicosi!
Noi am fost azi la controlul saptamanal, am intrat in saptamana 38.Pe bebelusa o sa o vad miercuri la ecograf inainte de operatia de peste o saptamana, cred ca va fi ultima ecografie,o sa aflam si pozitie si greutate.
Am avut intalnirea si cu medicul anestezist, facut chestionar, dat cu subsemnatul pt posibile afectiuni, alergii,boli,etc. Chiar, e o practica frecventa in toate spitalele?Ca sora mea zicea ca ea nu a avut nici o intrevedere cu anestezistul cand a nascut in 2003 la Municipal. Ma gandeam ca o fi doar la particulari asa?...
Facut si analize de sange.Mi-a ciuruit asistenta urechea pt timpul de sangerare si apoi se mira ca de ce tot pica sange...parca m-a intepat in dusmanie zau asa,nu de alta, dar am mai facut acum o luna analiza asta si cealalta asistenta m-a intepat normal in lobul urechii, asta mi-a zgariat si vena la mana...ei...avea grija cat recolta sa povesteasca despre nunta la care o sa se duca si cu ce toaleta o sa se imbrace.

Vestea buna e ca a disparut si E coli si ureaplasma dupa cele 5 zile de antibiotic facute acum 2 saptamani.
Am facut si control EKG pt niste problemute pe care le am eu mai de mult, extrasistole, sindrom de preexcitatie, m-am cam fiert iar pe ultima suta de metri, am mai tras si un plans bun pe la pranz.Cardioloaga mi-a spus acum dupa amiaza ca daca sunt asimptomatice, nu e nici o pb la operatie.Ca n-as avea restrictii la anestezie.Sper sa fie bine, nu de alta, dar asta sunt, am morcovul bagat de mult ca nu stiam cum ma pot afecta toate astea in sarcina.
Incerc sa imi fac curaj singura, ca daca singura nu pot, nimeni nu ma poate incuraja. Abia astept sa o vad pe printesica mea care baga la greu fundutul in burta mea si iese cate un guguloi in capul pieptului. Azi m-a ajutat dna doctor sa o palpez si eu cu mana astfel incat sa ii simt capul in palma.
Mi s-a parut extraordinar sa simt ca acel ceva tare e capsorul ei si....e atat de jos in burta.Oauuu...eu in continuare nu-mi dau seama cum incape copilasul meu in burta mea, cum o sta ea chinuita si ingramadita mai ales cand stau eu pe scaun.
Las' ca mai avem si noi putin si o sa zburd de bucurie cu micuta in brate !!
Virginia 37+ Ioana
arturicii spune:
Monica, 

,suntem alaturi de tine
Sorana, am reusit sa o conving pe Sabina sa doarma pe canapea (sunt baietii liberi de la scoala si azi si maine asa ca ne-am relocat in living).
Am reusit sa va si citesc, sa spal 4 masini de spalat, sa le usuc si sa le pun la loc
. Bonus, am dat si cu aspiratorul!
Sanatate multa lui Matei!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Virginia, ce bine ca a rezolvat antibioticul problemele.
Ce ma bucur ca si tu, si Ruxi si Nana ati ajuns cu sarcinile asa de aproape de termen. Doar placenta mea a facut figuri.
O,ce de hartii am semnat si eu aici... Chiar si ptr histerectomie am semnat una separat. Of, bine ca a fost toul ok.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
corinasmile spune:
Am vorbit ceva mai devreme cu Mira la telefon:
Era linistita, un pic plictisita de asteptare, are impresia ca ziua de azi s-a dilatat si nu se mai termina. Conditiile din spital sunt rezonabile, ea e in general multumita. Salonul in care va fi cazata dupa nastere e de 4 persoane si au si patuturi pt bebei, deci daca toate merg bine, Maya va sta din a doua sau cel tarziu a treia zi (depinde cand isi revine Mira dupa operatie) cu mami 
Hmm.. am povestit asa multe, sa ma gandesc ce mai e relevant pt voi..
A, transmite multa-multa sanatate si nastere usoara pt Nana si Remy!
Si in general va pupa pe toate!
Va mai tin la curent cu ce se intampla maine, dupa ce am si eu vesti de la Andreas (sotul Mirei).
si eu burticile!
P.S.: Andradap, m-am topit toata de la cum povestesti tu acolo ca il dragosteshte fratele mai mare pe bebe mic 

Sa dea Dumnezeu sa se pastreze intre ei o asemenea relatie frumoasa pentru toata viata!
Corina
32s+ cu Maria
![]()
AMR 8s- si apoi... 
arturicii spune:
noutati la Mazarichi pe blog
http://injoaca.wordpress.com/
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
madutza09 spune:
Salutare
,
FELICITARI ANAMARIA!!!!BINE AI VENIT PRINTZESA MIRUNA SA FI CUMINTE SI NECOLICIOASA!!!
Bun venit fetelor noi nastere usoara si bb sanatosi si papaciosi 
Flory felicitari pt printzesa si sper sa ia cat mai repede in greutate 

HAI NANA, MIRA, REMY 

Noi am intrat in starile de schimbari bruste cand sunt linistita si vrem sa petrecem cat mai calm perioada asta inainte de venirea lui bibiloi cand intru in panica si stres gandul la naturala probabil
...capatzanosul meu se impinge de zor in colul meu deja m-am obisnuit cu junghiurile de rigoare si cum se intareste burta si ma ia cu calduri nu pt mult timp dar e exercitiul zilei de ceva vreme, se pregateste dar cine stie cat mai dureaza miercuri avem 36sapt asa ca e bine venit ....
Artu ma bucur ca ai o experientza frumoasa cu alaptatul e f important mai ales si strea ta psihica ajuta si printzesa cuminte papacioasa... asa am fost si eu cu Cristina si crede-ma ca nu stiam nimc despre alaptat pe vremea aia am mers pe instinct si dupa necesitatile printzesei si a fost super sper sa fie la fel si cu Luca 
35+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ania_ania Fete dragi, va pupam pe toate! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pe scurt, decizia de a intra totusi in cezariana a fost mai mult decat inspirata, pentru ca Eva a avut "nod adevarat de cordon" - nu am mai auzit termenul asta pana acum, dar medicul meu s-a felicitat pentru ca a intrat totusi in operatie si nu a optat pentru nastere naturala (desi era tare indoit dupa de a vazut ca Eva se intorsese) Anca, mami de si cu 38 +AMR doar AZI |
Anca, si eu am auzit acest termen prima data la nasterea Cameliei (am nascut-o natural fara epi), doctorita s-a crucit cand a vazut nodul. Culmea ca nici la un eco nu s-a vazut! Slava Domnului ca a fost bine!
Am vazut pozicile. Ai doua printese minunate.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
35+
lenabum spune:
va multumsc de incurajari burticilor, cred cu toata fiinta mea ca nu ma lasa dzeu sa ma chinui degeaba, acum dupa 12 ani de la nasterea baiatului,dar in urma cu 13 ani am avut nesansa sa pierd o sarcina la 28 de sapt,era baietel a avut 780 gr si a murit dupa 3 zile
acum sansele sunt mult mai mari sper bianca a trecut de 2 kg si 32 sapt
optimism ? am cu carul altfel nu supravetuiam
va
si ma rog pt mamicile si bebeii de maine
+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin
mamanati spune:
Am crosetat si eu o caciulita pentru bebelina, aici:
http://community.webshots.com/album/576015231nkfoLt?start=12
Arturica, va vine poncho?![]()
Sa dau si eu o tura prin piata zilele astea, tare mai vreau cireseeeee.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
35+

si
cu