Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Ania, dragute printesele tale amandoua!

Am pus si eu poze cu culcusul bebelusei , gata pregatit!

http://family.webshots.com/photo/2441016730105580295lzVfGm

Cornelia
37+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Misto culcusul, sa il stapaniti sanatoase !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Ms

Cornelia
37+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

un banc potrivit situatiei:

Basescu se duce la medic cu a sa hernie
Base’: Domnu’ doctor ma cam deranjeaza hernia!
Doctoru’: Ati ridicat ceva?!?
Base’: Da! Preturile!
Doctoru’: Si mai ce ?
Base’: Si taxele !
Doctoru’: Aoleu, Nu trebuie sa mai faceti niciun fel de efort fizic si in mod cert nu mai aveti voie sa ridicati nimic!
Base’: Pacat, chiar cand vroiam sa ridic si salariile (sac)!

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Ania, dragute printesele tale amandoua!

Am pus si eu poze cu culcusul bebelusei , gata pregatit!

http://family.webshots.com/photo/2441016730105580295lzVfGm

Cornelia
37+ cu Emma

Wow..super dragalas culcusul!Sa-i ofere odihna si seri linistite printesei Emma

poze

Cristina40+ cu Sebi

Mergi la inceput

Ania ne bucuram ca avem vesti bune de la tine.Felicitari medicului pentru decizia de a face cezariana...sa ne dea Dumnezeu la toate medici asa inspirati
Iar fetitele tale sunt super dulci..Dragalase foc amandoua

poze

Cristina40+ cu Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Multumesc Cris, abia astept sa pun bebelusa in culcus!

Cornelia
37+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Salutare, fetelor, burtici si mamici!

Multumim mult pentru motate, asa este, maine ne vom cunoaste si noi ghemotocul. Sincer nu-mi vine sa cred, nu ma incearca parca nici o emotie, cred ca nu constientizez. O sa vad eu la noapte daca o sa dorm sau nu...sincer cred ca nu prea...

Aseara am crezut ca nasc, am avut niste contractii super regulate, dureri insa suportabile...sincer nu am crezut ca trecem noaptea, dar se pare ca bebelina se tine de programare, exact cum ne-am dorit, la 39 de saptamani fix

Flory felicitari pentru bebelina, va tinem pumnii sa recupereze usor si sa fie sanatoasa.

Azi am avut zi de pregatit ultimele detalii...epilat, ceva curatenie prin casa, papa pentru sot, mai tre' sa-i calc vreo 2 camasi, am uitat.... Mai pe seara aranjam asternuturile in patut si cam gata. Bagajul e relativ pregatit, nici nu prea stiu ce sa-mi iau, ca cei de la clinica spun sa venim doar cu buletinul, dar nu cred ca ma risc doar asa...mai bine sa nu folosesc nimic decat sa-mi lipseasca.

Scot si eu motate de incurajare pentru Nana si pentru Mira.

Hai Nana!!! Hai Mira!!!

Va pup pe toate, o sa incerc sa intru pe net din maternitate sa va aduc noutati.

In cazul in care la noapte o sa am insomnii, promit sa va las cafeluta la termos

38+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HOLA GAGICI.....
NU V-AM MAI AUZIT DE MULTISOR....AM AVUT UN WEEK-END FOARTE PLIN, DAR DE ACUM POT STA LINISTITA SI POT NASTE ORICAND VREA PRINTESITA.....YUUUUUUUUUU-HUUUUUUUU !!!!!!!!
AM FOST LA SHOPPING....SI CRED CA LA ULTIMA PLIMBARE ''GRATAR''....SI A FOST EXCELENT....
CUSA superbe amandoua...si apartamentul si garsoniera papusicii....
SORANA multa sanatate lui MATEI !!!!! OFFFF...CRED CA TI SE RUPE INIMA CA NU POTI SA-L AJUTI....ASA E CU MAMELE...LASSA CA SE FACE BINE...
MURICA deci pe langa san ii mai dai si ceai....ce fel de ceai....si cum faci mai exact....????? cand si cum....
merci....sunt bata de aia intreb....
stai linistita MARISA ANA CA VEI DA JOS KG-LE IN PLUS....SI EU INAINTE AVEAM ZAHAR PUTIN IN SANGE, IAR ACUM AM DIABET GESTATIONAL...SI O POFTA NEBUNA DE DULCIURI..
BINE ATI VENIT ACASA...RUXI....MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!
VIRGINIA FELICITARI PT CELE 38 SAPT !!!!
LENA BUM......ai sa vezi ca doamne doamne o sa te ajute sa ajungi la termen cu bebita....
ROCSY
DRAGA MARISA DAR CE BURTICA FRUMOASSA AI.....
BRAVO SABINUTA DE ARTU...ASA PAPACIOASA TE VREM !!!!

MARIA SUPER FERICITA 37 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hei, ce de vesti, ce de activitate, ce de motate!

Flory, felicitari pentru micuta! Sper sa ne dai doar vesti bune despre ea!

Mira, stiai tu ca nu am apucat sa iti pun si eu o motata la treaba . Mult succes maine!

Nana, si tu maine? Upii, vine Adelina!!!!

Remy, succes si tie !

Dupa cum va ziceam, Sabina a stat agatata de mine aproape non stop; ieri tot asa; asa ca pe seara eram zero energie, asa ca a preluat-o tati si a dormit pe el 4 ore din noapte si am dormit si eu un pic. Apoi a revenit la mine micuta, la masa si la somn doar in brate (fara leganari sau plimbari).

Azi de-abia am reusit sa dau un aspirator si sa pun la spalat haine.

Nati, sigur, si tu ai dreptate cu alaptatul. Mare sansa ai avut cu mama ta

Vivela

Lenabum, hai, mai mult optimism! Stai fara grija, cuminte si o sa treaca incet si saptamanile astea.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Intru si eu scurt cat sa dau drumul la motate :

HAI MIRA!
HAI NANA!
HAI REMY!

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

[center]FELICITARI, FLORY! CRESTERE MARE BEBELINEI TALE!
HAI MIRA!
HAI NANA!
HAI REMY![center]

Ma limitez la atat,ca sunt in butoi rau de tot, si din cauza chestiei cu 85% si din multe alte motive...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 37+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput