Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
arturicii spune:
Hm, ce chestie ciclica..
Eram insarcinata cu baietii si s-a intamplat aceiasi chestie cu cei 85%.. Cine a nascut pana la 31 dec 2003 a intrat pe 85%, cine nu, pe 6 milioane; eu am nascut in ianuarie asa ca din mai eram la munca;
Aici e alocatia in functie de venituri;
Lauriciu, ne-a trecut febra, am avut-o doar 2 nopti; am ramas cu nasul insa care pare totusi atenuat; aseara a dormit de la 22 la 4
, in patut la ea si de la 4 la 7 la mine pe piept.
Sabina, imi pare rau ca nu sunteti inca ok; poate totusi se retrage hernia. Cat despre nas, am folosit cu succes batista bebelusului insa nu cea ptr aspirator ci cealalta.
Sorana

te rog nu te necaji si frustra din asta; e important insa tu esti unul din cazurile unde nu se poate; asta e; treci peste si mergi inainte optimista
Rocsy, ei, numai harnica nu-s; se pare totusi ca dupa ce dorm 4 ore legate sunt mai in forma si vad mai bine praful, dezordinea....
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Hm, ce chestie ciclica.. Eram insarcinata cu baietii si s-a intamplat aceiasi chestie cu cei 85%.. Cine a nascut pana la 31 dec 2003 a intrat pe 85%, cine nu, pe 6 milioane; eu am nascut in ianuarie asa ca din mai eram la munca; Aici e alocatia in functie de venituri; Lauriciu, ne-a trecut febra, am avut-o doar 2 nopti; am ramas cu nasul insa care pare totusi atenuat; aseara a dormit de la 22 la 4 , in patut la ea si de la 4 la 7 la mine pe piept.Sabina, imi pare rau ca nu sunteti inca ok; poate totusi se retrage hernia. Cat despre nas, am folosit cu succes batista bebelusului insa nu cea ptr aspirator ci cealalta. Sorana ![]() ![]() ![]() ![]() te rog nu te necaji si frustra din asta; e important insa tu esti unul din cazurile unde nu se poate; asta e; treci peste si mergi inainte optimista![]() Rocsy, ei, numai harnica nu-s; se pare totusi ca dupa ce dorm 4 ore legate sunt mai in forma si vad mai bine praful, dezordinea.... Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Artu care e cealalta batista a bebelusului. Zi-mi si mie pls. POate o luam si noi sa le pot aspira calumea. Am luat aspiratorul de la Graco aseara, dupa ce costa o gramada de bani e apa de ploaie. Mi-e asa de mila de ele ca nu le pot ajuta. Ce bine ca Sabina se simte mai bine.
arturicii spune:
Sabina, asa ceva avem;
http://www.parapharmadirect.com/catalogue/product_2383.jpg
Practic tragi tu cu gura (nu te teme ca nu ajunge la tine nimic)
Nu stiu sa iti zic unde il gasesti in ro dar stiu ca ziceau fetele de el
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
am dat in google.ro "aspirator nazal" si asta e
http://www.nichiduta.ro/images/NEW/Aspirator_nazal0.jpg
vad ca au mai multe modele (cu filtre, etc); eu am ca cel din poza din link si sunt f ok cu el;
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Vivela spune:
| citat din mesajul lui arturicii Sabina, asa ceva avem; http://www.parapharmadirect.com/catalogue/product_2383.jpg Practic tragi tu cu gura (nu te teme ca nu ajunge la tine nimic) Nu stiu sa iti zic unde il gasesti in ro dar stiu ca ziceau fetele de el Ioana, Philip, Yann, Sabina |
exact ca asta am si eu. l-am cumparat de pe okazii, stiu ca la momentul respectiv m-am minunat ca pot sa dau atatia bani pe o chestie asa mica de plastic...
chiar asa, de Remy nu stie nimeni nimic?
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui arturicii am dat in google.ro "aspirator nazal" si asta e http://www.nichiduta.ro/images/NEW/Aspirator_nazal0.jpg vad ca au mai multe modele (cu filtre, etc); eu am ca cel din poza din link si sunt f ok cu el; Ioana, Philip, Yann, Sabina |
din asta am cumparat si eu aseara in plus fata de aspiratorul ala nazal. e in tipla. mi s-a parut cam aiurea sa trag eu cu gura. o sa il incerc sa vad ce stie sa faca.
ania_ania spune:
| citat din mesajul lui mamanati Anca, si eu am auzit acest termen prima data la nasterea Cameliei (am nascut-o natural fara epi), doctorita s-a crucit cand a vazut nodul. Culmea ca nici la un eco nu s-a vazut! Slava Domnului ca a fost bine! Am vazut pozicile. Ai doua printese minunate. |
Nati, intr-adevar, din reactia doctorului am inteles ca e destul de rar si la fel de periculos, cordonul putandu-se intinde in travaliu, nodul se strange si suprima alimentarea cu sange a bebelusului. Si, da, nici la mine nu se vazuse nimic la echo - si facusem destule. Si neonatoloaga s-a mirat cand a citit in foaia Evei ca a avut acel nod in cordon. Bine ca totul s-a terminat cu bine!
Multumim de aprecieri pentru pozici

arturicii spune:
E ciudat Sabina, intr-adevar; insa eu nu mai stiam ce sa fac cu ea, cum sa o curat - ca pompita clasica nu rezolva. insa acum m-am invatat cu chestia asta; un pic de ser apoi cureti, iar ser, iar cureti; si la noi e chiar eficienta.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Vivela spune:
da, si la noi e eficient aspiratorul, la fel si mie mi sa parut aiurea sa trag eu cu gura mucii lui bebe
. dar de fapt nu ajunge nimic in gura, are un rezervor unde se colecteaza mizeria.
a, si apropo de reduceri de indemnizatii si restul. o veste buna: n-o sa mai fie nevoie sa ne incarcam memoria cu acte si proceduri de obtinere a trusoului pentru bebelusi. pentru ca se desfiinteaza
. probabil si prima de nastere la fel. nu ca mi-as fi facut vreun plan cu banii astia, chiar uitasem de ei, dar asa, ca idee...
si am mai auzit ca maine s-ar redeschide sectia de gineco de la CF2, deci fetele care trebuie sa nasca acolo chiar au o veste linistitoare acum.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

+33
bianca maria