Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
Onana spune:
Am semnat si eu petitia, macar de-ar ajuta la ceva, dar ma cam indoiesc..
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani
corinasmile spune:
Sunt cu nervii la pamant...

Nu-mi vine sa cred ca traim intr-o tara ATAT de nesigura, care poate sa-ti ruineze intr-o clipa planurile pentru urmatorii 2 ani...
Nu mai am alte cuvinte. Am semnat petitia, dar simt ca e degeaba.
Corina
33s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 7s si apoi... 
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Am semnat si eu petitia, macar de-ar ajuta la ceva, dar ma cam indoiesc.. Sorana Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani |

Iarta-ma ca te-am rascolit cu lapticul
Nu am vrut
Si sa nu mai zici ca esti defecta,ca ma superi rau
poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
corinasmile spune:
Fetelor, tocmai m-a sunat Mira 
Nu m-a lasat inima sa-i povestesc ce chestii horror se intamplla aici, asa ca am vorbit despre bebitza si alte lucruri minunate 
In concluzie: Maya este o frumoasa si o bolfoasa ![]()
Mira a vazut-o doar putin pana acum, ca este inca slabita dupa operatie.
I-au administrat calmante si nu are dureri mari. Psihic se simte extraordinar, are un tonus foarte bun si abia asteapta sa se poata ridica din pat. E asa coplesita de sentimente pozitive, mi-a ridicat si mie moralul ![]()
Maya are 4 kg si 49 cm (primele informatii pe care le-a primit Mira au fost putin eronate).
Ii transmite felicitari Nanei si multa bafta in continuare lui Remy.
Va pupa pe toate si va multumeste tare mult pentru sustinere! 
Corina
33s+ cu Maria
![]()
corinasmile spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Sorana, ai PM cu cosmeticalele! Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca |
Anca, vreau si eu PM din asta

Corina
33s+ cu Maria
Onana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() Iarta-ma ca te-am rascolit cu lapticul Nu am vrut Si sa nu mai zici ca esti defecta,ca ma superi rau![]() poze Cristina 40+ cu Sebi![]() AMR:suntem in prelungiri![]() |
Cris, scumpa

, n-ai de ce sa-ti ceri iertare, nu m-ai rascolit, doar ca ti-am citit mesajul exact cand pompam si v-am povestit si voua cum merge la mine cu alaptatul.Ai dreptate cu ce spui, doar ca ma simt tare frustrata ca nu-mi pot alapta baietzelul mancacios, ca nu-i pot oferi acest dar minunat, asa cum nu am putut nici la Matei, insa am acceptat ca asa sunt eu, o sa lupt pt fiecare picaturica de lapte pt ca stiu ca asa-i dau anticorpi si cand n-o sa mai fie, asta e..
Sorana
Onana spune:
| citat din mesajul lui corinasmile Fetelor, tocmai m-a sunat Mira ![]() Nu m-a lasat inima sa-i povestesc ce chestii horror se intamplla aici, asa ca am vorbit despre bebitza si alte lucruri minunate ![]() In concluzie: Maya este o frumoasa si o bolfoasa Mira a vazut-o doar putin pana acum, ca este inca slabita dupa operatie. I-au administrat calmante si nu are dureri mari. Psihic se simte extraordinar, are un tonus foarte bun si abia asteapta sa se poata ridica din pat. E asa coplesita de sentimente pozitive, mi-a ridicat si mie moralul Maya are 4 kg si 49 cm (primele informatii pe care le-a primit Mira au fost putin eronate). Ii transmite felicitari Nanei si multa bafta in continuare lui Remy. Va pupa pe toate si va multumeste tare mult pentru sustinere! ![]() Corina 33s+ cu Maria AMR - mai putin de 7s si apoi... ![]() |
Super ca sunt amandoua bine, multumim Corina ca ne tii la curent!

Deci Tudor e inca la conducere, cu greutatea de 4110 gr

Oricum, el intra la nasteri naturale
Sorana
arturicii spune:
Felicitari Nana!
Bun venit Adelina!
Felicitari Mira!
Bun venit Maya Alexandra!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

Marisa Alexandra