Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

FELICITARI, MIRA!!!!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

indemnizatia va fi 600 de lei

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

http://www.realitatea.net/

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sau putem semna petitia www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu desi ma indoiesc ca va folosi la ceva

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ce mai vesti! Cred ca orice am face acum, e degeaba! Daca le-a intrat o idee in cap, nu le-o mai scoti nici cu forcepsul, se agata neuronul de ea si nu ii mai da drumul. Ca sa vezi de unde fac ei economie la buget, din pampersi si lapte praf. Rusine! Suntem ca Hopa-Mitica, ba 600, ba 85%, ba iar 600! Oricum, am semnat petitia!

Sorana, ai PM cu cosmeticalele!

Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Merci Cris 09. Eu am semnat petitia si rog toate mamicile sa o faca. Trebuie sa incercam orice modalitate de protest ca nu ne costa decat 5 min. De iesit in strada nu putem oricum. Cris tu esti o eroina, asteptam sa vedem ce iti va zice dr pe 13. Cred ca tare ii place in

Mergi la inceput

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

ce mitocanie. La noi in 13 se decoperteaza la greu asfaltul de pe trotuare si de pe sosea. ieri m-am certat cu muncitorii, efectiv nu aveam pe unde trece cu ditai carutul de gemeni. Vad ca regimul de austeritate e doar la unii. Nu pricep de ce nu puteam pe acelasi trotuar, care era f bun. Noi dam pe o cutie de lapte de prematur 45 de roni, se consuma 4-5 pe saptamana. Un bax de pampersi se duce la saptamana, din cel mare de 90 si ceva de bucati parca. Si Base ce zice aseara, parintii sa se gandeasca bine inainte de a face copii si Vladescu declara nonsalant ca e impotent. In rest I love you Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

se va face un miting. cine vrea sa se inscrie e la semnatura mea lista. trebuie sa se stie cate suntem pentru autorizatie. va tin la curent.

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Cris, ai dreptate, nu ne-ar strica niste laptic in plus! Ca sa va dati seama ce productie am, tocmai ce m-am muls 40 de minute, cu pompa electruica super performanta si abia am scos 80 ml, in conditiile in care lasasem sa se stranga acolo laptic de azi dimineata, deci de 7 ore! Cand ma mulg la 3-4 ore de-abia scot 40-50 ml tot in minim 30-40 de minute de muls, deci in curand o sa am mai putin de jmate din ratia zilnica a lui Tudor
Insa citind de la alte mamici (Artu, Laura) ce inseamna sa ai laptic, ma simt mai putin vinovata, imi dau seama ca asta e, asa-s eu..defecta! Vorba ceea: de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere..
Nu stiu ce as putea face mai mult, beau ceai de stimularea lactatiei la greu, minim 2 litri pe zi, multe lichide, mananc, dorm rezonabil, in conditiile date, si tot nu reusesc sa produc mai mult laptic, desi ma dor sanii de mor de la atata muls

Asa ca are dreptate si Nati, sunt cazuri cand alaptatul nu merge asa usor si frumos cum ne-am dori..

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani

Mergi la inceput