Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

FELICITARI MIRA!!! BINE AI VENIT PE LUME PRINTESA MAIA!!! RECUPERARE RAPIDA, MULTA SANATATE!!!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Felicitari Mira. Bine ai venit pe lume Maia Alexandra. Ce fetita mare.

Fetelor va multumesc pentru sustinere. Si eu sper sa se rezolve fara operatie dar sansele sunt f fmici, dar nu imposibile. Faza e ca nu am voie sa o las sa planga, ca Doamne Fereste sa nu se mai retraga hernia si va dati seama cum e cand cu una cand cu alta. Peste zi mai am ajutoare dar noapeta raman doar eu cu Silviu si le pasam de la unul la altul, cu randul, le leganam pana ne dor mainile, ptr ca din pacate asa s-au obisnuit sa adoarma. Uneori le mai pacalim cu leaganul, dar nu tine mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Felicitari Mira!

Bine ai venit bebe Maia

Recuperare usoara mamico sa ai parte de o bebelina papacioasa si necolicioasa

Bia

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

FELICITARI, MIRA!
Bine-ai venit pe lume, Maya Alecsandra!
Azi, pe 11 mai, ar fi trebuit sa se nasca Dominic.
Pentru noi ramane o zi speciala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Sabina, pupam fetele mucioase! Sa va faceti sanatoase cat mai curand. Cu hernia poate ca aveti noroc si da DD si se rezolva fara operatie. Oricum, si daca se ajunge acolo, in mod cert e o interventie de rutina si nu trebuie sa te ingrijoreze.

Felicitari Mirei pt bebelina sanatoasa si asa mare. Cred ca e cel mai mare bebe "oferit" de odiseea noastra pana acum, nu-i asa? Recuperare rapida, mamico, sa ajungeti acasa cat mai repede. Pupam curajoasa!

Eu azi am simtit ca efectiv imi pocnesc sanii, eram ca in plina febra a laptelui...si asta fiindca a dormit pitic 4 ore si nu a mancat. Pana la urma l-am trezit si i-am dat sa pape.

Acum s-a culcat iarasi si vad ca iar se umplu...nasol e ca nici nu prea stiu sa storc cu mana, iese picatura cu picatura si doare rau. In fine, om vedea noi, ne reglam pana la urma...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI MIRA!!!!BINE AI VENIT MAYA,SA LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI, SA FII SANATOASA SI CUMINTE

33+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Lauriciu mai da-i si Soranei niste laptic
Sa schimbi si tu semnatura

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

FELICITARI MIRA FELICITARI NANA
recuprare rapida si bebeline sanatoase!
Sunt cu adevarat consternata de ceea ce vor sa faca cu indemnizatia pe cresterea copilului. Cred ca reusesc sa creasca tensiunea mamicilor la maxim. Sper ca masura sa nu fie prea drastica in conditiile in care pana acum am cotizat la greu la buget. Practic banii aia ni se cuvin. Stirea a cazut ca si o bomba cel putin pt mine ca ne facusem planuri. Sa trimitem mailuri la realitatea cu nemultumirile noastre.

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

FELICITARI MIRA!
Bine ai venit, grasulina Maya!
Sa fii bucuria parintilor tai si sa ai o viata minunata!

Anca 36+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Ce lux si ce glamour e la Palatul parlamentului normal ca ei nu simt criza. Sunt asa de nervoasa! Zicea Basescu ca la noi se ofera prea multi bani pt pampers de parca la un copil doar pampers ii trebuie. Daca nu poti alapta am inteles ca iti cam storci buzunarul.si altele . . .Sper sa nu se impuna o suma fixa si macar sa fie mai mic procentul. Tare mult am cotizat si ma enerveaza.

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput