Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Mesaj de la Mira : "Azi 11 mai 2010 la ora 9:35 s-a nascut Maia Alexandra, 4,3 kg , Apgar 10. Inca nu am vazut-o ... dar sunt fericita si sedata ! " |

FELICITARI MIRA!RECUPERARE USOARA!
BINE AI VENIT MINUNE MAIA,SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA!

poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
Onana spune:

FELICITARI MIRA

BINE AI VENIT MAIA ALEXANDRA

ce bebelina mare! L-a luat pe Tudor
!
Sa fiti sanatoase amandoua, recuperare rapida mamico si mult laptic, sa cresti mare si frumoasa bebelina draga, sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani
r_ocsy spune:

FELICITARI MIRA ! 

Recuperare usoara !
BINE AI BENIT MAIA ALEXANDRA ! 
Multa sanatate, fericire si noroc !
lenabum spune:

FELICITARI MIRA!

RECUPERARE USOARA!
BINE AI VENIT MINUNE MAIA,SA FII SANATOASA

+33
bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui marylenac Cris_09 se pare ca pe 13 va fi zi norocoasa pt noi. Stii ca si eu merg la spital pe 13 si sper sa nu ne mai intoarcem tot 2 in 1 ci separat...Cum stai cu moralul, cu pregatirile? Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s |

Nu esti sigura ca nasti joi?Dar tu vei face cezariana sau natural?
poze
Cristina
40+ cu Sebi
marylenac spune:
Cris_09, eu zic ca voi naste natural. Si mai zic ca nu stiu daca va fi joi pt ca voi merge joi dim. la cabinetul dr. mele, apoi la ora 14 la spital cand incepe garda dansei dar cine stie cat va dura travaliul, si poate vine bb dupa miezul noptii nu stiu, ma gandesc si eu....
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 38 s
Onana spune:
Si sa zic si eu neatza fetelor!
Azi am fost mai mult pe fuga pan la ora asta, cu Tudor, cu mulsul, cu trebusoare pe langa casa si doar am mai bagat nasu' sa aflu vesti..
Sabina, uff, imi pare rau ca nu sunteti bine, nu ma pricep la hernia inghinala, insa poate se rezolva cu fasa si scapati de operatie. Multa sanatate fetelor mici si lui Ale sa se faca repejor bine si tie multa putere, e tare greu acum dar sigur vin vremuri mai bune
!
Rocsy, sanatate multa, asa ma-necasem si eu la mal cu raceala pe ultima suta de metri, fa-te repede bine!
Despre indemnizatie, nu mai am cuvinte, ne loveste tare rau, sper doar sa nu revina la 6 mil, ca daca e asa tre sa revin repejor la serviciu
..
Anca
, multumim de info cu cosmeticalele bio, ma foarte intereseaza asa ca daca-mi poti trimite detalii pe pm ar fi super! Tu pt Luca tot din astea folosesti?
Lauriciu,
multumim de intrebare, Matei e mai bine cu raceala si otita, adica e sub antibiotice si antiinflamatorii si e mai bine, dar de aseara a inceput sa aiba scaune moi, sper sa fie de la medicatie si sa nu faca si ceva la stomac ca innebunesc! Diseara merg oricum cu el la pediatru..
Ma ingrijoreaza si Tudor ca nu prea a luat in greutate, in 2 saptamani de la nastere nu a reusit nici macar sa ajunga la greutatea cu care s-a nascut (stiti ca scad in primele zile), de altfel el ar manca de-ar rupe, eu i-am dat cu portia cat mi-a zis dr sa-i dau (ca cica de-aia are colici, ca-i dadeam eu mult
), dar vad ca nu creste bine, deci clar tre sa schimb ceva..
Ma gandeam sa incep cu pediatrul, are cineva vreo recomandare calduroasa? Ca de mult tot zic ca-l schimb, dar na, pana acum nici nu am avut mare nevoie, pana la gradi credeam despre Matei ca e super rezistent, plus ca acum mai e si Tudor, deci avem nevoie de cineva de incredere, competent!
De dr Mircea Stamate stie cineva ceva?
Trimit si revin..
Sorana
Onana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() Nu esti sigura ca nasti joi?Dar tu vei face cezariana sau natural? poze Cristina 40+ cu Sebi![]() AMR:suntem in prelungiri![]() |
Din cate stiu, pe 13 e Inaltarea, deci zi mare, o sa va poarte noroc!

Sorana
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui marylenac Cris_09, eu zic ca voi naste natural. Si mai zic ca nu stiu daca va fi joi pt ca voi merge joi dim. la cabinetul dr. mele, apoi la ora 14 la spital cand incepe garda dansei dar cine stie cat va dura travaliul, si poate vine bb dupa miezul noptii nu stiu, ma gandesc si eu.... Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s |
Facem intrecere,care naste primaHai ca fac si eu haz de necaz,curaj gaina ca te tai,stii cum e?
poze
Cristina
40+ cu Sebi