Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
theophillina spune:
Fetelor am vazut ca vorbiti de indemnizatiile de crestere a bebelusilor si iata ce am gasit aici. Se pare ca intr-adevar se va ajunge la o suma fixa si nu va ramane 85% ca pana acum. Imi pare tare rau, insa se fac toate astea "sa nu ajunga si Romania in situatia Greciei." Care situatie nu e asa de neagra cum o prezinta ei sa stiti, aici "sufera" doar bugetarii, insa una e sa tai dintr-un salariu minim de 700 de euro cum e aici si alta e sa tai dintr-un salariu minim de 200 de euro (sau cat o mai fi minimul in Romania). Niste nesimititi cu totii, si am mai auzit una tare de imi venea sa sparg televizorul, BASESCU a zis ca el e dispus sa-si doneze salariul pentru buget, de parca el ar trai din leafa.

Theodora 33+
Stelios
AMR 7 saptamani
r_ocsy spune:
Theo : in ritmul in care merg treburile in tara asta nu cred ca mai averm mult si ajungem in situatia Greciei.
La noi toti tampitii de politiceni nu sunt in stare decat sa se certe. Daca ar vrea sa faca ceva cu adevarat ar trece peste orgolii si ar colabora , poate atunci ar mai iesi ceva. Ei nu sunt in stare decat sa sustina ca masura mea e mai buna decat a ta si tot asa, desi o combinatie de masuri proveniind de la toate partidele s-ar putea sa fie mai eficienta !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
Vivela spune:
www.hotnews.ro/stiri-esential-7256924-vass-consiliera-premierului-emil-boc-discuta-reducerea-alocatiei-pentru-mame-cel-mai-probabil-scadea-procentul-85.htm" target="_blank"> Aici scrie altceva, cum ca se va reduce procentul de 85%, ceea ce ar insemna ca nu va fi o suma fixa....dar vom afla cat si cum abia maine, se pare.
| Citat: |
| Andreea Paul Vass, consiliera premierului Emil Boc, a afirmat marti, la Realitatea FM, ca Ministerul Muncii analizeaza variantele pentru reducerea alocatiei pentru mame, declarand ca ea va scadea in mod cert, solutia cea mai probabila fiind reducerea procentului de 85% din media venitului pe ultimele 12 luni. |
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
r_ocsy spune:
Pot sa declar in mod oficial ca sunt mucoasa 

; si cat m-am ferit sa racesc acum pe ultima suta de metri !!! Pana la urma tot vina mea ca sambata la cumparaturi m-am imbracat de primavara dar a inceput sa bata vantul si uite asa !
Virgi : felicitari pentru intrarea in saptamana 38 !
Nati : ce frumos ai crosetat
!
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui arturicii Monica, ![]() ![]() ,suntem alaturi de tine![]() Sorana, am reusit sa o conving pe Sabina sa doarma pe canapea (sunt baietii liberi de la scoala si azi si maine asa ca ne-am relocat in living). Am reusit sa va si citesc, sa spal 4 masini de spalat, sa le usuc si sa le pun la loc . Bonus, am dat si cu aspiratorul!Sanatate multa lui Matei! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Harnicuta ca de obicei
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui dunemaire Na ca mi-a luat-o Rocsy inainte cu postatul mesajului de la Nana ![]() Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 38+ |
Nu stiam cine imi trimite sms la o ora asa de devreme ... dupa care nu stiam cum sa ma dau jos mai repede din pat , sa deschid calculatorul si sa transmit mesajul, sa o anunt si pe Nana ca ii voi transmite sms-ul .... si in nerabdarea mea totul s-a petrecut cu incetinitorul
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Waw Nana felicitari. Bine ai venit pe lume Adelina. Nana refacrere rapida si te asteptam cu vesti. Noi nu suntem bine. Iustina are hernie inghinala, azi am fost la chirurg, mi-a dat o fasa sa o tin legata acolo, iar dupa varsta de 6 luni se pare ca o va opera. In rest si noi avem muci la greu si nu mai stiu cu ce sa ii scot, avem nopti nedormite un palmares intreg, fetele au luat bine in greutate, Ekaterina are 3.300 si Iustina 2.900. Alex e in continuare mucioasa. Asteptam vremuri mai bune. Va pup. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Of Sabina ... saraca Iustina ! Imi pare tare rau !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
r_ocsy spune:
Sofia are program de joaca ... imi nenoroceste colul !!!
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
mamanati spune:

FELICITARI NANA!!! BINE AI VENIT PE LUME ADELINA IOANA!!! 

MULTA SANATATE, MULT LAPTIC, SA VA ADUCA PRINTESA NUMAI BUCURII!!!
Arturica, Laura, Rocsy,
pentru complimente.
Laura, ati adaugat foarte bine in greutate!
Sabina, imi pare rau pentru micuta Iustina. Da nu se rezolva nicicum fara operatie? Multa sanatate si Alexandrei!
Fug sa termin ciorbita.
O zi frumoasa la toate!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
35+
r_ocsy spune:
Mesaj de la Mira :
"Azi 11 mai 2010 la ora 9:35 s-a nascut Maia Alexandra, 4,3 kg , Apgar 10. Inca nu am vazut-o ... dar sunt fericita si sedata ! "

. Bonus, am dat si cu aspiratorul!