Hai REMY_MV! Bv MIRA,NANA,FLORY mai-iun2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

FELICITARI, NANA!
Bine ai venit printre noi, Adelina!
Sa va fie viata o bucurie continua, frumoasa ca o zi insorita de mai!

HAI MIRA!

HAI REMY!

Anca 35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Oooof, Sabina, ce vesti ne dai! Sanatate multa fetelor si bafta cu pacatoasa asta de hernie!

Vivela, Corina - m-am inscris si eu in clubul scutecelor refolosibile, inca mai researchuiesc pe ici, pe colo, in mare m-am cam hotarat. Dati-mi si mie de stire, va rog, daca gasiti chestii interesante.

Sorana - pentru prima faza, am luat produse Weleda si sapun de la Galador, pe baza de galbenele. Mi-au mai facut cu ochiul si Logona, Urtekram, Green Baby sau Pediakid. Acum ca le-am luat, o sa le folosesc, dar am cumparat in paralel si ingrediente ca sa imi fac singura in casa servetele umede, crema pentru schimbatul scutecului. Daca o sa tina figura, o sa imi fac inclusiv sampon, gel de dus etc. Daca te intereseaza, iti dau PM cu magazinul de unde am cumparat Weleda.

Anca 35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Felicitari NANA!
Bine ai benit pe lume fetita dorita, Adelina! Sanatate si noroc in viata!javascript:insertsmilie('')javascript:insertsmilie('')

Curaj Mira si Remy[/center]

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Sabina, imi pare rau ca trebuie sa treceti printr-o asa incercare. Sanatate multa va doresc....Doamne Doamne sa va ajute.

Cris_09 se pare ca pe 13 va fi zi norocoasa pt noi. Stii ca si eu merg la spital pe 13 si sper sa nu ne mai intoarcem tot 2 in 1 ci separat...Cum stai cu moralul, cu pregatirile?

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Felcitari Flory!
Felicitari Nana!
Recuperare rapida si bebelusi sanatosi si voiosi!

Hai Mira!!!!!
Hai Remy!!!!!

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Felicitari Nana!
Recuperare usoara si multa sanatate tie si bebelinei!

Bia

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Eu din cate am auzit nu vor modifica indemnizatia pentru copii ... a spus Basescu aseara ; ma indoiesc ca era prost informat ... mai degraba induc panica idiotii din televiziune !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Vai, ma umplu de nervi iar!
SI NU AM VOIE - INCERC SA IMI TIN TENSIUNEA IN FRIU!
Rocsy, tu inca mai crezi in spusele acestui netrebnic? Sa dea Domnul sa ai tu dreptate si acest premier pe nume BASESCU sa fi spus adevarul pe canalele media... insa nu mai cred o iota din ce spune, pt ca in scrisoarea catre FMI se regaseste adevarul crud, nu in ceea ce mint ei!

Marlena (Mary)37+cu minune de Tudor Mateo

AMR 2 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

FELICITARI NANA

BINE AI VENIT BEBE ADELINA

Sa fiti amandoua sanatoase, recuperare rapida mamico si o bebelina papacioasa si fara colici!

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BRAVO NANA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ADELINA IOANA

Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa, sa fii mancacioasa si necolicioasa!

Mami Nana, recuperare rapida, mult laptic, si de-abia va asteptam acasa cu pozici si povestea nasterii.

Theodora 33+ Stelios

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Eu din cate am auzit nu vor modifica indemnizatia pentru copii ... a spus Basescu aseara ; ma indoiesc ca era prost informat ... mai degraba induc panica idiotii din televiziune !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Vai, ma umplu de nervi iar!
SI NU AM VOIE - INCERC SA IMI TIN TENSIUNEA IN FRIU!
Rocsy, tu inca mai crezi in spusele acestui netrebnic? Sa dea Domnul sa ai tu dreptate si acest premier pe nume BASESCU sa fi spus adevarul pe canalele media... insa nu mai cred o iota din ce spune, pt ca in scrisoarea catre FMI se regaseste adevarul crud, nu in ceea ce mint ei!

Marlena (Mary)37+cu minune de Tudor Mateo

AMR 2 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Se pare ca nu mai trebuie sa credem in nimeni si in nimic. Am auzit in dimineata aceasta ca vor umbla si la indemnizatie.
Sincer am ajuns sa imi fie sila sa traiesc in tara asta si cand ma gandesc la toate greutatile la care vom fi supusi din cauza unor incompetenti imi vine sa emigrez !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Mergi la inceput