Traiasca Regele!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

da....tot incerc sa scot lumea la discutii dar nu am pe cine sa fac sa muste din momeala.

da nu ma las....ca nu inteleg de ce sa traiasca duda ca un rege pe banii poporului. nu este ciudat? de ce el si nu yo?

ca nu te-ai insurat cu margareta sau nici nu te-ai nascut dintr-un rege....so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo spun ca toti oamenii sint egali si am pretentia si la inaltimea sa sa fie tot egala ..asa ca sa fiu yo sef peste finante pe el l-as taia primul de la pomana. sorry... data viitopare cind economia merge o sa-i dau iarasi bani de valeti si soferi.

yo sincer nu inteleg nici sa ma platesti...saracia este lucie si tu dai bani unui ex rege sa traiasca ca un boier ..si basca mai ai si presedinte si altele. ..e comedie 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

io sunt Diana

TRAIASCA DIANA !!

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo spun ca toti oamenii sint egali si am pretentia si la inaltimea sa sa fie tot egala ..asa ca sa fiu yo sef peste finante pe el l-as taia primul de la pomana. sorry... data viitopare cind economia merge o sa-i dau iarasi bani de valeti si soferi.

yo sincer nu inteleg nici sa ma platesti...saracia este lucie si tu dai bani unui ex rege sa traiasca ca un boier ..si basca mai ai si presedinte si altele. ..e comedie 100%

Corect. De ce l-ar intretine statul roman? Doar nu mai presteaza nimic, si nici sarac nu cred ca e. Unora nu le mai ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

io sunt Diana

TRAIASCA DIANA !!

tu esti cu regele sau ma ajuti sa-l taiem de la pomana?

Mergi la inceput

care rege ?

io sunt DIANA : TRAIASCA DIANA ! (ZEITZA vanatorii breee)

si daca ma ajuti tu , tai pe cine vrei tu , mi-l arati, uite pe nenea sau pe tanti si tai

Mergi la inceput

stai ca nu am inteles ...

sa il tai de pomana ? sau sa il tai de la pomana ?? de la care pomana ???

pai io primesc tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Natasa, mie imi place Mioara Roman pentru ca am avut-o profesoara deci am vazut-o in realitate si nu la tv in scandaluri.

La Moscova s-a sarbatorit pe 9 mai finalul razboiului si Base nu a fost invitat in schimb a fost invitat cu onoruri Regele Mihai.

Pai Putin are clasa nu ca Base hahaie si iar hahaie pe unde se duce de parca ar fi la spritz cu Becali.
Ca este el apreciat de Rusia si SUA este doar opinia lui, ca in realitate toti sefii de state se cam feresc de marinelul nostru !

Regele este prea batran sa mai poate fi in fruntea unei tari, si nici in caz nu in fruntea Romaniei corupte din ziua de azi . Rolul Regelui Mihai este doar sa mai faca lobby pe langa marile puteri ale Europei, in rest este doar o emblema.

La toti numai bine!

Putin are clasa?! Cand anume, cand masacreaza populatia civila din Cecenia in numele luptei impotriva terorismului, sau cand omoara jurnalisti?! Sau cand otraveste fosti agenti FSB? Si lista poate continua la nesfarsit...

Putin are clasa, hai ca asta a fost gluma zilei! Sa inteleg ca ai prefera sa traiesti intr-o tara condusa de asa un domn plin de clasa?!

Mergi la inceput

io am clasa (ba chiar mai multe , ehe...)

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Citat:
citat din mesajul lui petra

Citat:
citat din mesajul lui paulina85

Natasa, mie imi place Mioara Roman pentru ca am avut-o profesoara deci am vazut-o in realitate si nu la tv in scandaluri.

La Moscova s-a sarbatorit pe 9 mai finalul razboiului si Base nu a fost invitat in schimb a fost invitat cu onoruri Regele Mihai.

Pai Putin are clasa nu ca Base hahaie si iar hahaie pe unde se duce de parca ar fi la spritz cu Becali.
Ca este el apreciat de Rusia si SUA este doar opinia lui, ca in realitate toti sefii de state se cam feresc de marinelul nostru !

Regele este prea batran sa mai poate fi in fruntea unei tari, si nici in caz nu in fruntea Romaniei corupte din ziua de azi . Rolul Regelui Mihai este doar sa mai faca lobby pe langa marile puteri ale Europei, in rest este doar o emblema.

Putin are clasa?! Cand anume, cand masacreaza populatia civila din Cecenia in numele luptei impotriva terorismului, sau cand omoara jurnalisti?! Sau cand otraveste fosti agenti FSB? Si lista poate continua la nesfarsit...

Putin are clasa, hai ca asta a fost gluma zilei! Sa inteleg ca ai prefera sa traiesti intr-o tara condusa de asa un domn plin de clasa?!

Gluma , negluma de Putin se pot impiedica multi in lumea asta pe cand de dragutul nostru de Basescu se poate impiedica numai Boc - Poc. Asta este diferenta intre clasele politicienilor lumii.

Mergi la inceput