Floarea soarelui n.55vs.Flori de tei n.178?-Rahova
buna,
azi am depus dosarul la 2 gradinite din rahova, pentru grupa mica:
1. Floarea soarelui - sau gradinita nr.55 de pe str. Margeanului
2. Flori de tei - sau gradinita nr.178 de pe str. Iancu Jianu
la 1. Floarea soarelui sunt 6 grupe - 120 de copii. Am inteles ca sistemul ar fi "german" si ca intr-o grupa sunt copii de toate varstele.
la 2. Flori de tei - este 1 singura grupa mica - 20 copii - la ora 10 cand incepusera inscrierile, erau deja 100 de parinti trecuti pe lista.
noi am depus dosarele la amandoua gradinitele, ne-au placut ca aspect si igiena, insa ma intereseaza pareri ale parintilor care deja au avut copiii una din aceste gradinite.
Raspunsuri
dudu200705 spune:
buna,
si eu am depus dosarul de inscriere pentru grupa mica la floarea soarelui si la cea de pe str. Garoafei. As vrea sa merg si la nr.35- pe Crizantemelor. Toate sunt renovare, dotate modern. O colega a avut copilul la 35 si a fost ff multumita. Ced ca anul asta va fi nebunie pt ca si cei care erau la particulare vor sa se mute la stat din cauza banilor din ce in ce mai putini...
La sf lunii vom afla... oricum criteriile de selectie sunt stabilite de ei si nu pot fi "verificate" de noi.
Bafta!
ioanaradu spune:
dudu pt noi garoafei si crizantemelor sunt cam "peste mana" ca sa zic asa. la floarea soarelui am vazut ca vin copii destul de dimineata, adica pe la 7-7.30. acum sa vedem, asteptam.
bafta si voua!
mgabi spune:
buna.
Eu am fetita la gradi 55 la grupa mare si sunt multumita. Educatoare bune, mancare - nu am avut probleme, iar primirea copiilor se face pana la 8.30.
Si gradi 178 este buna, am avut acolo baiatul. Am preferat gradi 55 deoarece este mai aproape de casa.
La fetita mea in grupa sunt copii care pleaca la scoala si este un avantaj sa nu fie toti mici va dati seama ce ar fi la inceput de an scolar si asa pe parcurs varsa muuuulte cand ii apuca nostalgia.
loremunteanu spune:
Buna.
Noi am fost admisi la gradinita 270 si la Floarea soarelui, cu program prelungit si la gradinita aceea vis-a-vis de Liceul Bolintineanu (imi scapa numarul acum), cu program scurt. Noi preferam varianta cu program prelungit... La 270, din cauza de copii prea multi fata de numarul de patuturi, ni s-a cerut, ca cei care avem bunici sau stam acasa (parinti casnici) sa luam copiii sa doarma acasa si apoi sa-i aducem inapoi pana la terminarea programului. Voiam sa va intreb daca la Floarea Soarelui s-a intamplat acelasi lucru.
Merci.
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
mgabi spune:
Buna.
Dar sa stii ca la majoritatea gradinitelor sunt mai multi copii decat patuturi. Si la gradinita 268 si 178 sepune la fel problema. Da si aici la Floarea soarelui ti se propune daca ai cu cine sa stea dupa pranz este de preferat sa-l iei acasa. Daca nu, specifica de la inceput ca nu ai cu cine sa lasi copilul si vei vedea pe parcurs cum va fi. Eu decat sa o chinui sa doarma cu altcineva (si asa ea nu doarme de fel la pranz) mai bine acasa.
Mult succes!
loremunteanu spune:
Mgabi, multumesc frumos.
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
marushk spune:
Buna mamici si tatici,
Are cineva formularul de la cabinetul medical al gradinitei "Flori de tei", caci nu am timp sa ajung.
Daca aveti, va rog sa-l incarcati aici.
Multumesc anticipat,
Mari