Prietene la bine si la greu - 12
Raspunsuri - Pagina 8
dragonitza spune:
Ati vazut gandirea lu' Baselu? Cata grija are tara asta de copiii nostri! Auzi ... ar trebui sa stim ce presupune cresterea unui copil inainte sa il facem, sa nu asteptam sa ne dea statul bani de pampersi. Ahh mi se face greata!! As zice mai multe, dar trebuie sa pun prea multe bipuri!
crissa13 spune:
Gata plimbarea de seara,
Am venti acasa mai mult fortati pt ca robert nu mai avea stare nici in carut nici in brate. Cum am ajuns acasa s-a potolit. Acum vorbeste si pat si isi roage picioarele.
Refertor la indemnizatii sper sa nu se umble la ele.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
raluci_b spune:
Dana n - pupam micutul mancacios
Ralu -
[Coque] - Sa traiasca dintosu
Lili - cum stati cu kk ? uite trebe sa luam lectii de la albastrel la noi tot grea este kk-rea maine mergem la doctor facem si vaccinos, ultimul pana la un an
Dankuta - este o gingasa Cezara, frumoasee poze si filmuletul reusit cum sunt parintii?
Shtephy - ma bucur ca esti bine,
[Andre] - mai lasati sa ajunga si la noi soarele nu-l luati voi pe tot, astem zicala zilei a la buni de chiara
Ava - pupam piticii, eu vreau poze ca filmuletzul nu-l pot vedea
Lyly - frateli din ce am auzit este cam de fitze
strumfy - interesant ce zici cu Nu-ul ala
Many - pupam racita si Vladutz cel pupacios. hai deseara sa-ti fac o tuica fiarta.
Alexa - ce faci greieras ?
LILI - am mesteri la gaaaaaaard
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dragonitza Ati vazut gandirea lu' Baselu? Cata grija are tara asta de copiii nostri! Auzi ... ar trebui sa stim ce presupune cresterea unui copil inainte sa il facem, sa nu asteptam sa ne dea statul bani de pampersi. Ahh mi se face greata!! As zice mai multe, dar trebuie sa pun prea multe bipuri! mami de Piciulina (20nov) |
unde unde ? vreau sa vaz/auz
Poze BUBU
asa creste Bubu
dragonitza spune:
Pe Antena3, au pus mana pe un filmulet din spatele usilor inchise ... in care Basescu zice ca nu exista nici o alta tara care sa investeasca atat in pampersi pentru copii.
dragonitza spune:
Vedeti primul filmulet cam pe la jumatate:
http://www.antena3.ro/stiri/politica/basescu-parlamentarilor-daca-veti-continua-actiunile-clientelare-va-compromiteti-asculta-inregistrarea_98878.html
dana n. spune:
Am pus poze noi de aici si poze de la botez
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
dankutza spune:
Multumesc pt linkul cu Base. Mi-am tras concluzia. Urmeaza sa umble la indemnizatii, alocatii, trusou, prima de nastere, adica la toate nazabatiile cum le numeste el. Sunt 2 posibilitati, (dupa capul meu). Ori umbla la alocatii ori la indemnizatii. Ca doar nu or fi in asa hal de nesimtiti sa umble la amndoua. Stim foarte bine, ca se gandea Seitan la datul aloctiei in fct. de salariul parintilor. Napsa e ca au pus ochii si pe indemnizatii, sau mi se pare mie?
Raluci multumesc de intrebare. Azi, i-am fortat sa iasa din casa. Sora-mea a trebuit sa plece de acasa si atunci, tata a trebuit sa se duca la ea acasa ca sa-l culce pe Zbuciumix, iar eu am avut o sedinta de la care nu m-am putut fofila si am trimis-o pe mama la mine acasa, ca sa poata pleca doamna.
Acum scriu rapoartele de sf de an, si nu ma trage ata deloc. Am de scris 6 comentarii pt fiecare copil in parte. Ori 19, cati am... Dar sa vad partea plina a paharului. Mai am 5 saptamani pana la vacanta. Am uitat sa spun ca miercuri am show. Iar sunt haotica in scriere.
floricele pentru aprecierile la adresa Cezarei. Popa i-a spus ca arata ca o capsunica, cand a vazut cu ce a imbracat-o nasi-sa.
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
Dana ti-am vazut si admirat Davidelul. Imi place cum arata cu piureul pe fata. e tare scump. Ah! Si imi place cum testeaza tortuletul. Mi-a placut cum citea cu nasul din Evanghelie. Ai un copil tare reusit!
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Am pus poze noi de [size=3] |
Poze BUBU
asa creste Bubu