Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Apropo de parinti cu copiii la nunti.Nu mai retin daca v-am pove, daca da...ma repet...ieri...la nunta au fost si niste tineri cu o fetita de vreo doua luni, cred...pe care la un moment dat au dus-o in masina si au lasat-o acolo..probabil dormea...ei s-au intors in local....si au continuat distractia...fara ca macar sa iasa sa o verifice, pana cand, cineva a venit si a anuntat mireasa ca este un bebelus intr-o masina din parcare care plange de zor...

OMG

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Gata! Am reusit sa incarc si filmuletul de la botez. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Simina, vazut poze cu dintosica ta...a fost scump leaganul? ii place? merita sa fac investita?

si noi avem costumas cum e cel roz al Maiei, dar al nostru e pe galben!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Lavi nu-i scump leaganul, 20 si ceva de lei, din Car4.Merita...ai place la nebunie

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Simina, merci!

Dankutza...montajul e superb...nu stiu de ce acy\um, cand l-am vizionat m-au napadit emotiile si am inceput sa plang...mi-am amintit si de crestinarea lui Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Nush de ce dar ma simt ca batuta(sau calcata de tanc) Sper sa im revin curand.
kreliainteresant scaunul..eu inca nu-s hotarata pe care sa-l iau. Cred ca o sa ma hotarasc la magazin cand voi vedea mai multe unul langa altul.
Lavi nu am cuvinte pt ce povestesti tu. Vad ca pe unii nu-i duce capul deloc. Am ramas si eu acum 2 zile interzisa cand o cunostinta imi povestea ca a hranit nepoata [size1](mama e plecata in Spania, copilul in grija bunicilor)[/size1] cu parjoale mestecate. Poti sa mai spui ceva... parca am trai in evul mediu...
Andra si-a descoperit vechea jucarie...caruselul...numai ca acum intinde mana sa prinda jucariile si chiar reuseste.
Mai vroiam sa va zic ceva...dar cred ca mi-a fost lovit si ultimul neuron.
Sa aveti o saptamana faina.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Gata! Am reusit sa incarc si filmuletul de la botez. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg

de emotii ai scris 25 mai in loc de 25 aprilie

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

..fetelor mai tineti minte ca banuiam eu zilele trecute ca ne vaneaza parlamentarii si pe noi sa ne taie din indemnizatie???Iote ca au si dat astia la stiri ca asta ne pregatesc acu domnii de la guvernare...cine stie ce ne mai asteapta..Nu m-ar mira sa ni se spuna ca stam prea mult acasa si sa ne taie cei 2 ani de stat acasa...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

La capitolul citit din urma stau cam prost...nu stiu ce sa ma mai fac cu copilul asta. Vrea numai in brate. Daca nu il i-au plange de zici ca il frige ceva...si cum eu nu il pot vedea plangand...imi distrug coloana. Am niste dureri ingrozitoare. Casa este vraiste toata, tone de haine la calcat, de haleala nimic, copilul urla...cred ca o iau razna... na ca m-am descarcat...

Intrebare: cam cat ar trebui sa manance bebe la o masa? Eu ii dau un borcanas de 120 grame si el mai cere...

Din ce am retinut:
Shtephy, ma bucur ca esti mai bine.
Dankutza, felicitari ptr botez. Ai o printesa foarte frumoasa.
Laura, ce dulce este nora mea. Ce frumos misca ea din fundulet.
Avalon, ce draguti sunt gemenii tai. E o placere sa ii privesti. Felicitari ptr faptul ca dorm singurei. Pe al meu nu il mai iau din patul nostru.
Lavinia, ce povestesti tu acolo...Doamne ce parinti inconstienti.
Diana, ce rochita frumoasa...esti talentata.
Krelia, imi place scaunelul. Si noi suntem in cautari.
Simina, felicitari ptr dintisori.

S-a trezit maraila...
va pup

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua si de la noi!

Tocmai a plecat pediatra,am facut vaccinul,acum am bagat pisicuta la somnic. A plans un pic,s-a linistit cu cateva jucarii,dar s-a invinetit locul si i-a curs si putin sange,saracuta. Sper sa nu mai faca febra sau alte reactii,ca la vaccinul anterior.

Am fost la centrul de infrumusetare Silhouette si m-am rasfatat cu un tratament cosmetic,si maine am programare la niscaiva tratamente corporale-daca tot nu reusesc sa slabesc cu bicicleta si exercitiile pe care le mai fac in casa,mai trisez putin si bag ceva `ajutor extern`

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sa speram ca nu vom fi afectate totusi

www.realitatea.net/mamele-ar-putea-ramane-fara-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului_712932.html" target="_blank">STIRE

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput