Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

iar acum pt ca doarme mandra si tati pe langa ea, sa va spun cate ceva despre georgia
clima e cam ca la noi, poate doar putin mai calda, cu toate ca e orasel de munte (de pe terasa casei, cand e senin se vede un varf al caucazului de 5000 m, inzapezit).
aici femeile si fetele nu ies seara din casa, iar in baruri nu sunt decat barbati, mai vezi cate o femeie pe o terasa doar, asta datorita conceptiei pe care o au ca fetele cand cresc si cunosc un baiat trebuie sa se marite si sa faca copii, adik nu pot avea mai multi prieteni, cum au cunoscut un baiat se marita.
la ei familia e foarte puternic promovata si sunt innebuniti dupa copii. cand merg pe strada cu carutul, absolut toata lumea se uita la copil si zambeste, multi se opresc si incep sa-l dezmierde in limba lor, indiferent ca sunt copii, barbati, femei, tineri, toti reactioneaza asa. la noi reactioneaza asa doar o alta mama cu copii.
altceva care pe noi ne avantajeaza este ca nu sunt foarte mari importatori, cam tot ce au este productie proprie. toate legumele si fructele au gust (cele importate si care nu sunt de sezon sunt fabulos de scumpe), toate sunt fara ingrasaminte si arata cum aratau fructele si legumele la bunica la tara. nu va mai spun ca pana si gainile care sunt in alimentari sunt galbene la culoare cum arata la noi cele de tara.
in capitala, care e la 60 km de oraselul in care stam, gasesti absolut de toate ca si la noi.
in rest, toate sunt ca la noi, poate doar ca sunt ceva mai saraci, salariile sunt foarte mici si preturile cam ca la noi, nu stiu cum se descurca ei.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumim pentru urari, mai serviti va rog, mai este destul intins pa masa langa bancuta!

Ariadna, bine ca s-a rezolvat!

Licurici Si eu pot sa spun ca sudocremul a mers f f bine la noi, bepantenul fix pix, si ptr "mentinere" eu folosesc crema de fundulet de la Klorane. Asta merge cand e doar asa un picut rosu, caqnd deja e iritat bine functioneaza doar sudocremul. S-ar putea sa aveti vreo ciupercuta la fundic si de asta sa functioneze nidoflorul asa ptr moment, sau e din cauza corticoidului care reduce repede imflamatia. Incearca o crema gen sudocrem si daca nu merge atunci incercat ceva antimicotic.

Ancutza, abia astept sa va vad la casuta voastra!

Concluzia sedintei de azi de la gradi e ca trebuie sa-i fac costum de fulg de zapada la Timi. Si ca sa nu fiu partinitoare musai a gat si costumul de superman al lui Vlad. Asa ca se prevad 3 saptamani ultraincarcate...

Am zis ca e ultima zi de alaptat exclusiv, dar dupa ce Teo mi-a smuls efectiv marul din mana si a inceput sa suga pe el ca disperata, i-am dat o felie din care sugea si rodea cum putea cu gingiutele facuse deja o groapa in bucata de mar de la atata morfolit marul. Apoi i-am dat pe rozatoare (aia de plastic ca n-am de sticla) se stramba ingrozitor (atat era de scumpa, dar simtea bucatelel si le cam scuipa afara. Cand o sa incerc serios marul il fac cu blenderul sa nu mai aibe bucatele. Maine oricum incerc cereale (orez) cu lm.

Iesim afara. Pupilici!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

dana.n, ne-am botezat copilasii la aceeasi biserica
super pozele, superbi cu totii

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Asa este. Noi am vazut dvd-ul cu botezul fetitei verisoarei mele si ne-am zis ca acolo trebuie sa facem si noi botezul. Ne-a placut tare.
Multumim.

Diana ptr. Teo cea pofticioasa.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dankutza, eu am sa sar peste zeama asta lunga, i-am facut de 3 ori, fara pastarnac, si nu mananca.
pupam micuta capsunica

Laurici-licurici, eu ii dau cu Nivea cu oxid de zinc, si e ok

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

ce de-a chestii vorbiti fetelor, eu am ramas de caruta... nu prea sunt in forma ca nu pot sa dorm noaptea si am ajuns ca o momaie ziua . Poate diseara reusesc (imi spun asta in fiecare seara de nu stiu cate seri si, rupta cum sunt, vine noaptea, copilul se culca si eu fac 13-14 pana la 2 dimineata ).

Sarbatoritelor de astazi!!

Diana - spor la cusatorit si la diversificat micutica .

Monica - suna bine ce spui tu acolo, mai ales din punctul de vedere al mancarii. Mi se pare rarisim sa ai importuri mici si sa incurajezi productia autohtona. Sper sa va simtiti grozav acolo

Dankutza - hai nu te mai necaji si de la asta. Pinky e doar mai delicata, atata tot . Nu prea inteleg cum adica ar trebui sa aiba 64 cm la 5 luni fix . Adica indiferent de copil? indiferent de felul lui, de evolutia lui de la nastere, de faptul ca are parinti baschetbalisti sau... pigmei (glumesc desigur)? Hai fii linistita, totul este sa ia in greutate.
Eu am pus pastarnac o singura data in supa... ce sa zic, nu ma inghesui la el si nici piticul

Lylyana - daca vrei sa bagi o fisa la pediatrul nostru sa vezi daca iti place de el, sa-mi spui sa-ti dau contactul (are cab in Tei, pe langa constructii)

ma duc sa pap si eu pe ziua de azi si sper sa ma intorc curand

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Trebuie sa fug la minunatul curs de la biserica, dar trebuie neaparat sa ii spun la Raluci ca o iubesc pentru ideea cu lingurita cu dozator. A ras asta mica a mea 80 de pere, e prima data cand ii dau, si urla ca mai vrea. Am senzatia ca tantalaia crede ca e biberon sau ceva asemanator, pentru ca ii vine in flux continuu. Raluci daca mai bagi si pufuletii, eu una ti-s vanduta. Fetele, chiar niciuna nu le curatati gingiile / dintii la bebei? Pe mine cand ma apuca ma tine. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetele, chiar niciuna nu le curatati gingiile / dintii la bebei? Pe mine cand ma apuca ma tine.

Eu una nu curat inca nimic, dintii inca sunt la somnic.. Da ma bucur ca insisti cu intrebarea, trebuie sa raspunda careva

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Ignorand vestile proaste de la guvernanti, am citit pe aici si cateva lucruri bune ptr. care ma bucur enorm(Ancutza, astept poze din casa noua).

nu am vazut asta cu casutza ancutzei, mi-a sarit, deci Ancutza dragutza va mutati ?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

am venit si noi de prin plimbari...eu ziceam ca ne mutam in iunie...cel putin asa sper si mai ziceam ca sunt linistita ca s-a mutat "zuza" de aici unde stam acum

Many si Raluci

aici am ajuns cu cititul, daca mai e cineva de pupat, prestez imediat

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Trimiteti email-uri la
relatiicupublicul@mmuncii.ro,
pentru a va exprima dezacordul privind micsorarea indemnizatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asaaa...

Andre - acum 2 zile am intrat la famacie unde am gasit un kit de ingrijire a dintilor la copilasi cu 3 feluri de periute, in functie de varste. Au un soi de peri de cauciuc si i le dai copilului sa le mofaie. Nu le-am gasit fix pe alea pe net dar seamana oarecum cu astea http://www.vanstore. ro/periute-dinti-p-731.html . Ma mai uit zilele astea dupa felul alora de care ziceau fetele, de pus pe degetul mamei (asta daca am inteles eu bine ).
Am vazut pozele, tare frumoasa este pitica si-mi pare ca a crescut foarte mult in ultima vreme.

Ancutza - bafta multa cu mutatul. Auzi, dar intreb si eu ca baba, unde s-a mutat tanti? ca parca este singura etc... De fapt nici nu e important, atata vreme cat a disparut

Dana.n - am vazut si pozele voastre, tare faini sunteti toti 3 . Intr-adevar, pareai putin preocupata in pozele de la nunta, in schimb tati pare vesel cam in toate pozele pe care ni le-ai aratat. Imi plac oamenii veseli .
Cum mai e David astazi? Dar tu? Tot ca ieri? Sper ca nu. Te pup tare, sa treci usor peste perioada asta. Voi cum va diversificati?

Many - sper ca te-ai incarcat pozitiv in parc.
Mie imi place enorm luna asta, cand totul este extrem de proaspat, tot verdele, toate frunzulitele, tot-tot... Cum da caldura, par toate pleostite, ofilite, pline de praf... Yak...

Dozz - imi place ce povestesti de la doctor . Pacat de impresia cu scarile, am patit si eu in multe locuri . La Mega a fost mai frumos, ca nu le mergea liftul, iar scarile alea nu pot si urcate cu carutul nicicum. Noroc ca in ziua aia eram cu Iulianul in wrap, asa ca am bagat muschi la picioare .

Alinush - imi pare rau ca esti necajita. Eu m-am tinut tare pana azi, dar cand am auzit de povestea cu indemnizatia de 600 de ron parca mi s-au inecat si mie corabiile. Cred ca va deveni esential sa ne agatam de ce e bun in viata noastra si sa mergem mai departe, altfel o luam repejor pe carari

Raluci - ai gresit ziua in care trebuia sa mergeti la vaccin? sau cum?

Ionela - sa aveti bafta cu vaccinul, sa nu se resimta Mihnea prea tare

Cosminik - habar nu am de unde poti cumpara hainutze de alea pentru bebelusi, imi pare rau.

Ariadna - foarte tare ai fost cu halba de bere . Pup apasat gemenasii

Apropos de roseata la fundulet, si Iulian parca are o umbra asa... habar nu am de la ce ca nici el nu mananca cine stie ce ca sa am ce sa elimin... Il dau (dar rar) cu Sudocrem si il las cat de des fara scutec ca sa respire pielea.

nu mai stiu ce mai aveam de zis, am zarit-o pe Dienutze pe care nu am auzit-o de foarte mult timp...
sper sa apara pe seara si Lumi cu vesti mai bune despre pisicutza ei si v-am pupat pe palarie plec la baitza

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput