Prietene la bine si la greu - 12
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dragonitza simina astia sunt niste cretini cu programele lor scolare; in loc sa le simplifice le-au complicat. Eu stiu ca sunt mai destepti copiii din ziua de azi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le mancam toata copilaria cu invatatura. |
Perfect de accord cu voi. Le baga o gramada in cap si la sfarsit constata ca tot nu stiu nimic. Copii ar trebui indreptati spre ce au abilitati. Binenteles trebuie pus accentul pe romana si mate, dar nici sa rupa culegerile nu e o solutie.
Taote aceste lucruri se intampla, pt ca in invataant sunt o gramada de profesori comunisti, gata de pensionare si numai aia fac programe. Nu le da prin cap sa se uite si in ograda altor tari s a vada cum fac aia, sau sa bage si tineret cu viziuni noi. La noi e important sa scrie mult, comunicarea ramane pe ultimul loc.
Ma bucur ca nu preadu dupa curriculum romanesc. O gramada de paperwork inutila si metode comuniste la greu.
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Neatza! Poftiti la potoale si beute ca odata in viata face puiul mic 6 lunisoare!
Incerc sa savurez ultima zi de alaptat exclusiv.. De maine marea D, sa vad cum reusesc eu sa mulg aia 50 de ml de lapte ptr cereale, ca mandra mea suge la 2 ore...
Dar ma declar multumita si cu 30 de ml.
Pupilici, azi am iar treaba, sedinta cu parintii la gradi (ptr serbarea de sfarsit de an) dar mai bag cate un ochi pe aici.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Niatza!
Deci aseara erati cu toatele in hora pe langa butoiSper astazi sa va mai descretiti fruntile, ashea e cu astia micii si maraitii..Zic io..
Ali, sper sa iti treaca repede repede toate bubitele, uff..si pe mine ma mai mananca petele astea de la maini, dar sunt doar 3 darmite tu cu tot corpul plin de bubisse..Ai habar de la ce ai facut?probabil de la ceva ce ai papat..
Despre constipatie spuneau fetele de Lass Baby ca ar merge bine, nu mai tin minte cine dadea, parca si Ancutza...
Lumi, ce face pisicuta? Spune-mi ca e mai bine, si ca a si uitat de plansetele de ieri!
Asadar Stephy, te pregatesti sa dispari de la orizont odata cu marea D???? Vin si te caut acasica la Sinaia/Brasov...
Diana, spor la pregatiri sa va iasa frumoasa petrecerea, sper ca faceti in alta parte decat acasa... Si mai lasa bre rufili alea, si tu si Simina, ..ca nu cred ca vine nimeni sa va faca controlu de is toate calcate..
Spun je, care nu calc decat camasile sotului si cateva camasute de ale mele si ale fetii... La capitolu asta, is maestra la atarnat pe sarme, sa fie cat mai netede si mai intinse, sa nu trebuiasca calcate deloc
Si sunt maestra si la impachetat si pus ordonat pe rafturi, sa nu trebuiasca calcate nici cand le scot din dulap
Crissa , brr mie mi-e urat tare sa raman singura peste noapte in casa..brrr..Urasc intunericul si singuratatea...Cand sunt singura pe acasa si e noapte stau mereu cu becuri aprinse peste tot
Ai reusit sa intinzi rufele?
Many , sa nu transmiti muciceii si lui Vladutzu
Apropo de vaccinuri, au aparut pana la urma si alea gratuite de la stat in stocuri??ca noi acusi tre sa sunam la pediatra sa vedem de au vaccinul ala de 6 luni sa il faca rechinasei..
Dana, Davidutzu e un ginerel frumu frumu frumu' tare!!..da sa stii ca v-am vazut..adicalea musiu gineric socializa cu o frumoasa cu buline
..Da nu comentez prea multe ca vreau un ginerica manierat si cu experienta..
Simina, las bre ciucalata la ore de alea tarzii...Nu de alta , da io pofticioasa nu aveam prin casa
Dragonitz, patenteaza mami expresia 'parerea mea pam pam'..Nu de alta da cu criza asta...face bine orice venit strans la ciorpacel
Beii...io tare sper sa nu ne haleasc nemernicii de la guvernare si din veniturile noastre...E drept ca io am doar 765ron pe luna indemnizatie..cat puii mei ar putea taia din o suma de asta mica..
Dar si ala un mil/doua face muuult...Darmite voi care ati muncit pe salarii bune, si v-ati luptat ani buni pt banutii aia, acu cand ii meritati...sa vi-i ia si pe astia..
Ava, ce frumos povestesti tu de gemenasi!! Adica stiai din burtica cine si cum va fi??nu isi schimbau locu intre ei, sa nu mai stii care e cel mai puturos si care e cel mai zglobiu??? Io pe perioada sarcinii, mai ales spre sfarsit am avut o rechinasa super cuminte in burtica..Dar nu prea se pupa comportamentul ei din burtica cu realitatea de acu...
Andreeee..frapucine, capucine??? am gatuuu uscatel uscatel, heeelp!!
Mea culpa..asear la catalog nu am strigat toate fetili, da stiu ele ca io ma gandesc si la ele la fel ca la toate
Natalia, nu poti vorbi cu MAMA NATURA si pt mine??nu de alta dar ar trebui sa munceasca ea mai mult si pt mine sa fiu si io gazeluta ca tine
Alinus, ft bine ca al tau flacau incepe sa socializeze ft bine cu linguritaa!! Ura de 3 ori uraa! Sa pape mult si sa creasca mare!
Dankutza, eu intradevar cand o sa bag rechinasa in cada noastra mare o sa cifuiesc mai multisor, ca io am o blestemata de candida..si imi e ca o dau si ei, daca nu is atenta..
Siii ... Teo mica si frumosa de Diana
Miruna de Mariaandrea
sa cresteti mari si frumoase printeselor!!
Di, te apuci si de dieta cumva???Ca io nu stiu ce tot mai astept... Saptamana asta am o nunta la una din prietenele mele bune..si io mi's cat o purcicuta
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata!
Vaccinat una bucata copil, care a plans atat la control cat si la intepat, dar si-a revenit in brate si a inceput sa "cante".
Cum ziceam am fost singura, n-am apucat s-o intreb nimic, am fost pe repede inainte, nu stiu cand am intrat si cand am iesit
So... am retinut doar 69 cm si 7,600 kg, de ce nu sta inca singur in fund?, sa-i dau iar calciu cu vit c si sa ii pun zeama de lamaie in supa/morcov fiert daca nu ii place dulce si sa introduc carnea peste 2 zile...
acu' sa strangem din fund sa n-avem reactii adverse Teo pui de Diana
Miruna pui de Mariaandreai
pupilici tuturor
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
nu mai stiu unde ramasesem aseara... creierii mei sunt varza... banuiesc ca ati citit si voi la discutii generale vestile proaste http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7256924-vass-consiliera-premierului-emil-boc-discuta-reducerea-alocatiei-pentru-mame-cel-mai-probabil-scadea-procentul-85.htm
asta-i tara in care traim... si ne asteapta vremuri greeeele...
simt c-o iau pe campii, astia mici s-au constipat groaznic de la legume... saracul Emi s-a trezit la 5 cu o durere de burtica si s-a chinuit mai bine de o ora sa faca kk... numai pietricele, plangea el , plangeam si eu de mila lui, saracutul... a adormit in final suspinand cu un supozitor care ulterior l-a scos intreg ??? si a facut iar pietricele cu mucus, ce Dumnezeu o fi asta, sa ma duc cu el la doctor????
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
laurairina13 spune:
Lyly, hai ca scapa Alexutu de urmari negative de la vaccin!! Si zici ca si tie ti-a scos ochii de ce nu sta cupilu in fundulet???
Si am intrat sa dau feedbacku meu vis-a-vis de experimentu Pasteur cu branzica din laptic Milli de 3.5%:
dintr-un borcan tinut 3 zile cap coada la cald, descoperit mi-a iesit atata branzica, vreau sa spun ca abia s-a prins putin laptele , nu s-a inchegat cand l-am pus pe aragaz, sa se separe asa vizibil branzica de zer, cum stiam ca se face lapticu de la vacuta lu bunica mea de la tara..Din punctu asta de vedere am ramas putin dezamagita..ma asteptam sa se inchege mai bine..In fine..am scurs-o bine bine intr-un tifon dublu , ca altfel nu mai ramanea nimic, asa de fina a iesit branzica, e un fel de branzica dietetica , cum am papat din comert ..
Una peste alta, is multumita cat de cat..dar nu complet.. Nah..ca v-am zis povestea branzicii..
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Concluzie, e mai bun lapticu de tara dintr-o sursa sigura pt branzica de casa facuta fara nici un adaos..Dar daca vreti o branzica dietetica si mai putintica..iese si din lapte pasteurizat, dar nu uht, de 3.5%grasime..
Ava, acu te citeam..ce se chinuie EmiSuna pediatra si intreab-o ce sa faci..Daca zice ea ca ar fi cazu sa te duci la cabinet bine, de nu poate scapi doar cu sfaturi prin telefon.
Chiar aacum am schimbat si eu rechinasa si a facut un kk de om mare, taricel..brrNu s-a chinuit prea tare, dar daca mai continui cu piure de morcov si banana pasata, ca doar astea binevoieste sa le haleasca, o sa faca si la mine bilute tari
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
of Doamne, nu ma mai pot gandi la nimic de cand cu stirile astea. ma bucuram ieri cand am vazut ca nu se leaga de indemnizatiile pt. mame, iar azi o dau intoarsa...
plus ca toti din familia mea sunt ori bugetari, ori pensionari...
ne asteapta vremuri grele fetelor, ce ne facem?
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
laurairina13 spune:
Si mai zic o vb si ma car la impins carutu pe afar'
De cand am inceput D. fiimea e mereu iritata la curulet!! Cum o dau cu Nidoflor se mai trece roseata, cum nu o dau si o dau doar cu crema petrini iar e rosie ca focu..E bine sa folosesc Nidofluorul asa des?eu cred ca nu...Daca nu ..cu ce sa o mai dau sa nu se irite in halu asta, ca e clar ca e de la papica diversificata..Si cum nu mananca decat mar/banana/para si putina supica/pure de morcovete cu putine albituri..ce naiba sa ii scot sa nu se mai irite??Ca si asa nu mananca multe ..ce sa elimin?
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
neatza si de la noi...faceti loc, faceti loc! mai vine o mamica gata sa o ia razna...maimutica mea a plans ieri toata ziua...de fapt nu a plans, a urlat! ... greu tare cu dintii astia, se vad sub gingiute gata gata sa sparga...AMANDOI INCISIVII ...i-am dat 2 ml de Nurofen aseara ca sa se opreasca din plans si sa poata dormi...si a functionat, a dormit binisor chiar
in rest, papam bine, foarte bine... chiar si legumele (multumesc many pt pontul cu LP ) ...as vrea sa-i introduc usor si carnita
Cuscri gata minivacanta... asa am zis si eu ca ajung acasa si sar pe forum , dar uite ca norica ta e cam urlacioasa si nu ma lasa nici sa respir...plange si nu se linisteste la nimeni altcineva decat la mine...vrea numai in brate si sotul ma cearta ca o invat asa...sper sa treaca si perioada asta...mama lor de dinti ca imi streseaza cupilul
sotul a inceput munca, e foarte incantat, isi face programul singur si e bine ca daca am nevoie de el poate veni pe-acasa...oricum nu mai e asa stresat cum era si nu mai vine noaptea acasa
ti-am spus ca asa m-am bucurat cand am citit ca manuta ta e bine...de-acum recuperarea e mai usoara...greul a trecut fratiorii iubareti si mamica optimista iar
Licuriciule acas' la Chiatra atmosfera e de vis...la propriu! ... s-a mutat cumnata'mea cu copii cu tot si e o linisteeeee...eu nu mai sunt stresata...soacra'mea mai sta cu Sabina si se bucura de ea (inainte nu o vedea cu zilele desi stateam in aceeasi casa)... sper sa fie bine pana reusim noi sa ne mutam (cred ca in iunie)
a vazut tati rechinasa care se balangane si a pus-o si pe fii'sa in 4 labe doar doar o face si ea la fel ...bineinteles ca la noi nu e momentul si Sabina a intins mainile ca avionul si a pus nasucul in cersaf
pupam fetele de la mare care insenineaza atmosfera pe la noi...
Lumi
piciorusul lui Annabelle...doamne prin ce dureri mai trebuie sa treaca si ei saracutii...oricum de-acum luati o pauza pana la 1 anisor cu vaccinul...spor maxim la noua diversificare
Krelia am vizionat pozici cu Albastrel si am descoperit ca mami are ceva ascuns sub maneca de la tricou...ia zi ce semnifica tatuajul ala? ... acu' daca te-am prins te-am prins tre' sa spui tot
Diana la multe lunite Teodorei, sa creasca mare si sanatoasa si sa-i imbrace rochitele de printesa ale Timeei
la multe lunite si Mirunei de Mariaandreai
aaaa...Licuriciule ia ca si eu mi's curioasa cu jocul de cifre si am descoperit asa: Sabina nascuta 3.11
mami nascuta 29.12 => 2+9=11 , 1+2=3
Dankutza imi pare tare rau pt ce s-a intamplat cu parintii tai si pt urmarile acelei intamplari...ii cred saracii ca nu mai au curaj sa iasa din casa...offf...doar timpul o sa vindece trauma asta
am vazut filmuletul de la botez...Cezara este o frumusete de fetita
Many si sanatate multa !
am vazut si doi gemeni frumosi si vorbareti de Ava...ce fain cum se descopera ei unul pe celalalt si cum socializeaza
Dragonitza repede repede cere dreptul de autor ca uite ce vorba faina ai scos
Dana.n Davidutul e superb si nu te mai necaji ca vor trece si perioadele astea de chinuiala...daca te consoleaza cu ceva sa stii ca toate trecem la un moment dat prin situatii de genul ala , fac parte din frumusetea de a fi mamica
mai am mult de recuperat, multe fete de pupat, dar s-a trezit mandruta si trebuie sa papam fructele
de-acum sunt acasa si daca ma lasa Sabina voi fi mai activa...pup toate fetele, fara exceptie
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!