Prietene la bine si la greu - 12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crissa13,cand am vazut-o plangand intr-asa un hal,nu mai eram buna de nimic,am inceput sa plang si eu....si sa-i cant melodiile care o fac sa rada,de obicei,am facut tot soiul de zgomote,m-am maimutarit etc...e greu sa zambesti cand iti plange inima...

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Lumi, pup piciorus de fata frumoasa. Si David a reactionat urat dupa vaccin dar ce povestesti tu acolo ma sperie. Peste o saptamana avem si noi iar programare.
Many, Ali, Crissa, Licurici, multa sanatate fetelor.
Lylyana, sa treceti usor peste vaccin.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nu pot sa dorm asa ca am mai bagat un ochi pe aici.
Va multumesc ptr. pupici si ganduri bune.
Lumi imi inchipui ce este in sufletul tau. Pupam sa treaca buba.
Joi mergem si noi la vaccin, daca nu ia nimic de la mine pana atunci. Imi este groaza de moment.
Acum chiar ma bag la
NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu mananc ciocolata finetti cu lingurita....oare cate grame sa adaug la cantar???

Se pare ca azi a fost ziua fiarelor de calcat!!Eu le-am dovedit!! Pt prima data in ultimele 2 luni, nu mai am rufe necalcate

Lumi sa piciorusul printesei sa-i treaca durerea

Vorbeam cu surioara mai devreme pe mess si-mi spunea ca sapt trecuta a explodat de nervi cu nepotamiu si la pocnit pe ceafa , a fost pt prima data cand a dat in el in 10 ani, si cica a 1 ora dupa aia de ciuda ca l-a lovit. Si in seara asta iar erau suparati (temele sunt de vina) si cand i-am zis sa-i puna lui castile sa vb cu el a inceput saracutul sa planga ca nu al lasa la desene animate, mi-a rupt sufletul cand l-am auzit plangand.
Ai termina aia cu scoala....in clasa a 3-a si face deja verbe/timpuri/ anatomie(cu muschi si nervi), geografie cu forme de relief., geometrie (unghiuri)..etc

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Diana cred ca eu am fost cu pam-pam-ul... ma bucur ca v-a placut

ali picaturile pentru constipatie se numesc Duphalac.
Lumi ce rau imi pare ca o doare pe printesa ... hai ca poate cand se trezeste dimineata va fi mai bine.
simina astia sunt niste cretini cu programele lor scolare; in loc sa le simplifice le-au complicat. Eu stiu ca sunt mai destepti copiii din ziua de azi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le mancam toata copilaria cu invatatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,va pup pe toate si va doresc noapte buna!

Ma duc si eu la culcare,sa am energie maine pt cantecele,dansuri si maimutareli pt pisicuta mea.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

deci mai, sunt plina de nervi de cand am auzit stirea zilei, asta cu indemnizatia! tre' sa ma concentrez ca sa scriu ce voiam...

Lumi, cel din dreapta e Emi care acum este comunicativ, dar cateva luni dupa nastere a fost tare incruntat si sceptic... a trebuit munca de convingere sa isi dea seama ca a intrat intr-o familie iubitoare Dragos a fost zambitor cred ca din burtica, cand venea tata-su acasa de la munca vorbea cu el si mangaia burtica iar el se gudura tot... Emi majoritatea timpului dormea, ca uneori eram ingrozita ca nu-l simt ore intregi si intram in panica ca apoi sa-mi aplice o lovitura de picior si sa ma lamuresc ca e acolo... asa este si acum...
Foarte bine ca ai luat hotararea sa iei o pauza cu diversificarea, s-ar putea ca Annabelle sa isi reconsidere punctul de vedere vis-a-vis de asta... eu asa sper

Dozz, multumesc la fel!

revin ca se aude ceva in baby monitor...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara!
Ma intreb cine o fi furat timpul ca nu stiu cand zboara orele ,zilele etc etc.Of,of ...mai ,mai Cand om incepe si noi marea D ,mi-e clar ca nici nasul nu o sa mai apuc sa mi-l bag pe aici.

Fetelor va multumesc mult ,sunteti minunate ,stiam eu ca o sa va bucurati tare pentru mine .

Andre nu pot face prea multe miscari cu mana ,imi sta indoita din cot

cam la 90 de grade ,dar cu fizioterapie isi va da drumul incet incet.Pe Iustin am invatat demult sa il tin in brate cu o mana ,asa cate un pic macar.De durut nici nu zic ca mai ma doare ,la ce dureri am indurat ,acum e mizilic ce simt pe -acolo.
Iti zic inca o data ca ma bucur ca ai mancacioasa de fetita.Bravo!

Ralu looool ,ai fost totala cu asistentii pe post de anestezie ,dar sa stii ca asa e.
Ma bucur tare mult ca ai revenit la optimismul tau cu care ne-ai obisnuit .

Monis ai scris niste cuvinte tare frumoase ,bune de scos la imprimanta si lasate la vedere.Multumim.Tu ce faci?Le-ai recitit?Cum te simti? tare.
Mi-a placut mult ce a scris fata aia acolo ,din pacate cred ca multe din noi o sa avem de povestit cate un episod din asta.Uite Laurici a patit-o deja ,parca si Andre ne povestea ceva de genul asta.Of ,of...

Many dupa ce ca erai tristuta ,ai mai si racit.Haide fa-te bine ,draga mea ,fa-le vant la virusii aia!Tin pumnii sa nu se atinga de Vladut.Dar oare cum ai racit asa de rau?Sanatate multa !

Lumi fir-ar sa fie de vaccin ,imi pare rau ca aveti problemele astea de la el ,dar maine va fi bine ,ai sa vezi.Pup piciorusul sa treaca.
Ziceai ceva de farduri ,cosmeticale ,geluri de dus ,sampoane ?Am mai scris eu ca nu au ce cauta in calea Stefaniei.

Lyly tinem pumnii maine sa nu-l supere pe Alexutz vaccinul.
Mai ,eu stiam ca supa de carne nu e buna pt copil ,evident nu mai stiu exact de ce si ca se fierbe carnea separat.Poate mai intrebi medicul maine o data.

Ali de la ce oi fi facut urticaria aia?Sanatate ,sa treaca repede!

Dankutza amazoana a fost superba la botez ,ai o frumusete de fetita!Iar voi am vazut ca ati tocit bine talpile pantofilor.
Incet incet sper sa-si revina ai tai.Cu operatia ati mai aflat ceva?
sa ai mare spor in tot ce trebuie sa faci.

Licurici esti fenomenala!Nu mai pot dupa umorul tau .
Rechinasa vrea sa ia casa la control ,e clar ... si ce joc misto de cifre aveti voi cu zilele de nastere...fain!
Sper sa-ti treaca de tot petele alea sa nu mai ai mintea incarcata si cu asta.
La catalogul strigat de tine o mai adaug pe Lauradi.Unde esti fata frumoasa?Stiu ,stiu ,timpul ...adica sper ca sunteti bine

Mihamora ma bucur ca ne scrii de la mare ,de la soare.Ce fain e parcul de pe plaja ,ce faini sunt baietii tai .
Curand aniversati puiul mare .Chiar, vad ca nu esti in listuta .Poate te trece Dozz daca se descurca ,daca nu poate o face cine deschide un nou capitol.

Dana frumosi mai sunteti ,iar David pare mare ,mare asa cam de un an.E lungut sau doar mie mi se pare?
Mi-ar placea sa te vad si in pozele de la nunta ,sunt sigura ca ai fost o nasa frumoasa foc si eleganta.
Sa stii ca toate trecem la un moment dat prin ce ai descris tu ,dar e o etapa .Iti zic asta ca sa nu te gandesti ca faci ceva gresit nemaiavand timp de nimic in afara de Davidut.

Diana esti in pregatiri ,asa-i?Cheful cand e?Weekendul asta?Sa ai spor!

Lalu asa de rau e Ari cu dermatita?Ea are pielea uscata sau si eczeme (scuze daca ai mai povestit si eu nu am retinut)?

Monica daaa ,vrem povesti si poze din Georgia.Voi cat ramaneti acolo?

Cuscri gata minivacanta la Iasi .Acu ,pe forum cu tine si povesteste-ne de voi.A inceput serviciul sotul tau?Ce mai face nora mea mancacioasa?

Crissa bravo ca a trecut spatele

Strumfy e bine ca ti-ai mai revenit ,de mine sa fii fresh ,da?Mamaaaaa,mancare mestecata in secolul asta ...Doamneeee...

Natalia eu bucuroasa iti dau vreo 2 kile de la mine sa le asezi unde si cum vrei tu .Ce zici ,te bagi?

K ia zi ce tatuaj ai dumneata pe manussa?
Ce fain e Albastrel ,mor dupa el ...sper sa te lase mai mult pe forum.

Lavi ce parinti tu ,sa lase copilu in masina si ei sa chefuiasca.Nici nu vreau sa-mi imaginez ce i se putea intampla si nici sa ma gandesc cat de curand vor repeta isprava.

Lili povesteste-ne despre casuta.Mai e mult pana va mutati?E in Buc sau pe langa? tare sa treaca oboseala.

Simi a crescut asa de mare delicioasa ta si e asa de scumpa cum rade ea in aproape toate pozele.Imi aduc aminte cand ziceai ca sotul tau nu putea sa-i dea biberonul pt ca radea .Asa face cateodata si Iustin ,se uita in ochii mei cand suge iar cand ma uit la el incepe sa rada

Dozz apar doua capitole active pana cand il inchid moderatorii pe cel full.

Alinus ce fain ca-i place lingurita Albastrelului tau.

Mitzi ia zi cu ce te mai face motanelul.Ura pt coltisor!

Ava m-am topit dupa baietii tai si bravo pt mutare ,sper sa le placa si sa va fie bine asa.

Coque e tare fain tarcul ,dar poate gasesti mai mare .De fapt gardulet in genul ala au multe locuri de joaca ,poate gaseseti asa ,sa iei cat de mare vrei tu.
Uff ,ce nasol cu constipatia asta ...sper sa se regleze repede tranzitul Capisonelului.

gata ,fug in patucul meu neconjugal ,pup fetele toate.
noapte buna!

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

niatza...

....de la mine pt voi....

fetili, merg sa recuperez din urma si revin....poate va treziti si voi!

[center][b]
LMA
TEODORA DE DIANAR

SI MIRUNA DE MARIAANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Neata si de la mine!

Stephy Deocamdata cu mama suntem in stand by. Nu am dus-o la dr. A fost dr foarte ocupat cu multe operatii. Medicinele mele care o panseaza si o controleaza in fiecare seara, zic ca ar arata mai bine oeratia in urma curei de antibiotic. Are fundul facut ciur. Sora-mea foloseste Bioptronul ca sa o ajute sa se vindece mai bine. Nu mai simte intepaturi. La un moment dat simitea ca un ac in cap. Posibil sa fi fost scraba aia de fir care nu statea unde trebuie. Acum nu mai simte firul si nici nu mai zeia o pauzaste. Se pare ca nici nu mai are durerile de cap pe care le avea inainte. Sora-mea zice ca o minte de frica sa nu mai faca o operatie. Dar oricum, coaja arata mai bine. Cred ca a inceput sa se faca calus si sa se lipeasca capacul. Ia Alpha D3, ca are si un inceput de osteoporoza. Deci, speram sa nu ma fie nevoie de inca o operatie.

Lumi ce spui tu acolo ma sperie. Nu stiu cum as fi reactinat in locul tau. Cand a cazut de pe canapea, am facut o criza de plans de nu ma puteam potoli. Ea era bine, insa eu...

Ca tot ati scris de vaccin, azi ma duc si eu la dr sa facem vaccinul de 4 luni, la 5 luni. Mi-e frica de reactii adverse. Sper s atrecem ca data trecuta doar cu un pic de febra. Azi o masor si o cantaresc. Am niste emotii...

Vreau sa intreb pe fetele care isi spala copii in cada. Inainte de face baita strumfului, Cif-uiti sau Domestos-iti cada? Eu ma gandesc ca in cada fac si eu si tati dus, parca as da o mana de cif pe acolo.

Referitor la indemnizatii, cred ca au pus ochii pe ele pt ca nu prea au cum sa umble la alocatii. Alea sunt un drept constitutional al copilui. Nu au cum sa o dea diferentiat. Doar exista Drepturile Copilui. In schimb cu indemnizatiile, se poate umbla mai usor la ele si castiga mai mult din ele. Parerea mea!

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput