Nazdravani de prin 2003 *2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Laura, cum ziceam subiectul trecut, cine se regaseste aici si se simte bine, e binevenit. asa ca, bun venit

iuliana, las mai ca am contamintat fetele cu lenea noastra la scris.. in schimb pe noi sa nu ne deoache cineva, da' ne-am virusat primavara asta...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

salutare. Sunt si eu o mamica ratacita a unui baiat nascut in nov. 2003. Sper sa fi nimerit locul potrivit. Nu vad nici o mamica din grupul nostru. Mai caut.

Bine ai revenit ciuf! Unde ai disparut? Sunteti bine? Ce fac copiii?

Avem subiect comun acum, suntem 14 fete:
irinuca
iuliana
danat
cristinamh
l_carmen2003
mihaela_s
liliana csaki
vikinga
buli
paula2003
ankalaura
Sasha.p
printesika

Bun venit Laura B!

Nu v-am abandonat mey... Doar busy. Joi termin si eu cu examenele si ma mai eliberez.

Aici a venit dintr-o data vara, daca sapt. trecuta eram cu cizme si geaca, akum am trecut direct la bikini si e un boom asa de verdeata, pomi infloriti...

A mea daughter termina vinerea viitoare preschoolul (28.05) si o sa primeasca diploma :)

...dar ati scris ceva, nu gluma pup.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Laura, bine te-am regasit aici. Spor la scris!!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc de primire! Wow, dar ce repede ati raspuns

Cred ca mai intai voi avea de citit putin in urma, sa va cunosc mai bine, sa-mi "fac temele". Dar incep si eu usurel, cu o scurta prezentare…

Am doua fetite: Diana 7 ani si 2 luni si Sophia 6 luni si cateva zile. Acum sunt in concediu de crestere copil, dar din noiembrie (ce repede zboara timpul asta) va trebui sa ma intorc la munca.
Diana e in clasa 1 si merge bine cu matematica si stiintele; ne luptam inca cu citirea, scrierea si… “ascultarea”. Ultimele ei pasiuni: Pokemon si Dinosaur King (filme de desene animate) si Jumpstart (joc pe calculator).

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Nu v-am abandonat, eu va citesc in fiecare zi cu drag, dar aveti o viteza...
Bine-ati venit Laura B si ciuf! Wow, Laura, nu stiam ca mai ai o fetita, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.
Cristina, dl. varicela era vaccinat? cu facutul banilor din orice parca e frate cu fiica-mea mare, pentru ea totul are in final un echivalent in bani, si-i o zgarcita!!! dar doar cu banii ei, si-i tine in portofel si-i mai numara din cand in cand.
Ai mei n-au facut varicela, sunt vaccinati amandoi si probabil ca si asta i-a ajutat, de fapt n-au facut nici o boala a copilariei. Eu tin minte ca le-am facut pe toate, imi amintesc, probabil ca eram marisoara, cum stateam in casa si ma uitam pe geam ca n-aveam voie sa ies cand am avut pojar, varicela, oreion.
Noi ne luptam cu scoala si gradinita pe ultima suta. Maine in Bucuresti va fi nebunie si nu stiu cum vom ajunge, se anunta mare demonstratie in P-ta Victoriei si drumurile noastre trec pe-acolo. De la scoala le-a zis ca daca n-ajung, asta e, au fise sa lucreze acasa. La gradi nu ne-au zis nimic. David pleaca saptamana urmatoare in tabara cu grupa lui, e tabara de pregatire la germana, pe 11 iunie termina iar pe 14 incepe testarea la Goethe, sa ne tineti pumnii.
Yael, la noi a trecut vara si-a venit toamna, dupa ce-a fost cald si bine acum e frig si umezeala, brrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

liliana, era vaccinat. a facut o forma usoara, dar multe si mici...
si suntem aproape gata. vineri cred ca ma duc cu el a doctor, dupa aviz. nici nu-mi vine sa cred ca mai are apoi nici doua saptamani de gradinita!! ultimele zile...

pe 2 avem serbarea, si apoi nu-l mai duc. sunt curioasa de ce ne-a cerut de la scoala fisa medicala de la gradi... or avea si aici cabinet medical, sa stea cu ochii pe ei?

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie la Expozitia de Talente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

huh, Matei taman ce-a facut o enteroviroza, azi e adoua zi si e cam dificil.
nu maninca morcov fiert, nici orez si nu bea ceai de menta. eu habar n-am cind ar tb sa-i treaca cit de cit. ieri doctorita zicea ca daca azi e mai bine sa mai diversific mincarea. dar nu mi se pare mai bine :(

Iuliana, ce bine ca fetita ta maninca vegetale, Matei maninca doar morcovi cruzi, mere, si poate banane. bea suc de portocale si cam atit :(
inca n-am descoperit cum sa-l fac sa manince, il mai intreb uneori, el refuza si gata. nu-mi vine sa-l fortez sau sa insist exagerat, ma gindesc poate se da pe brazda singur.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Ma bucur ca ati inceput sa mai scrieti

Ciuf si LauraB bine ati venit, sa va traiasca copilasii, si speram sa va simtiti bine pe aici

Iuliana de unde si pina unde pat pe apa, ca eu sunt cu suprafetele stabile si ce ciudat, sa ma visezi pe mine, adica nu avem multe contacte ca sa zici ca ti-am ramas in minte cu ceva... oricum, vroiam sa te intreb, nu ti-a intrat rau apa in gura la umflat???
Si ce citesc despre Emma si Diana, ma complexeaza si pe mine, auzi tu deja indragostite de carti, matematica, pfuaaa sunt tari
Iar tie, felicitari mami pt examene, nici nu ma gandeam ca nu treci usor

Lilianacsaki nu stiam ca David face germana? Wow! Asta cred ca e f bine pt el. De ce v-ati indreptat catre asta, traind in Ro?..intreb si eu

Cristina ma bucur ca Andrei e deja mult mai bine, deci o sa poata merge fara doar si poate la gradi curand!

Buli sanatate lui Matei. E greu cu burtica bolnavioara. Pe mine aici dr-itza m-a sfatuit ca, in afara de regimul asta clasic pt enteroviroze, sa-i dau prafuri din acelea pt restabilirea florei digestive, si am observat ca prafurile ajuta cel mai mult! Sanatate!
Apropos, ca vroiam sa te intreb mai demult, de la id-ul tau vazand, lucrezi in PR?

Sasha votat de mai multe Irisuca!

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dana, nu, insa sotul zice ca is pr-ul familiei
asta-i porecla pe care mi-a dat-o el :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buli, incearca cu suc de afine(daca nu gasesti cat de cat natural, fa-l tu acasa!) iti spun cu mana pe inima ca face minuni. Probat la noi in familie, dar mai scriam eu ca e recomandat de medici aici.

ciuf si Laura B bine ati venit!

yael, asa e si la noi, chiar vara as putea spune(aici cand temperatura urca peste 16 grade se considera vara si de cateva zile avem 19-20.

Ca sa vedeti un paradox...ieri la Haparanda(e sus in Golful Botnic, la granita dintre Suedia si Finlanda) erau 26 de grade! Iar in Tenerife 22.

Mie perioada asta din an imi place cel mai mult...deja la ora 22.30 e inca seara. Ieri la 22 Silvia nu voia sa mearga la culcare, ca "mama, tu nu vezi ca inca e seara, cum sa ma culc?" Yael, voi sunteti mai in nord, cred ca e si mai fain!

Azi sunt libera, aveam zi de invatat dar cum am terminat cursul ma "lafaiesc" . Deja soarele e sus pe cer de la 4.30, am ganduri de gradinarit azi, am cumparat vreo 20 de flori sa fac frumos in gradina de flori. si o zi frumoasa la toata lumea.

Ah, da...ca vb de scoli...Silvia termina in 15 iunie, abia asteapta sa termine cu clasa zero, vrea si ea in clasa intai sa "invete ceva" . Acum au o agenda foarte incarcata la scoala, am scris mai acum cateva zile pe blog...e perioada cea mai faina si la scoala, cand au o droaie de activitati. Gata, am fugit!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput