Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Iar am disparut fara explicatii, asa mi se intampla in fiecare weekend cand e sotul acasa, mi se pare atat de scurt timpul petrecut cu el, incat nu ma mai pot rupe sa fac si altceva decat sa stau cu baietii mei!

Deci, nu am citit evident nimic din urma, insa am restante:

Miremia, sunt o ****, nu te-am sunat, sper sa ca nu te-am incurcat. Da-mi te rog pe PM un cont IBAN si un nume sa iti transfer maine la prima ora banutii pentru colac, sa nu te incurc si mai tare pana ajung eu sa il iau, si inca o data SCUZE!!!

Happyella, sa stii ca si eu m-am tot uitat dupa tine ieri prin parc cand eram cu sotul, si am identificat un landou gri cu portocaliu cu o dulceata in el. Aveti cumva agatat de landou un carusel cu ceva figurine? Avand in vedere ca luni-miercuri am program (nu mai spun de care ca bine a facut Cristies ca mi-a atras atentia ), cred ca dupa ora 6 incolo ies cu Andrei, e prea tarziu pentru voi?

Din categoria "Ajutati un neuron stingher": am cumparat suzeta de la NUK ortodontica (sper ca am scris bine ), anti colici bla-bla... si are undeva o gaura de respira strumful prin ea, deci nu e etansa!!!! E OK asa?

Si acum ma duc sa ma uit ce si cum cu intalnirea, ca sunt tare curioasa

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

ayanna daca iti e la indemana si ai timp poti sa imi trimiti pm cu orice inf
multumesc mult

de acum voi putea sa intru mai des (sper) ca 1 saptamana nu am avut net si am intrat de la cumnata mea

si Miruna pare sa fi descoperit ce bun e laptele din bibe in conditiile in care am lapte sa mai hranesc un copil
si mi-e ciuda de mor
dar prefer sa ii dau si asa numai sa manance
doar ca visam sa o alaptez exclusiv la san pana la 6 luni si dupa aceea cat o mai fi pt ca la ce imunitate are ea acum dupa atata antibiotic....

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna fetele mele dragi! Sa inteleg ca a fost intalnirea eu speram sa o amanati din cauza de ploaie . Noi nu am putut ajunge ca ieri am avut botezul si azi au venit nasii si rudele la spalatul fetitei...adik am gatit si spalat pt 11, am crezut ca o sa mor...dar AM INFRANT!!!

Asadar am copil crestin, spalat de nasa si naclait in ulei de masline (cica mir...), scuze eu nu prea cred ca chestiile astea, ma rog important e ca nu a chinuit-o, Irina a stat cumintica si apoi i-a tratat cu somn .

Patanii de la botez: Irina s-a imbatat de-a binelea, serios, ca a dormit 5 ore dupa ce am venit de la biserica, s-a trezit sa manance si a adormit din nou pt inca 4 . Nu mai pupa vin pana la 18 ani!

Nu stiu de la ce, dar nu a facut caca de 48 h. I-am bagat termometru, apoi supozitor cu glicerina...iaca nika...si vaand asa am mancat jumatate pahar de miere cu apa (eu). Urmarile: eu dezastru am crezut ca fac indigestie, am facut diaree cu stare de voma, iar pitica niste crize de colici de 30 min de am zis ca moare
Cam cu asta ne laudam. O sa punem poze cand o sa le vad si eu ca nici asta nu am apucat sa vad...cele profi vin in 2 sapt

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Catalutza sa ii fie de bine Irinei! Asteptam poze.

Sa fac si eu rezumatul zilei de azi. La 5 dimineata explozie de kk, la 12 explozie f nasoala de kk, la 4 inca una, la 8 inca una, la 9;30 degete pe gat...voma cu jet....schimbat body, pantalon, pilota patut.

I-am zis sa fie atenta cu randul asta de haine ca nu mai pupa altul pana maine.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Miki_mika stiu ca tu ai avut lumanare din aia sculptata pt botez .. ce ornament i-ati pus? Poti sa-mi arati si mie o poza? Ca vreau si eu sa dau comanda si nu stiu ce flori sa-i pun

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

INTRU INAINTE SA MA CULC...ASTA DACA nu mai face jiji o trezire..sa "ma laud" cu prima lui cazatura. nu stiu cum dar a aterizat din leganutz...of...cand l-am auzand urland mi-a stat inima...e intreg la un ochi deasupra are o dunga rosie, sper sa nu se invineteasca...

tasu nu era acasa dar cand a aflat....uuuuuuuuuuuuu....e panicos rau...gata ca tre sa-i luyam tarc sa-l invayam acolo ca de acum o sa cada si din pat ( e cam incalt cel unde doarme el)...etc...

slava domnului ca e ok...cand stiu ce ne asteapta...k va trebui sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie....

o seara buna fetili

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

cu ce ne mai laudam noi astazi - ne-am luptat cu tzatza toata ziua, l-am alaptat fortat... are perioade din astea, 1 zi din 3-4, in rest dormit si chiuit, gata cu linistea din casa, acum avem un mic papagal care chiuie non-stop (mai putin cand doarme)...
Nu am mers la intalnire pentru ca: 1)prea complicat sa schimb vreo 3 mijloace de transport, n-am mai facut-o pana acum; 2)in contact cu straini se pune pe plans de nu stiu pe unde sa scot camasa si pe unde sa fugim, eu imi suport copilul, altii poate nu au urechile atat de dezvoltate... si o alta descoperire de care n-am fost constienta (ziceam ca am numai o burticica acolo, nimic serios)- sunt dubla fata de "inainte".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Decenuela imi pare rau pt cazatura, bine ca ati scapat relativ usor.

Ruxita si ai nostri bebei plang, kg in plus detin si unele dintre noi (a se citi...eu), doar partea cu transportul ramane in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Catalutza sa ii fie de bine Irinei! Asteptam poze.

Sa fac si eu rezumatul zilei de azi. La 5 dimineata explozie de kk, la 12 explozie f nasoala de kk, la 4 inca una, la 8 inca una, la 9;30 degete pe gat...voma cu jet....schimbat body, pantalon, pilota patut.

I-am zis sa fie atenta cu randul asta de haine ca nu mai pupa altul pana maine.

Mama, cred ca ma urcam pe pereti! Bravo ca incerci sa impui o minima disciplina de la varste fragede!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Noapte buna Decenuela! Si linistita! Pup jiji sa treaca buba!

Miremia, 1 iunie suna f bine!! Am sanse mai amri sa vin atunci!

Dastefa, pai poti s-o alaptezi exclusiv dar din bibe.Asta e! Plateea rezista eroic.Ea se mulge de la inceput si-i da din bibe! Miruna trebuie sa pape laptele tau ca sa recupereze imunitatea.Pupam mititica! Si mamica!
Vroiam sa-ti mai spun ca Iuria a fost constipata si maraita 2 zile si nu a ami zambit si vb cu mine ca in zilele bune.Si m-am gandit la tine.Vezi ce mult conteaza o suferinta! Deci, ai rabdare cu mirunica, petrece timp cu ea, vorbeste-i mult, canta-i, arata-i jucarii!

Catalutza, sa va fie de bine!

Alecsa, cand faceti botezul?

Mergi la inceput