Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
cristies spune:
Rox_y, depinde de la judet la judet. Eu stiu doua judete unde vine cam in 4 luni...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Mi-am adus aminte LOOOL, Lorex, ai toate sansele sa fii cea mai buna prietena a fiicei tale!!!!
_
Cresc
cristies spune:
Si eu tot dupa balaceala il spal. M-am gandit sa-l pun in cadita lui pe suport, dar e mult prea complicat si baia cam micutza... asa ca tot in cada mare se desfasoara actiunea.
_
Cresc
cristies spune:
Fi-miu a adormit pe perna de alaptat. Mai incerc o data aspiratul, sper sa nu comit ceva...
_
Cresc
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
in 5 martie
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Fi-miu a adormit pe perna de alaptat. Mai incerc o data aspiratul, sper sa nu comit ceva... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Eu nu l-as aspita in timp ce doarme.
Pai daca sunteti ok cu data de 1 iunie sa o puna cineva pe prima pagina. Eu tre sa fac dus, sa ma mulg, sa mananc daca am timp si sa fug la scoala.
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu nu l-as aspita in timp ce doarme. Pai daca sunteti ok cu data de 1 iunie sa o puna cineva pe prima pagina. Eu tre sa fac dus, sa ma mulg, sa mananc daca am timp si sa fug la scoala. Mirela fericita de Mara Ioana |
Fugi furnicutzo!!!! De trecut trec eu pe prima pagina dar locatia? Ca se vorbea de Moghioros... Si s-a trezit...
_
Cresc
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Fi-miu a adormit pe perna de alaptat. Mai incerc o data aspiratul, sper sa nu comit ceva... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
te rog nu-l aspira in timp ce doarme...
lasa-l sa stea linistit.
prinde un moment cand e jucaus si pregateste-ti dinaninte ustensilele
eu deobicei o fac dimineata ca e mai linistita si nu se agita
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
Nik0le spune:
Da, da, cristies, 1 iunie in Moghioros e perfect, la ce ora vreti voi! Mai stiu inca 5 mamici care ma sustin (xela, happyella, ratusca, haircut si evyme).
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Crosetez de dimineata la un mesaj, mai am nitel de recuperat si sper sa apuc sa-l postez azi...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)