Spre Delta... informatii, va rog:P

Spre Delta... informatii, va rog:P | Autor: luny

Link direct la acest mesaj

In a doua jumatate a lui iunie, planific o escapada de cateva zile in Delta, cu sotul din dotare El e pasionat de pescuit, eu de plaja, soare, si amandoi vrem sa vedem frumusetile naturale ale zonei, insa nu am fost in partea aia deloc, nu cunoastem drum, localitati, preturi, cazare, nimic..
Ce ne-am dori: sa mergem cu masina cat mai in inima Deltei, insa nu vrem sa trecem cu bacul si sa lasam masina in vreo parcare, deci pana unde se poate ajunge, acolo sa ne si cazam.. Nu ne deranjeaza nici sa instalam cortul cel nou achizitionat de sot pt la pescuit, si la fel de mult ne-ar placea sa ne cazam/campam la localnici, nu mergem sa cautam fite, deci hoteluri/pensiuni cu preturi mari nu-s de interes... vrem sa savuram natura si sa simtitm spiritul locului din toate punctele de vedere.
Asa ca va rugam sa ne povestiti experientele voastre, locurile pe care le-ati vizitat, pe unde v-ati cazat si ce preturi sunt in general, ce recomandati si ce NU v-a placut.. apreciez cat mai multe detalii legate de 'must see/taste/do' in Delta

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

In locurile in care se ajunge cu masina nu e chiar Delta, nu o sa vedeti mare lucru. Noi am fost la Gura Portitei si prin imprejurimi (ne-a dus un localnic cu barca), am stat intr-un sat (jurilovca) in niste case traditionale aranjate de un neamt. Una peste alta a fost dragut, dar nu a semanat cu ce mi-am imaginat eu si cu ce am vazut in pozele din Sf Gheorghe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

singurul traseu fara bac,depinde de unde esti,este prin HARSOVA.de exemplu daca esti din Bucuresti:Slobozia,Harsova,Tulcea.Drumul s-a asfaltatat pana la DUNAVATUL DE JOS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Multumesc, fetelor!
tot de Dunavatul de Jos am mai auzit si eu..
insa nimeni nu stie sa-mi spuna nimic de zona aia, n-a fost nimeni?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu zic sa lasi masina intr-o parcare si sa mergeti "mai adinc in delta"
e pacat sa ajungi asa aproape si sa ratezi ce-i mai frumos.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cu masina puteti ajunge pana la Dunavat sau pana la Murighiol. Noi mergem de obicei la Crisan, lasam masina in Murighiol si de acolo ne iau cu o salupa rapida. Asa cum a mai spus cineva inainte, e pacat sa ajungi acolo si sa nu mergeti cat mai in "inima" Deltei. De ex in Tulcea e parcare pazita, toata lumea lasa masina acolo cu zilele si nu se intampla nimic, si crede-ma ca-s tot felul de masini care mai de care mai fitzoase

Uite noi anul trecut am fost aici http://www.hotelegreta.ro/ro/index1.html Super frumos...baietii au pescuit si noi fetele am stat la plaja, la piscina...mancarea e super, cazarea la fel.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput