Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 19
brunadria spune:
lumi, felicitari!!!! sa ti traiasca bebelinele si sa fiti fericiti! visul tau s a implinit! bravo!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
luminita42 spune:
Fetele bine v-am gasit!
M-am intors de la bucuresti sambata, totul a fost bine si frumos.
Fata mea mai are inca de trecut doua examene cel de licenta si sustinerea tezei, cu toate ca ceremonia de absolvire cu robe si tot tacamul s-a tinut vinerea trecuta, in amfiteatrul de la facultatea de drept. a fost impresionant si ma bucur ca am fost acolo.
Fetelor v-am citit si am vazut ca sunteti triste..Codra , Violeta , Adria si chiar Alinuta care este asa de tinerica...Imi pare asa de rau, dar eu cred ca e bine ca sunteti realiste. Eu zic ca atunci cand veti atinge punctul in care va veti impaca cu ceea ce ne da D-zeu, se va intampla si minunea! Doamne ajuta pentru toate fetele!
Va pup pe toate si tin pumnii fetelor care asteapta beta, Mona si Alinuta!!!
Felicitari si aici lui Lumy!!!
...si Mirelei care duce mai departe 'stindardul' cu gemenasii!!!
luminita42 spune:
Fetelor,
mai vroiam sa va spun ca am fost la eco azi aici in Olanda. Eram programata dinainte de a pleca in Ro.
S-a vazut o faptura mititica, care dadea de zor din maini si picioare..Facusem si un eco in Ro, dar a mai crescut de atunci. Azi are 4,6 cm. Corespunde unde varste de 11 saptamani si 3 zile, mai mare cu 3-4 zile decat varsta dupa ultimul cm. In ultimele momente ale eco a inceput chiar sa se si miste de ici colo..:-)) Doctorita l-a prins intr-o miscare in care parca ne face cu manuta. M-am programat pentru dublul test (de fapt e un test combinat) miercurea viitoare. E un test pt detectarea anomallilor genetice si mi-e teama, dar trebuie sa am incredere in D-zeu.
Inainte de test o sa ma mai duc o data la dr. sa stabilim analizele pe care trebuie sa le fac.
Va pup pe toate, toate.
alinutahu spune:
Doamne ajuta pt lumi 3in1 daca se mai poate spune asa ....sa-i traiasca mandrele si sa creasca mari si sanatoase si sa o umple de bucuri...
luminita42...sa sti ca asa tare ma-m emotionat cand te-am citit ca mi-au dat lacrimile ... Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit si sa nasti un bb frumos si sanatos ....sper ca o sa te ajung si eu din urma ...azi am facut un test de sarcina ,z12 dupa IA,si a iesit negativ poate dat viitoare acuma astept sa vina rusi ,ca tare am simtome ,si sa ma programez pt IA nr2 care sper sa fie cu reusita mona iubito te astept pe tine cu vesti bune ....sper din suflet sa reusesti brunadria,mirela ,codrabuburneak
Mona40 spune:
Alina bataie maxima...
Test de urina la 12 zile de la IA e total nerelevant...
Doar la fiv si doar test de beta...este relevant in Z12 de la ET...
Asa ca nu te mai prosti....
pup si tin pumnii la beta...
Eu in locul tau as face in ziua 14 de la IA..
galliciana spune:
sunt curioasa cum a decurs prima noapte in 3 a lui lumy!!!
ieri am vb cu ea, pe la ora 13,o alapta deja si pe cea mai mica, si era totul bine!!!doamne, ce bucurie!!!
fetele sunt o dulceata, frumoase si sanatoase!!!
sa va traiasca printesele, mami si tati!!!
sa va bucure fiecare clipa!!!
Ellyshor spune:
FELICITARI LUMIIIIIII!!!!!
Ai fost binecuvantata draga mea! Sa te bucuri de minunile pe care ti le-a daruit Dumnezeu! Sa fii fericita si sanatoasa!
Te pupic dulce si le doresc minunilor tale mult noroc in viata, sanatate si sa-si faca parintii infinit de fericiti!
Babyboom...vino la mami...acum