Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salve fete...
Alinuta, mi-a placut faza cu luatul in brate de catre sot dupa IA...
Sa vezi ca o sa fie bine.
Simona, cum a zis si Mireluta, si in plus eu iau si Omega 3...
Adria42, nici nu stiu ce sa zic...te inteleg asa de bine...
Te pup cu drag, si dupa o mica pauza sper sa gasesti puterea sa continui...
Eu astept rezultatele saptamana viitoare si in f de asta vad ce si cum...

Brunia, cum merge cu examenele?

Va urez tuturor o zi senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

mona ...te asteptam cu vesti bune pupici

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

fetelor va multumesc....
codra nu te lasa coplesita de durerea esecului si eu am facut 3 luni consecutiv closty si tot felul de injecti pt maturare ,pt spargere si in fiecare luna am avut cel putin doi foliculi dominanti am ovulat dar nu sa prins ....si de regula endometru inte 11 si 13 ....adunati puterile si lupta ....tu ai facut IA ? daca nu de ce nu incerci?
vio ....pup
brunadria
adria42
pt toate fetele

buburneak

neatza!
raspund cu intarziere acestui post...nu prea am mai intrat.alina la mine la fiecare tura de tratament toate aratau super ok:foliculi,endometru,deci ovulatia ok.m-a batut gandul ca e o problema la sotz.nu e...si-a repetat spermograma si e ok.sunt coplesita pentru ca trece timpul si daca acum nu raman,slabe sperantze mai incolo.nu am facut IA,nici FIV...nu am cum sa fac si daca as vrea...nu-mi permit indiferent cat m-as da peste cap.asa ca...D-zeu cu mila!

Mergi la inceput

codra ....si la mine la ficare luna de stimulare am raspun ok foliculi,ovulatie ,endometrul si la fel si sotul meu a facut intr-un an de doua ori spermograma si totul ,85mil/ml ,dar nu a fost sa fie asa ca am hotarat sa fac IA pt ca citeam pe aici pe forum ca sar putea sa produci anticorpi sau ceva de genul asta care omoara gigei deci nu le perite sa ajunga unde trebie ca sunt nimiciti ..dar intreaba med sa vezi ca am inteles ca sunt ceva analize care arata treaba asta...eu nu am intrebat pt ca am ales IA iar acum sunt in asteptare

buburneak

Mergi la inceput

miercuri merg la eco si o sa intreb dr ce mai e de facut...daca mai e de facut ceva ca nici sa continui asa nu mai pot.probabil o sa iau o pauza ca simt ca daca mai continui asa,o iau razna.si incerc sa ma detasez de acest lucru.daca e sa fie bebe ,bine,daca nu...voi incerca sa ma obisnuiesc cu ideea de a nu avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Codra la fel ma gandesc si eu. Ma bate gandul, dupa ce termin tratamentul cu AC, sa-mi fac o echo de control, sa vad daca mai sunt sau nu chisturile, dupa care, ma voi decide daca incep iar tratamentul cu Closty.
Si eu ma gandesc ca ar trebui sa incetez cu aceasta dorinta arzatoare si sa las totul in mana Domnului. Daca e sa am copii, voi avea, daca nu, nu.
Sunt intr-o pasa mai proasta si asta este moralul meu. Din pacate nu pot fi lipsita de realism.

O saptamana frumoasa va doresc!

Pupici

Mergi la inceput

vio e usor de zis dar greu de pus in practica ,,Si eu ma gandesc ca ar trebui sa incetez cu aceasta dorinta arzatoare si sa las totul in mana Domnului. Daca e sa am copii, voi avea, daca nu, nu.,,

buburneak

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

vio e usor de zis dar greu de pus in practica ,,Si eu ma gandesc ca ar trebui sa incetez cu aceasta dorinta arzatoare si sa las totul in mana Domnului. Daca e sa am copii, voi avea, daca nu, nu.,,

buburneak

ai dreptate alina ...e greu.mie cand imi fuge gandul la copii,simt o durere in suflet,imensa.pana acum imi ziceam :"las ca vine si la mine",dar acum cand vad ca nu e asa...imi spun ca nu se va intampla niciodata si trebuie sa ma obisnuiesc cu idee pentru ca imi e mai greu sa tot sper de la o luna la alta si sa nu se intample nimic.depinde de fiecare cum percepe situatia.eu sunt mai realista si decat sa ma imbat cu apa rece,prefer sa privesc realitatea in fatza...

Mergi la inceput

codra draga si eu sunt foarte realista cel putin incerc sa raman realista dar undeva in adancul inimi nu ma pot da batuta in fata sorti ...voi lupta pana mi se termina toate puterile si sunt sigura ca voi reusi pana la urma ....iti doresc numai bine si putere de lupta si sper din suflet sa gasesti drumul spre fericire

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salve copile dragi..
La multi ani tuturor copilasilor din lume...
pup

Mergi la inceput