Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 14
alinutahu spune:
simo...nu stiu cu ce se pote inbunatati grosme endometrului pt ca eu nu am avut inca probleme cugrosimea endometrului dar pote te ajuta fetele
buburneak
alinutahu spune:
ellyshor drguta pe unde umbli tu ?cum te simti ? mai da un semn de viata
brunadria tu cu ce te lauzi?restu ...vio tu mai spunene ceva.....buburneak
simonia spune:
cine face fiv? ce medicamente se iau in afara de stimulare, ce analize se fac in timpul stimularii?
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutahu ellyshor drguta pe unde umbli tu ?cum te simti ? mai da un semn de viata brunadria tu cu ce te lauzi?restu ...vio tu mai spunene ceva..... buburneak |
Alinuta...umblu creanga
Astept sa-mi vina comanda de la farmacie pt Diphereline...m-a bagat in faliment...4 milioane o injectie!
In rest sunt fff bine
Gaurelele mici abia daca se mai vad....si eu ma simt fff bine. Ma mai doare doar vag burtica...dar si asta rar.
De luni m-am intors si la serviciu ca era musai....dar e ok, atata timp cat ma simt bine
Bafta multaaaaa maineee!
Simo
Va imbratisez cu drag pe toate si revin....cu vesti!
Babyboom...vino la mami...acum
alinutahu spune:
ellyshor ....nu hoinari deajaba drga de tine... ma bucur ca te simti mai bine cat despre injecti da sunt foarte scumpe dar ce nu facem noi pt implinirea visului mult dorit ...lasa ca bani de bine de rau ii putem face noi cumva ...macar ii folosim pt un scop ca oricum ii cheltuim
mersi de sustinere ...esti o bomba de energie cel putin pt mine ....pupbuburneak
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Eu fac relativ bine, merg inainte cu tratamentul cu AC (Diane35).
In rest la servici.
Alinutha tinem pumnii maine.
Va pup
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia cine face fiv? ce medicamente se iau in afara de stimulare, ce analize se fac in timpul stimularii? |
buna
de obicei se da acid folic, complex de vitamine, vit c, magneb6, unii medici dau aspirina sau aspenter, clexane pt trombofilii.
depinde de medic
pup si bafta
restul fetelor sunteti ok?
eu sunt cu capul, stau cu ochi lipiti in chiloti
pana la eco albesc
alinutahu spune:
hai mirla2 ca o sa fie bine ...ai grija de tine si nu te stresa prea tare acuma este acolo la tine in burtica ingerasul pe care il asteptai...pup si tinem pumni in continuare ....cand mergi la eco? parca pe 2 iunie ziceai sau imi amintesc gresit
pupicibuburneak
alinutahu spune:
fetelor frumoaselor......
tocmai am sosit acasa de la medic ....totul a decurs ok practic nu a durat mai mult de 5 minute toata operatiunea dupa care am stat o jumate de ora intinsa...toti au fost foarte draguti ....biologa mi-a spus cata sperma a dat sotul ,85mil/mil, asistenta tot zicea si ea ceva si ma tinea de manaacuma ,doctorul cand a intrat in cabinet mi-a explicat amanuntit cum facem IA -ul ......acuma nu ramane decat sa asteptam vio,adria multumesc de sustinere ...restul fetelor spor la treaba si pupici pt toatebuburneak